xzen1th
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 09.04.2026
- Poena
- 5
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core i5-6600K / Aqirys Uranus LS
- Matična ploča
- Medion H110H4-EM
- RAM
- 8GB DDR4 2133MHz
- GPU
- AMD Radeon RX 5700XT Sapphire Nitro+
- Kućište
- Cooler Master TD500
- Laptop
- Apple MacBook Pro i7 2.2GHz Mid-2015
- Mobilni telefon
- Apple iPhone SE 2020
- Pristup internetu
- Optički internet
- Wireless provajder
Počeo sam još pre ko zna koliko da planiram zamenu grafičke, i da li se može reći da sam imao sreće ali ubodem na pijaci Zeus Force 600W 80+ bronza napajanje za smešne pare. I sad je bila tu situacija da se lomim da li ići na 5700XT ili 6650XT što je svakako op za moju konfu (i5 6600K) i sad kako sam ubo taj deal naručim 5700XT da se ne trošim previše za taj krš od kompa. E sad, situacija sa napajanjem je sledeća: nije radilo i ispostavi se da je samo jedan namotaj određenim spletom okolnosti se nekako magično odlemio na jednom kraju (samo na tom mestu gde ide se vidi rupica kroz kalaj), ništa više, kondenzatori u odličnom stanju - sve full. Zalemi se to bez problema - napajanje radi, prva liga. Jutros kad je stigla grafa ja malo skeptičan da li da zakačim na to napajanje i na drugu konfiguraciju (E3-1270 v3) međutim sve super.
Zanima me mišljenje da li probati neke testove sa grafom (furmark, neki lagan gaming) i videti kako bi se pokazalo napajanje pod opterećenjem s obzirom da mi je davalo dobar napon na unimeru (jeste da sam samo merio 12v i dobio 12.5v na molexu) ili ipak ga spakovati negde sa strane?
Zanima me mišljenje da li probati neke testove sa grafom (furmark, neki lagan gaming) i videti kako bi se pokazalo napajanje pod opterećenjem s obzirom da mi je davalo dobar napon na unimeru (jeste da sam samo merio 12v i dobio 12.5v na molexu) ili ipak ga spakovati negde sa strane?