Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Poz drustvo
Istekao mi ugovor u yettel-u pa me zanima da li ima neki popusti za prelazak u A1 i da li postoje oni vauceri za 50% popusta?

Poz drustvo
Istekao mi ugovor u yettel-u pa me zanima da li ima neki popusti za prelazak u A1 i da li postoje oni vauceri za 50% popusta?
Za vaučere ne znam, ali za prelazak kad podneses na A1 možeš sigurno izboksovati kad pregovaras za ostanak u mreži. Pogledaj malo prethodne postove mozes i besplatne mesece + ostatak 50 posto popusta da dobijes

Keva je bila u a1 na prepaid-u ono uplacivala mesecno 700 dinara za onaj mega plan od 200 minuta ka svima i neograniceno u a1.Juce je zvali iz a1 i ponudili neki paket za 570 dinara ako predje na postpaid.
Neograniceni minuti i poruke ka svim mrezama i 10gb neta mesecno tokom celog ugovora.I ona pristala i danas dosao lik iz a1 i potpisala ugovor.
Ja ga pitam koji je to paket,on kaze da je to neo 5 ali da je keva dobila na taj paket 70 posto popusta.
Njoj odgovara ta ponuda i danas je potpisala ugovor na 24 meseca.

Keva je bila u a1 na prepaid-u ono uplacivala mesecno 700 dinara za onaj mega plan od 200 minuta ka svima i neograniceno u a1.Juce je zvali iz a1 i ponudili neki paket za 570 dinara ako predje na postpaid.
Neograniceni minuti i poruke ka svim mrezama i 10gb neta mesecno tokom celog ugovora.I ona pristala i danas dosao lik iz a1 i potpisala ugovor.
Ja ga pitam koji je to paket,on kaze da je to neo 5 ali da je keva dobila na taj paket 70 posto popusta.
Njoj odgovara ta ponuda i danas je potpisala ugovor na 24 meseca.
Je li mama penzioner?

Nije penzioner.Domacica.Kazem duze vreme tako uplacuje 700 dinara za taj mega plan pa su ovi verovatno videli i zvali je.

Je li moguće (i kako) iskljuciti ograničenje trajanja odlaznog poziva od 60 minuta sa A1 broja?

Je li moguće (i kako) iskljuciti ograničenje trajanja odlaznog poziva od 60 minuta sa A1 broja?
Ja koliko znam, ili bar je bilo ranije, bazne stanice su bile ograničavajući faktor, tj. zauzeće iste po pozivu nije moglo biti duže od 59:59

Isto i sada,kod svih.

Sinoc videh ugovor sto je keva dobila i nisu joj rekli istinu.Popust od 70 posto se odnosi na 20 meseci a ostatak je valjda cena 2 soma.A preko telefona su joj rekli da je citav ugovor cena 570 dinara,plus i agent koji je ugovor doneo do zgrade mi je to potvrdio da je 24 meseca popust od 70 posto.Danas svratio do poslovnice a1 i oni isto to vide,prvih 20 meseci je cena 570 a poslednja 4 meseca je puna cena.
Kazu oni da to za njih rade neke usluzne firme i da keva ulozi prigovor posto se svi razgovori snimaju.
I dali su mi neki email na koji da se ulozi prigovor.
Naravno sinoc sam zvao agenta ali se ne javlja na telefon,ajde mozda zato sto je bilo posle 20h cisto da mi razjasni kako mogu jedno da pricaju a drugo da stoji u ugovoru.
E sad sta se moze ocekivati u vezi ovog slucaja?
Keva i na onom mega planu nije trosila ni onih 200 minuta a net ne trosi uopste posto nema smart telefon nego neki najobicniji sa dugmicima, i placala je nekih 700 kinti.

Sve su to prevaranti i najbolje da našim roditeljima mi ugovaramo ugovor a oni potvrde a ne ovako da ih na brzaka preveslaju...

Sinoc videh ugovor sto je keva dobila i nisu joj rekli istinu.Popust od 70 posto se odnosi na 20 meseci a ostatak je valjda cena 2 soma.A preko telefona su joj rekli da je citav ugovor cena 570 dinara,plus i agent koji je ugovor doneo do zgrade mi je to potvrdio da je 24 meseca popust od 70 posto.Danas svratio do poslovnice a1 i oni isto to vide,prvih 20 meseci je cena 570 a poslednja 4 meseca je puna cena.
Kazu oni da to za njih rade neke usluzne firme i da keva ulozi prigovor posto se svi razgovori snimaju.
Naravno sinoc sam zvao agenta ali se ne javlja na telefon,ajde mozda zato sto je bilo posle 20h cisto da mi razjasni kako mogu jedno da pricaju a drugo da stoji u ugovoru.
Keva i na onom mega planu nije trosila ni onih 200 minuta a net ne trosi uopste posto nema smart telefon nego neki najobicniji sa dugmicima, i placala je nekih 700 kinti.
… ako agent pravi problem, sa bilo kojom stavkom, možeš otkazati ugovor u roku od 14 dana… ovo se smatra UO potpisanom na daljinu - neko može biti obmanut ili da nije u razgovoru najbolje razumeo, te se ovaj otkazni rok i javlja kao mogućnost…

Sutra cu ga pozvati i tog agenta koji je juce doneo ugovor na potpis a i tu zenu koja je zvala u petak i rekla majci da popust vazi citav ugovor odnosno 24 meseca.
Ako se bude pravio pametan onda cu im poslati zalbu na email koji su mi dali.
Oni kao u poslovnici ne mogu nista da urade jer za a1 te promocija radi druga firma a ne a1.
To im je obrazlozenje.
E sad pitanje za tebe kako mogu otkazati ugovor na daljinu?U nekoj pisanoj formi ili otici direktno u poslovnicu?
Kazem ti danas u poslovnici se prave pametni kao vidite sa tim agentima pa ako sa njima ne uradite nista napisite zalbu i prosledite na email koji su mi napisali.

Ako je 20 meseci po ceni od 30%, a preostala 4 meseca po 100%, onda je ukupna prosecna mesecna cena 41,67%, tj. ukupni popust je 58,33%.

Jednostavno, mora covek da kontrolise svaki detalj u danasnje vreme.

20 meseci je popust od 70 posto.Valjda je puna cena oko 2 soma a sa popustom je 570 dinara.Problem je sto su majku zvali i rekli su joj da je cena od 570 dinara tokom citavog ugovora,odnosno 24 meseca.A u ugovoru stoji da je popust od 70 posto i da vazi 20 meseci,znaci ne tokom celog ugovora.Posle toga ide puna cena koja je 2 soma.
Mislim ni to ne bi bio neki problem da zena trosi toliko ali ako vec zoves i nudis nesto onda stojis iza reci koje si rekao.
Mislim ovako su svi ti agenti onako slatkorecivi dok ne potpises a posle ispadne cimanje.

20 meseci je popust od 70 posto.Valjda je puna cena oko 2 soma a sa popustom je 570 dinara.Problem je sto su majku zvali i rekli su joj da je cena od 570 dinara tokom citavog ugovora,odnosno 24 meseca.A u ugovoru stoji da je popust od 70 posto i da vazi 20 meseci,znaci ne tokom celog ugovora.Posle toga ide puna cena koja je 2 soma.
Mislim ni to ne bi bio neki problem da zena trosi toliko ali ako vec zoves i nudis nesto onda stojis iza reci koje si rekao.
Mislim ovako su svi ti agenti onako slatkorecivi dok ne potpises a posle ispadne cimanje.
Je li cena posle 20 meseci u ugovoru 2.000 ili 1.899 RSD? Na A1 web site-u piše da je cena za Neo 5 paket 1.899 RSD, pa zato pitam.

Meni pogresili iz call centra, umesto dogovorenog Neo Surf, stavili Neo Super. Cekam da "raskinu" ugovor pa da opet sklopimo na Surf. Stiglao mi aneks ugovora preko sms i otvorim ono Super tarifa.

U petak podneo zahtev za prelazak u mts, očekivao da će zvati iz A1 sa nekom ponudom za ostanak. Niko nije pozvao. Jutros kartica nema signala, odnosno realizovan je prelazak. U mts-u je ponuda bila prva 3 meseca po dinar a nakon toga 2900 (5tica S). U A1 su mi pre podnošenja zahteva za prelazak nudili 30% popusta na pretplatu tokom celog ugovora. Da sam znao da neće zvati, prihvatio bih to što su nudili, ali sam želeo da probam to što su ljudi pisali.

E sad, šta sad raditi? Koje opcije imam i kad mogu da raskinem taj mts ugovor? Inače, želja je bila A1 Neo Super sa 50% popusta.

I platis penale,za ta 2 meseca tj punu cenu 2900x2.

Nažalost u poslovnici.

Je li cena posle 20 meseci u ugovoru 2.000 ili 1.899 RSD? Na A1 web site-u piše da je cena za Neo 5 paket 1.899 RSD, pa zato pitam.
Koliko sam proverio u a1 cena posle tih 20 meseci je 1899 dinara.
Naravno nijedan agent se danas ne javlja.Prvo su im danas pre podne zvonili telefoni a onda su naprasno iskljuceni i nisu dostupni.I to sam ih zvao sa mog mobilnog a ne sa kevinog.
Malopre sam im poslao email na [email protected]
i objasnio situaciju i sta se sve izdesavalo vezano za pozive i ponude koje su nudili.Ovaj email su mi dali u poslovnici a1 i rekli da ulozim prigovor.
Naveo da bi majka ostala na ovom paketu ako mogu da ispostuju ponudu koja je glasila na svih 24 meseca po 570 dinara.
U suprotnom ako ne mogu da ispostuju ove uslove koji su joj ponudjeni da majka zeli da raskine ugovor jer su joj jedno pricali preko telefona a druge uslove stavili kroz ugovor.
Koliko vidim imaju 8 dana da odgovore, mada su mi poslali genericku poruku da ce odgovoriti u najkracem mogucem roku.

Nazad
Vrh Dno