Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pitanje za sve prijatelje sa foruma da li neko ima neka od ova dva paketa(jedan je box4 drugi je samo net).Ako ima da mi kaže da li dolazi ruter 10gbps ili moram ja da ga kupim.Pozdrav i hvala.

Pogledajte prilog 533972Pogledajte prilog 533973

Oprostite na smetnji ali čisto da se informišem da znam pošto orion je imao 10gbps ruter zato i pitam
Kolko znam Flashnet je samo Beograd na vodi? Inace bi ja odavno preso na to u Smederevu. Neka me neko ispravi ili mogu svi da traze taj paket?

I oni sami daju razlicite odgovore za isti paket, ko kaze da i Box4 ne poskupljuje?

Evo njihovog odgovora od pre nekoliko dana 😃

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da Vaši paket Box 4 Beli (Fiksni + Net 100/Net 600 + TV + 5ica L) nije predmet migracije.

Korišćenje paketa možete nastaviti po dosadašnjim uslovima.

Takođe, za mobilne linije (brojevi su na Soko Lite) nije planirana promena paketa na aktuelnu ponudu. Blagovremeno ćete biti obavešteni ukoliko bude došlo do iste.

Pisao sam već da su prvo u kontakt centru rekli da poskupljuje i još ponudili da podnesem prigovor i zahtev za prekid ugovorne obaveze. Uobičajeno ni oni ne znaju šta, koliko i kad poskupljuje 😁

Samo sto ce to biti racuni za mart, a sledeci ide sa "mogucim" poskupljenjem.
Nigde ni najave o poskupljenju na njihovim portalima. Vise se prica u novinama i ovde.

Zvali me iz MTS-a, da mi menjaju Iris box za Move box, zna li neko o čemu se radi?

Poslednja izmena:
Regualrna procedura koju su najavili i vremenom će svima to da zamene i predju sa Iris na Move platformu 😃
Proveri utiske i temi vezano za Move box i platformu, ali kako god okreneš, u skorije vreme sve prebacuju na Move platformu 😃

Čudno mi što menjaju samo jedan boks,a imam dva Iris boksa.Šta se dobija sa Move boksom, kada gledam isključivo sa Smart app?

Zvali me iz MTS-a, da mi menjaju Iris box za Move box, zna li neko o čemu se radi?
Meni nisu menjali box-ove ali su promenili Iris platformu I ubacili move platformu, box-ovi ostali. To su preko noći uradili, kao kada rade update.

Od kada je počeo da teče taj rok? Na sajtu nije bilo obaveštenja, pojedini korisnici su dobijali SMS poruke i rok može da teče od trenutka dobijanja SMS-a, pa narednih 30 dana. Ne verujem da su svi dobili poruke 1. marta.

Nigde nije bilo zvaničnog obaveštenja osim izolovanih primera gde su ljudi dobili poruku ili notifikaciju u aplikaciji, ako sam dobro shvatio, tako da nikakav rok ne važi za većinu korisnika, ako poštujemo, a trebalo bi, zakon koji je tu vrlo precizan 😃

Meni nisu menjali box-ove ali su promenili Iris platformu I ubacili move platformu, box-ovi ostali. To su preko noći uradili, kao kada rade update.

Radili su update kod onih koji imaju HP 4024 pošto na njih može Move. Nekima su i njih menjali, čak i nakon update-a na Move platformu, govorimiz ličnog primera 😃

Nigde nije bilo zvaničnog obaveštenja osim izolovanih primera gde su ljudi dobili poruku ili notifikaciju u aplikaciji, ako sam dobro shvatio, tako da nikakav rok ne važi za većinu korisnika, ako poštujemo, a trebalo bi, zakon koji je tu vrlo precizan 😃
Slazemo se mi ovde da nije bilo zvanicnog obavestenja.Ali zar bi iz ciste dosade primali zahteve za raskid UO?
Taj isti zakon na koji se zoves kaze sledece
Ako se povece cena korisnik ima pravo da raskine UO bez penala i kraj.
Nigde ne pominje prigovor , pogadjanje sa operaterom stara , nova ili bolja cena kao sto se radi. Tu uveliko Telekom krsi zakon i nikom nista?
Samo nemoj da kazes da se kod nas postuju zakoni i da ne treba da brinemo. 😂

Pričam o vremenskom periodu, koji zakon predviđa, u kome svaki korisnik ima pravo da raskine ugovor bez plaćanja penala, na to mislim 😃
Mislim da je u ovoj, kao i drugim MTS temama, većina članova foruma (u realnom životu velika manjina korisnika 😃) uspela da iskoristi taj period od mesec dana i izvuče zadržvanje prvobitne cene ili raskine ugovor. Meni su uvažili prigovor i nakon tog perioda pošto im je navedeno da nisu ispoštovali zakosku obavezu u načinu na kome vrlo precizno obaveštavaju korisnike o promeni cena i njihovom pravu da, ako se ne slažu sa tim, raskinu ugovornu obavezu.
Svima je jasno da će uvek pokušati da tumače zakon na svoj načni, ali to ne znači da je to normalno i da to treba korisnik da ignoriše i progleda kroz prste takve promene cena bez adekvatnog obaveštenja korisnika 😃

Stigao sada sms da mi ne menjaju cenu do kraja UO. Poslao sam bio mejl 26.03. sa naglaskom da ne zelim povecanje cene.
Eto, 1430 guram još 20 meseci!
BOX3 M

Prilozi

• Screenshot_20260403_153444_Messages.jpg
    Screenshot_20260403_153444_Messages.jpg
    66 KB · Pregleda: 68
Meni za box3L nije stiglo nikakvo obaveštenje o migraciji ali sam za svaki slučaj poslao mejl da kažem da se ne slažem sa migracijom. Odgovoriše mi sms-om da će mi do kraj UO ostati ista cena.
Znači ladno su planirali da poskupe a da me ne obaveste!
Sad mi krivo što isto nisam poslao i za drugu lokaciju na kojoj ima box4 ali valjda oni u ovom navratu ne poskupljuju

Meni za box3L nije stiglo nikakvo obaveštenje o migraciji ali sam za svaki slučaj poslao mejl da kažem da se ne slažem sa migracijom. Odgovoriše mi sms-om da će mi do kraj UO ostati ista cena.
Sad mi krivo što isto nisam poslao i za drugu lokaciju na kojoj ima box4 ali valjda oni u ovom navratu ne poskupljuju
Nešto mi govori da ti ne bi poskupilo i da im nisi pisao mejl. Kao i drugima koji do sada nisu obavešteni.😉

@Magnus
Možda ali takvi su ovde kačili da im je odgovoreno da njihov paket nije predviđen za migraciju, a meni da će mi ostati ista cena (možda promene paket).
Bilo kako bilo, nisam mnogo vremena potrošio samo copy/paste mejla koji sam slao i pre godinu dana, za svaki slučaj

Isto imam box 3L, net 600, iris tv i fiksni. Poslao prigovor, odgovorise da moj paket nije predvidjen za migraciju?

Nisam slao prigovor, nisam dobio SMS o "aktuelnim paketima", čekao sam račun, stigao u "moj mts" danas popodne. Paket BOX 3 M (tako piše, ali mislim kad sam uzimao sa 50% popusta da je bio samo BOX 3, cena bez UO je valjda bila 4300 ili tako nešto, slao sam prigovore prilikom prethodnog ili prethodnih poskupljenja i potvrdili istu cenu do kraja UO). Dakle, nisu promenili cenu za taj paket (fiksna, net 400 optika, iris tv osnovna + irisGO, ugovor ističe jula 2026.)
1775322198258.png

Uh, onda ja nisam dobro to shvatio. Onda čekamo aprilski račun.

Tako je, najveći broj računa je takav da se plaća prethodni mesec i evetualno poskupljenje može videti u računu za sledeći mesec 😃

Oprostite mi na off-u
Ali, da li je normalno da Telekom, državna firma, u obraćanju ka svojim korisnicima sms-om ne koristi slova našeg pisma već je umesto Č i Ć tu C, Ž je Z?
Mogu da zamislim kako se služe ćirilicom...
I šta onda očekujemo od usluge generalno. Ćuti kao što pišeš...

Oprostite mi na off-u
Ali, da li je normalno da Telekom, državna firma, u obraćanju ka svojim korisnicima sms-om ne koristi slova našeg pisma već je umesto Č i Ć tu C, Ž je Z?
Mogu da zamislim kako se služe ćirilicom...
I šta onda očekujemo od usluge generalno. Ćuti kao što pišeš...
То сам се и ја раније једном питао.
Некако "неуредно" изгледа.

Nazad
Vrh Dno