Meni ova poslednja sezona nesto komfuzna sva. Jos sam je i sacekao cela da izadje pa da je gledam iz cuga.Jujutsu Kaisen treća sezona borbe su fenomenalno odrađene i vidi se ozbiljan napredak u grafici. Zadnja borba ostavlja bez daha. Moraće manga da se obrne čim završim Invincible.
Cuo sam da su ljudi bas izgoreli kako se zavrsila manga. Citao sam je davno, ali sam stao bas negde gde se zavrsila ova sezona.Manga je krš.
To, to, isto. Ali, ajde da je pocetak ili kraj takav. Nego brzo ludilo bez objasnjenja, pa ti ubace jedan frejm sa celom stranicom teksta sa objasnjenjem sta se sve desava, pa idemo ludilo shibanje, pa onda usporena duga prica da objasni nekog nevezanog lika, pa idemo opet ludilo shibanje, pa skok par dana u proslost, idemo ludilo shibanje, opet jedan frejm sa tekstom gde je nesto objasnjeno, pa par dana u buducnost, opet brdo vremena da se objasni neki lik koji ce da gekne ubrzo, ludilo shibanje.....i tako u krug.....i onda krem de la krem, komplikacija sa culling game da se sto detaljnije i preciznije pokaze ne samo sistem igre, nego i njihova dedukcija kako ce taj sistem da rese, idemo ludilo shibanje.kada su zbrzali radnju u anime toliko da vise nisam mogao da pohvatam sta se desava
Meni isto proslo kroz glavu, ne samo za tuche, nego ceo shmek me je podsecao na Chainsaw Man-a. Taj neki sanjivi trip.Borbe u ovoj sezoni su me baš podsetile na Chainsaw Man kad ono isti MAPPA studio stoji iza njih.
Isto to, mislio sam da sam izlapeo. Ne secam ga se da je takav bio.Ja sam pokušao da gledam, ali mi skroz nepovezano, ko da gledam nešto novo od pola sezone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari