unrealDeer
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 20.09.2025
- Poena
- 20
ubacice nove kanale ali ce zato za par meseci da dignu cene svih paketa za minimum 20%. slicno kao supernova , siguran sam
Ovo je nefer, jer su mnogi uzeli Premium paket zbog Arena i tada su te paketi prodavali na konto priče da imate SVE Arene u Premium paketu. Po čemu se onda izdvaja Premium paket od 01.05. po HBO-u i glupom VOYO servisu?Свеже вести из СББ.
Pogledajte prilog 534851
Nije sve u parama, više mi znači što već mesec dana nisam čuo: "opet je stao internet / zaglavila slika na tv..."hmmmm... koliko vidim cene, ne isplati mi se da to uzimam + drugi internet.
Није, доступан је за плаћање у апликацији.Jel vama stigao račun na mejl? Meni ne, a obično je 3-4og stizao. Gmail je, aktivan je e-račun.
Nije ni meni, baš sam danas preko QR koda poplaćao ostale račune.Jel vama stigao račun na mejl? Meni ne, a obično je 3-4og stizao. Gmail je, aktivan je e-račun.
Evo sad probao Xplore TV i radi na sbb wifi sve.Na svim kanalima ovo izbacuje. Probao sam i na mobilnom....ista stvar.
Meni za arene izbacuje geoblok na mts internetu u pitanju je bosanski EON ostali kanali rade probao preko vpn menjao drzave isto opet ne moze.Pozz ljudi, jedno pitanje, koristim eon smart app za tv, nalog mi je osnovni, do juce su mi radile Arene premium 3 kanala i sve obicne Arene, od danas mi stoji Ip Geoblock, jeste da koristim preko A1 neta, ali sve je radilo extra, od danas ne, n1 nova s rade sve Ok i ostali kanali. Inace koristim nalog od prijatelja koji ima sbb a ne treba mu smart tv pa mi ustupio slot.
Na bosanskom EON-u je geoblock na Arenama za sve provajdere van BiH.Meni za arene izbacuje geoblok na mts internetu u pitanju je bosanski EON ostali kanali rade probao preko vpn menjao drzave isto opet ne moze.
Jel vama stigao račun na mejl? Meni ne, a obično je 3-4og stizao. Gmail je, aktivan je e-račun.
Stigli malopre (3 od 4)...Promena broja računa u sistemu koji generiše pdf (ili kako već funkcioniše) je očigledno komplikovana rabota.
Početak sprovođenja iste na vreme - još komplikovanija...
Ili ga možda "stručnjaci" upisuju ručno u Paint-u, piksel po piksel... Hmm, @Yettel Srbija? 🤔
Stigao juče na mail.Jel vama stigao račun na mejl? Meni ne, a obično je 3-4og stizao. Gmail je, aktivan je e-račun.
Ovo je čak i najbolje što sam čuo i bolje nego što sam dobio, za stan koji rentiram, pre par meseci. Meni su dali basic 6meseci 50% off, pa onda puna cena 18meseci. Kažu da će to sada biti standard za oba brenda (sbb i yettel). Neka neko javi ako dobije još bolje baš me interesuje.Dobio sam ponudu 6 meseci premium u pola cene i nakon toga 18 meseci po ceni basic paketa. Ovo se odnosi na nove korisnike.
Da li je neko dobio nesto bolje od toga nedavno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari