Šta je novo?

Samsung Galaxy A57

Ovo je stvarno preskupo, a57 8/256 cena 70K 😅. Prošle godine u maju uzeo a56 8/256 preko yettela za 48k dok se na oglasima već u to vreme mogao naći za 350-400e. Baš veliko poskupljenje.

Zacepili, pa ko se upeca na pocetku. Docice na prihvatljivu cenu isto kao i prethodne generacije. Zacepili su i s25fe, da bi ga kasnije delili kao promociju. Cisto sumnjam da oni koje interesuje ovaj model, da ce da ga kupe tek kad se pojavi.

Za 500 evra ima i s24 i s25fe pa i s25, preporuciti a57 je smesn😵d honora 400 pro, zatim edge 60 pro, f8 pro, saomi 15t - sve ubedljivo bolji telefoni od ovog.

Sta je sa poklonima ? Ove godine su se bas stisli a cena porasla !

Kod operatera A57 je preskup--- 5000 dinara mesečno sa tarifom, u mts još skuplje, a na KP se pojavio za 400 evra

Mislim da definitivno treba odgledati recenziju pre kupovine...

^ odgledao sam recenziju ne mogu da verujem koliko se loše vidi ekran direktno na suncu 😳

verovatno softverski problem… imao sam isti problem kad sam uzeo 16 pro max kad je izasao (i ne samo ja) , na direktnom suncu je bio prakticno neupotrebljiv cak i kad sam rucno stavljao brightness na max, posle su ispeglali nekim azuriranjem pa ce to i ovde biti slucaj

KP:
Samsung Galaxy A57 5G (8/128 GB): 375€
Samsung Galaxy A56 5G (8/128 GB): 215€

Samsung Galaxy A57 5G (8/256 GB): 405€
Samsung Galaxy A56 5G (8/256 GB): 250€

Ja sam uzeo A56 (8/256 GB) na kraju za matorce jer smatram da nema neke velike razlike - pogotovo za njih 🙂

Poslednja izmena:
@Stock

Gde nadje taj A56 za 215EUR?
Evo trazim, ne vidim.

Ima jedan iz MTS-a sa cenom od 25k (sto mu dodje tih 215EUR), ali u tekstu oglasa pise cena 33.000 (sto je ~280EUR).

Moze i u PM.

@Stock

Gde nadje taj A56 za 215EUR?
Evo trazim, ne vidim.

Ima jedan iz MTS-a sa cenom od 25k (sto mu dodje tih 215EUR), ali u tekstu oglasa pise cena 33.000 (sto je ~280EUR).

Moze i u PM.
Ma sanja covek, nema ga nigde po toj ceni, niti je ikada toliko padao neki model(A53, 4,5,6),dok su bili aktuelni

Ne, taj lik mi je odgovorio i kaze da je cena 25k.

E sad, oglas kao oglas, koliko je validan, to je skroz druga prica.
Clan koji prodaje ima 0 ocena, nalog na KPu bukvalno napravio juce (08.04).
Ono, moguce da je fejk, zapravo me ne bi cudilo.
Ali eto, nudi licno preuzimanje, pa kome to odgovara, to bi bila najsigurnija varijanta (ako uopste dodje do toga, jer ako je fejk nalog, necete se ni dogovoriti AHHA).

A56 je vrlo popularan telefon, ima ga svuda od operatera pa do radnji tako da ne čudi da je i na KP izbor veliki.

npr. trenutno na KP: 240€ piše prodat, član validan, nov garancija 2 godine.

Ja sam konkretno kupio A56 8/256 za 260€ sa sve maskom i staklom tako da nisu prazne priče nego realna ponuda 😉

A i vec ga ima godinu dana na trzistu, ne moze se ocekivati da drzi cenu od 300-350e doveka kao u startu.
Tako ce i na A57 cena da pada.

Kome treba hitno telefon, eto, moze za male pare uzeti A56.

Kome nije hitno, ko moze da saceka par meseci, na jesen, kraj godine i slicno, onda A57.

Kome je cena nebitna i mnogoooo mu se svidja A57, moze i njega uzeti (al za tu cenu nek pogleda i alternative).

Male su razlike između A56 i A57 da bi se čekalo...
Jedina opipljiva razlika je cena, ostale sitnice su nebitne za 99% korisnika 😀

dobro, jasno je da je dizajn unapređen kao i drajveri kamere, vidljivo su slike bolje na a57.

ali opet prevelika je razlika u ceni, ne isplati se zasad.

Svaki novi je na foru primetno bolji
al kad pogledas kroz generacije
isto, pa cak i gore neke stvari
Dobro, zum i stabilizacija jesu poboljsani

A i vec ga ima godinu dana na trzistu, ne moze se ocekivati da drzi cenu od 300-350e doveka kao u startu.
Tako ce i na A57 cena da pada.

Kome treba hitno telefon, eto, moze za male pare uzeti A56.

Kome nije hitno, ko moze da saceka par meseci, na jesen, kraj godine i slicno, onda A57.

Kome je cena nebitna i mnogoooo mu se svidja A57, moze i njega uzeti (al za tu cenu nek pogleda i alternative).
Zašto bi iko čekao kraj godine i pad cena A57, kada trenutno za 40k din. u GT-U ima Motorolu Edge 60 Pro (8/256GB), koja ima malo bolji ekran, primetno veću bateriju i drastično brže punjenje baterije, generalno je brži uređaj i ima telefoto kameru, umesto praktično beskorisne (ko zna koji put reciklirane) macro kamere na Samsungu. I UW i prednje kamere su malo bolje na Motoroli.

Zašto bi iko čekao kraj godine i pad cena A57, kada trenutno za 40k din. u GT-U ima Motorolu Edge 60 Pro (8/256GB), koja ima malo bolji ekran, primetno veću bateriju i drastično brže punjenje baterije, generalno je brži uređaj i ima telefoto kameru, umesto praktično beskorisne (ko zna koji put reciklirane) macro kamere na Samsungu. I UW i prednje kamere su malo bolje na Motoroli.
Ja sam imao motorolu pre godinu i jače i nisam se lepo proveo sa njom. Tako da bih pre birao samsung ili nešto drugo.

Nazad
Vrh Dno