Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ubacice nove kanale ali ce zato za par meseci da dignu cene svih paketa za minimum 20%. slicno kao supernova , siguran sam

hmmmm... koliko vidim cene, ne isplati mi se da to uzimam + drugi internet.

Zna li neko kako se na SDMC modemu/ruteru blokira lokalna IP adresa uređaja? Dakle ništa komplikovano, bukvalno da se blokira 192.168.1.xx

U firewall settings > IP filter settings je dodata IP adresa i odabrana su oba protokola (tcp i udp), ali ne vidim nigde opciju da se eksplicitno stavi disabled/blocked. Mora da bude konektovan, da bi bio dostupan u lokalnoj mreži, ali bez izlaska na net.

Dobio sam ponudu 6 meseci premium u pola cene i nakon toga 18 meseci po ceni basic paketa. Ovo se odnosi na nove korisnike.
Da li je neko dobio nesto bolje od toga nedavno?

Setih se sad kolika je katastrofa onaj D3 SBB receiver ili kako se vec zove. Boga mi, nisam se snasao na tom sokocalu. Sreca pa uvek imam jedan firestick u rezervi.
SBB placam iz jednog prostog razloga: kad mi je nekako tesko ovde u "tudjini", prebacim na "one" kanale jedno 5min i shvatim da sam srecan, da je ono tudjina.
Imam jos godinu dana ugovora i ako poskupe opet, nema razloga da se druzimo vise.

@MegaSkot
1od5miliona-1od5.gif
😀
Ja kada se uželim "onih" kanala odem kod roditelja, a unapred znam šta ću zateći na TV-u...🙁
Izvinjivam se za off-topic, ali morao sam.

Poslednja izmena:
Da li je ovo neka novina? A1 kućni internet je u pitanju...

Do danas je sve radilo kako treba.

Prilozi

• Screenshot_2026-04-08-19-59-52-985_com.ug.eon.android.jpg
    Screenshot_2026-04-08-19-59-52-985_com.ug.eon.android.jpg
    98 KB · Pregleda: 103
@ivan10
Opet geoblok kanala? Ili je ovo samo "blackout" neke emisije sa nekog od kanala iz regiona?

Pozz ljudi, jedno pitanje, koristim eon smart app za tv, nalog mi je osnovni, do juce su mi radile Arene premium 3 kanala i sve obicne Arene, od danas mi stoji Ip Geoblock, jeste da koristim preko A1 neta, ali sve je radilo extra, od danas ne, n1 nova s rade sve Ok i ostali kanali. Inace koristim nalog od prijatelja koji ima sbb a ne treba mu smart tv pa mi ustupio slot.

I da, u pitanju je eon van mreže koji je mesecima radio normalno preko a1 interneta.

Promena broja računa u sistemu koji generiše pdf (ili kako već funkcioniše) je očigledno komplikovana rabota.
Početak sprovođenja iste na vreme - još komplikovanija...

Ili ga možda "stručnjaci" upisuju ručno u Paint-u, piksel po piksel... Hmm, @Yettel Srbija? 🤔

Pozz ljudi, jedno pitanje, koristim eon smart app za tv, nalog mi je osnovni, do juce su mi radile Arene premium 3 kanala i sve obicne Arene, od danas mi stoji Ip Geoblock, jeste da koristim preko A1 neta, ali sve je radilo extra, od danas ne, n1 nova s rade sve Ok i ostali kanali. Inace koristim nalog od prijatelja koji ima sbb a ne treba mu smart tv pa mi ustupio slot.
Meni za arene izbacuje geoblok na mts internetu u pitanju je bosanski EON ostali kanali rade probao preko vpn menjao drzave isto opet ne moze.

Jel vama stigao račun na mejl? Meni ne, a obično je 3-4og stizao. Gmail je, aktivan je e-račun.
Promena broja računa u sistemu koji generiše pdf (ili kako već funkcioniše) je očigledno komplikovana rabota.
Početak sprovođenja iste na vreme - još komplikovanija...

Ili ga možda "stručnjaci" upisuju ručno u Paint-u, piksel po piksel... Hmm, @Yettel Srbija? 🤔
Stigli malopre (3 od 4)...

Od danas se pojavilo "Preuzmi račun za Mart" u aplikaciji, ali kad se klikne na link (isto i na telefonu i na računaru) ništa se ne dešava. Valjda će biti rešeno posle praznika.

Jel vama stigao račun na mejl? Meni ne, a obično je 3-4og stizao. Gmail je, aktivan je e-račun.
Stigao juče na mail.

Dobio sam ponudu 6 meseci premium u pola cene i nakon toga 18 meseci po ceni basic paketa. Ovo se odnosi na nove korisnike.
Da li je neko dobio nesto bolje od toga nedavno?
Ovo je čak i najbolje što sam čuo i bolje nego što sam dobio, za stan koji rentiram, pre par meseci. Meni su dali basic 6meseci 50% off, pa onda puna cena 18meseci. Kažu da će to sada biti standard za oba brenda (sbb i yettel). Neka neko javi ako dobije još bolje baš me interesuje.

Kakvi strucnjaci, na mobilnoj eon aplikaciji ide slika par sekundi brze nego na kablovskoj preko eon boxa, ranije je to bilo 20-ak sekundi u korist eon boxa ali su strucnjaci ispeglali delay tako sto su pojacali delay i sad je sve ok. Ceka se istek ugovora jos malo...

i ovde se završava off-topic u vezi EON-a. lepo piše u nazivu da ovo nije tema za EON

• Like
Reagovanja: nuk
Nazad
Vrh Dno