Da li sada mozes i bezicno da gledas Move?Juce je odrađen update UI na move-u (hp 4024)
OS 9
-sad se moze podesiti trajanje info-a na ekranu.. meni znaci. 3 sekunde stavio.
Ostalo nisam jos primetio ni osetio...
I meni isto, TV mi je na bakru, a net na optici. Slika na move boxu je užasna, plus što kasni. Kada ukinu iris, alternativa je sbb coax ili sn coax, tj sve što ne kasni i što ima dobru sliku. Na move boxu jedino oni 4K kanali imaju nekog smisla, izgledaju kao HD.I meni je jos uvek Iris,srecom.
svaku si mi rec izvuko iz usta ... bravo!! 👋👋👋👋👋👋I meni isto, TV mi je na bakru, a net na optici. Slika na move boxu je užasna, plus što kasni. Kada ukinu iris, alternativa je sbb coax ili sn coax, tj sve što ne kasni i što ima dobru sliku. Na move boxu jedino oni 4K kanali imaju nekog smisla, izgledaju kao HD.
Tako je, dok im ne dodje iz d.. u glavu …Kako sam shvatio, treba se držati IRIS-a dok god se može. A ono kad misliš da ne mogu da nešto još dodatno upropaste, oni smisle MOVE platformu... cirkus 🙂
pa to jeste, zato se trudim da imam i neke alternative 😉Jedino to "drzati" ne zavisi od tebe nego od njih 😂🤣😂🤣
Ljudi treba mi pomoć oko IRIS TV APLIKACIJE (znam da nije tema za to, ali ja ne znam gde da pitam)
nikako. tehnološka ograničenja, ukratko. a i sumnjam da je kašnjenje 3-4 minuta, pre će biti 30 sekundi do 2 minutaKako da rešim to?
Loše se pokazao MOVE na HP 4024 STB-ovima. Traži zamenu za ove HP 7 tamo rade dosta boljeDa li se još nekome program zamrzava, pre toga kao da preskače, štuca i onda stane i to nakon premotavanja u nazad?!
I kada se ugasi tv, prebaci na neki drugi kanal, nebitno da li i posle celog dana, kada se vratim na tu emisiju -jednostavno ni da mrdne bas od tog trenutka. Tu stoji i ni makac..
Move na hp4024.
Jedino rešenje je restart stb
Edit:
Sad restartovao, krenuo da se pokrece i crn ekran. Ne reaguje. Nikad ranije nije tako..samo taster zvuka reaguje
Trebalo bi da može , MOVE radi preko regularnog interneta nije kao IRISDa li posle apdejta sa Irisa na Move, stb hp4024 moze na wifi ili ne? Mene jos ne prebacise na taj famozni Move 🤣
Imaš sreću. Do obnove ugovora, ako si imao aktivan IRIS GO aktivan pre migracije , ostaje ti iris go licenca i plus dobijaš MOVE . Za sada nisu to gasili ali možda u budućnosti i to ugasePre koji dan su mi zamenili boks,i instalirali Move,tako da mi je na uređajima ostao Iris Go,a na Smart Tv-u sam instalirao Move.Malo baš testiram da vidim da li Move ima neke blagodeti.
Proveriću da li imam duple slotove ,ili obe platforme dele isti slot.Imam dva smart tv-a ,i tri mobilna uređaja.Za sada su mi popunjena sva tri slota na Iris Go i jedan slot na Move, sve u okviru istog naloga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari