I meni se ovo pojavilo a nisam u beti. Neka hvala. Nema potrebe da mi špijunira razgovore da bi otkrio nigerijskog princa.Ja isto imam to. Ali naravno imam i disablovan ai core 🤣
Ja sam uzeo ovo, prezadovoljanMoze neka preporuka za staklo za 9proXL? Samo da FP radi pristojno ne mora neko ludilo od stakla.
Sad napisah u 10 temi, ne, ali se nije ni promenila verzija operator settings da bude kao kod ovih na beti, tako da dok se ona ne promeni neće ni bitiI je l' neko dobio sa ovim update-om 5g kao na beti?
Kod mene u pozadini najviše vuku google aplikacije ali potrošnja totalno zanemarljiva. Facebook koristim na nothing phone-u (custom rom), bez bilo kakve restrikcije, samo 24 minuta u pozadini za nekih 25 sati (4% udela u potrošnji baterije).Vidim piše se o bateriji, pa ajd da pitam ovde a ne u P10 temi, svejedno je. Onemogućio sam rad u pozadini Instagram i FB a oni i dalje prave solidno vreme rada u pozadini i vuku bateriju. Zna neko kako se rešava?
Isto mi je i za instagram i za wa. Doduse ne osecam da mi kolju bateriju, ali da, pise da drljaju u pozadini iako sam onemogucio rad u pozadini.Nije strašno, zanemarljiva potrošnja. Meni npr bude Instagram 30min sot i još sat i po u pozadini iako sam onemogućio rad u pozadini
Kad se onemogući rad u pozadini za čet aplikacije da li notifikacije normalno stižu?Isto mi je i za instagram i za wa. Doduse ne osecam da mi kolju bateriju, ali da, pise da drljaju u pozadini iako sam onemogucio rad u pozadini.
Meni je stizalo do sada na ig. Možda nekad zakasne ali stignu uvek.Kad se onemogući rad u pozadini za čet aplikacije da li notifikacije normalno stižu?
Postoji opcija pauziranja aplikacije poput tik toka i sl. bez bilo kakvog uticaja na gugl servise (mrežni modul nastavlja da radi neometano).На пикселима искључивање рада у позадини не значи ништа...Апликације наставе да раде као да је укључено...Инстаграм, тикток итд...Једино помаже да мануелно зауставите апликације после коришћења или пред спавање 😁...Онда се не буде али зато онда нетворк и Гугл сисају батерију као демони....Волим пиксела
I meni je delovala korisno pa sam je upalio da vidim, kad eto primetih da više nema one vibracije kad se telefon flipne, i ubih se da nađem gde je podešavanje i nikako. Pa rekoh da proverim da li je skroz nestalo zato što sam ukinuo to čudo. Možda je i do neke druge aplikacije, počistio sam ih dosta, recimo onaj Digital Wellbeing?Meni je ta opcija Flip to shhh odlična i baš sam navikao. Dobro, ne bi mi pala kruna da na 2 klika upalim Do not disturb, ali korisno je
Da odgovorim sam sebi – jeste problem u Digital Wellbeing, sad sam ga vratio i u njemu je opcija Flip to shh. Znači AI Core ni na šta ne utiče negativno. 😀I meni je delovala korisno pa sam je upalio da vidim, kad eto primetih da više nema one vibracije kad se telefon flipne, i ubih se da nađem gde je podešavanje i nikako. Pa rekoh da proverim da li je skroz nestalo zato što sam ukinuo to čudo. Možda je i do neke druge aplikacije, počistio sam ih dosta, recimo onaj Digital Wellbeing?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari