Evo ja sam uspeo nekako nakon desetak mejla u dva dana da izvučem neki,kakav takav odgovor.
Koja ti je java IPv4 adresa sad?Dobio sam i poklon: CG-NAT. 😀
Generički odgovor zvaće Vas neko i rade na tome - i ja sam 7mi dan bez neta. U Orion portalu mi se pojavio pre 3 dana prepaid optika 500 paket i stoji da su računi izmireni. Ti si makar dobio SMS ja ni to. 😄Braćo, da li je neko od prepaid korisnika uspeo da reši problem sa mts?
Ja iskreno nisam bio u toku u vezi prodaje Oriona mts-u. Uredno mi je stiglo obaveštenje o isteku pretplate SMS-om. Ja se kao i uvek ulogovao, generisao uplatnicu, uplatio. Prošlog petka su mi ugasili net. Svaki dan sam zvao, prijavljivao kvar, nije mi ni palo na pamet da nije prošla uplata.
Mts podrška je uvek bila: Evidentrali smo prijavu, kontakitraće Vas neko uskoro.
Danas mi pukne film, krenem da urlam posle petog identično generičkog odgovora mts podrške. I oni magično nađu da je meni suspendovana usluga jer eto, nije plaćena.
Prebace me kod drugog operatera, koji zna još manje. Dobio sam samo sms posle toga da je evidentirana nova prijava i da će me neko kontaktirati.
Koja ti je java IPv4 adresa sad?
Ili još bolje uradi trace da vidimo kroz šta prolazi...
[email protected]Na koji mail si im slao pitanja, jer sa Moj mts stranice kada kliknem na opciju za slanje mail-a pita jel usluga mobilna ili fiksna a nije ni jedno ni drugo....
Kod mene radi probao sam i da se izlogujem pa ponovo ulogujem.Je l jos nekom na telefonu vise ne radi Orion tv kada pokusate da se ulogujete? Imao sam na dva fona aplikaciju na jednom radila na drugom trazilo logovanje ali nije htelo, kad sam se izlogovao sa tog drugog posle nije htelo da se uloguje ni na taj...Sreca jos radi na tv-u, ne radujem se bas prelasku na move
Definitivno supernova CGNAT.U ruteru je 100.103... a javna je 185.71...
Ovo je trace sa SN optike.traceroute to google.com (216.58.206.206), 30 hops max, 60 byte packets
1 gw.lan (192.168.40.1) 0.973 ms 0.962 ms 0.946 ms
2 100.120.144.1 (100.120.144.1) 2.702 ms 2.666 ms 2.666 ms
3 * * *
4 192.168.61.0 (192.168.61.0) 11.679 ms 8.268 ms 12.288 ms
5 * * *
6 212-200-216-46.dynamic.isp.telekom.rs (212.200.216.46) 9.271 ms 8.958 ms 8.918 ms
7 * * *
8 * * *
9 172.253.65.36 (172.253.65.36) 15.252 ms
10 216.239.35.185 (216.239.35.185) 14.024 ms
11 lcbuda-ai-in-f14.1e100.net (216.58.206.206) 13.763 ms 13.767 ms 13.955 ms
Posalji email nazad da nisi saglastan za to povecanje cena ako odgovore da se menja i dalje pises Ratelu [email protected] oni ce odobriti raskid ugovora.Malopre stigao mejl:
Poštovani,
Na osnovu Vašeg zahteva 1-162605841364 obaveštavamo Vas da je korisnicima dostupan Osnovni paket uz mesečnu naknadu od 2.199,00 dinara.
Korisnici imaju mogućnost aktivacije svih dodatnih Kombo, TV i Video klub paketa po komercijalnim uslovima.
Za sve dodatne informacije o našim uslugama na raspolaganju Vam je Kontakt centar 0800/100-100, mreža poslovnica i internet strana www.mts.rs
Vaš Telekom Srbija a.d.
Znači sve nas prebacuju na osnovni paket(još uvek ne mogu da nađem listu kanala za taj paket) i dižu cenu na 2.199 uz smanjenje broja uređaja sa tri na dva.
Ja sam plaćao 1.200 dinara paket.
Mozda mi racunaju dva uredjaja laki box i tv aplikaciju ako je sad po novom samo na dva uredjajaKod mene radi probao sam i da se izlogujem pa ponovo ulogujem.
Da li si prethodno koristio taj paket od 1200 bez UO? Ja sam od sredine 2025. placao 3850 RSD za Triple Classic WiFi bez UO i ne bih imao nista protiv da ubuduce cena te usluge bude 2199 RSD. Pitam posto ja nisam uspeo da dobijem te informacije od agenta koji me je pozvao dan nakon slanja primedbe putem emaila. Sve sto je znao da kaze je da jos uvek nemaju mogucnost da prodaju stare pakete klijentima koji su migrirani iz Orion-a. Takodje, i da nece biti moguce ukinuti fiksni telefon, iako fiskni nikada nije bio potreban za pristup internetu putem WiFi mreze. Usput je spomenuo i da je neka druga njihova usluga vec dostupna na adresi, ali posto me nije zanimala ni pre 7-8 godina, odbio sam ponudu.Znači sve nas prebacuju na osnovni paket(još uvek ne mogu da nađem listu kanala za taj paket) i dižu cenu na 2.199 uz smanjenje broja uređaja sa tri na dva.
2.199 je cena za samo TV uslugu i to za samo Osnovni paket. A ti spominješ "Triple" pa pretpostavljam da imaš paket sa internet + TV + fixni??Ja sam od sredine 2025. placao 3850 RSD za Triple Classic WiFi bez UO i ne bih imao nista protiv da ubuduce cena te usluge bude 2199 RSD.
Ma digao sam ruke. Imam A1 optiku u zgradi. Dobio sam ok ponudu uz neki gratis period. Tako da u proseku izadje nekih 300din skuplje, ali je i protok veći za 100mbps.Generički odgovor zvaće Vas neko i rade na tome - i ja sam 7mi dan bez neta. U Orion portalu mi se pojavio pre 3 dana prepaid optika 500 paket i stoji da su računi izmireni. Ti si makar dobio SMS ja ni to. 😄
Ja sam to pitao u mts poslovnici pre nekoliko dana, rekli su mi da budem strpljiv i da će me obavestiti o svemu, uključujući kako da ubuduće plaćam račune. Imam metro optiku, samo internet.Kako sad videti racun?
Pomislio sam da je koristio Slobodan 200/20Mbps paket za net koji je kostao 1200 RSD mesecno. Pa rekoh mozda ima nade, ako dizu cene za Slobodan net za neku cifru, da ce da spuste i WiFi za toliko. Kao zlatna sredina, da isprave visegodisnju nepravdu. Ali posto se poskupljenje odnosi samo na Orion TV uslugu, onda mogu da pretpostavim da ce povecati i cene za ostale usluge. Btw, da, triple je paket sa 3 usluge, ali evo od kako su najavili spajanje prosle godine, van UO sam i cekam da vidim hoce li (nakon migracije) solo WiFi internet pakete prodavati priblizno Slobodan/Slobodniji paketima ili skuplje.2.199 je cena za samo TV uslugu i to za samo Osnovni paket. A ti spominješ "Triple" pa pretpostavljam da imaš paket sa internet + TV + fixni??
Ipak radi sad kad dodam @orion.rs, pre je moglo i bez toga, dobro jeKod mene radi probao sam i da se izlogujem pa ponovo ulogujem.
Zar nije Orion Start TV bio 1100 RSD prepaid a 800 RSD (tj 1000) postpaid? Koliko vidim, taj Osnovni paket je iz mts ponude. Malo je to povecanje mts cena unelo zabunu u temu.2.199 je cena za samo TV uslugu i to za samo Osnovni paket. A ti spominješ "Triple" pa pretpostavljam da imaš paket sa internet + TV + fixni??
Razumemo se tu 100%, nego je pitanje samo koliko ce kostati u odnosu na cene koje smo placali. Zbunilo me je to sto je @slooba napisao, da je placao 1200, a po cenovniku je bilo manje. Sto se MOVE aplikacije tice, vec sam primetio da mi nude neku promociju u sklopu tog migriranog BOX 3 paketa. Sad nije bas jasno koliko ce trajati ta promocija (pretpostavljam dok god traje migracija, najdalje do 1. jula) i sta znaci ta cena od 2199 RSD za korisnike Triple paketa koji se odluce da ukinu IPTV. Da li se prelazi na BOX 2 M koji po cenovniku kosta 3499 ili bi cena za takve pakete mogla biti niza? Svakako mi je agent rekao da je otkazivanje IPTV usluge moguce samo u poslovnici.Šta je nekad bilo i koliko je koštalo više nije bitno, bitno je koliko će da košta u bliskoj budućnosti i šta ćeš da imaš u (novom) paketu.
A suština je da će OrionTV korisnike da prebace na Move TV.
Znači sve nas prebacuju na osnovni paket(još uvek ne mogu da nađem listu kanala za taj paket) i dižu cenu na 2.199 uz smanjenje broja uređaja sa tri na dva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari