Bukvalno isto i kod mene, svaki dan u 11:27 se net restartuje.Uključili statički IP u utorak, čini mi se. Bez ikakvog obaveštenja. Međutim, to nije rešilo problem sa poslovnim portalom. Zapravo, mogao sam da se ulogujem čak 5 ili 6 puta i više ne. Tako da to sve možda i nije do A1. Kontaktirao IT podršku u firmi, kontaktirao A1, pa da vidimo kuda će to da ide. Al ajde, pristupam preko bilo kog VPN-a pa nije neki smak sveta zato.
Nešto drugo me bolucka. I pre statičke IP se dešavlao da mi internet nestane na 3 do 5 minuta, mada najčešće u noćnim satima, pa nije bila neka tragedija. Al sad je baš učestalo. Juče oko 14:20, baš kad je trebalo da predam projekat... Sreća, nisam pritisnuo završni enter, pa sam sačekao da se internet vrati. Jutros oko 9:30, i danas oko 13:20. ŠTo je mmnogo, mnogo je. I ko zna kad se to sve dešava, ali ja ne primetim jer ne radim ništa na internetu...
Ovo mi se nije dešavalo ni na jednom internetu, pa poslednjih 18 godina. Kanda sam se baš usrećio i moraćemo dobro da se posvađamo A1 i ja, jer ovo više nisu dečije bolesti, nego ozbiljni propusti. I da ne pomisli neko da je neka nestabilna lokacija. Novi Beograd, gde je MTS optika pod MTS-om radila 4 godine, Yettel 2 i po... I sad ovako kako jeste. U teoriji, ne bi smelo da se dešava.
A danas su bila ta dva prekida u isto vreme, pisalo ISP timeout, mozda su bili neki radovi.
Kod mene je standardna cg nat adresa.
Ja sam na karaburmi 😀