Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

pitanje, od prvog aprila SBB postaje Yettel, posto imam full Yettel a oni nemaju Hisense aplikakaciju da li onda mogu da aktiviram EON aplikaciju preko Yettela jer vidim da mogu i preko Yettela da narucim Senke na Balkanu 3

Poslednja izmena:
Pitanje je da li će uopšte sbb korisnici nastaviti sa eon platformom jer ona nije bila predmet prodaje kada je došlo do spajanja.

Pitanje je da li će uopšte sbb korisnici nastaviti sa eon platformom jer ona nije bila predmet prodaje kada je došlo do spajanja.
U mailu koji sam dobio od SBB-a pre par dana obavešten sam da se ništa neće menjati što se tiče EON platforme, tj.radiće i dalje normalno.

Kad sakrijem sve ostale kanale sem omiljenih, i sad hocu nesto da pogledam na kratko na pinku, da li moram opet sve to u podesavanjima?
Ne.
Moraš ići u podešavanja, upravljanje kanalima, roditeljski pin i gde si izabrao omiljeni kanali, izaberi prvu opciju - svi kanali, tako da češ na kontrolnoj traci imati i kanale koji ti nisu omiljeni.
Možeš da ih gledaš.

Korisnik sam Yettel Banke, MasterCard kartica mi je istekla jos u januaru, sutra vec je april meni kartica jos ne stize...
Najpre mi je doslo obavestenje 26. januara da mi je kartica poslata na kucnu adresu nakon roka od 30 dana sam se cuo sa operaterem i prijavio da mi kartica nije stigla.
Nakon kraceg razgovora je prebaceno da kartica stigne u poslovnici u mom gradu i da ce me nadlezni zvati da me obaveste ipak nista od toga... danima pisajuci sa razno raznim operaterima samo dobijam maltene mehanicke odgovore - jedan kaze posta kasni, drugi kaze nije izdata, treci kaze poslali smo na uvid i tako danima...
Pa me zanima sta je sa tim rokom od 30 dana? Pitao sam u poslovnici da nekako stupim u kontakt sa nekim pravnim licem iz Banke jer sam uskracen koriscenja po fizickom pitanju kartice a korisnim sam te banke....

Kakvi su vasi saveti?

Ne.
Moraš ići u podešavanja, upravljanje kanalima, roditeljski pin i gde si izabrao omiljeni kanali, izaberi prvu opciju - svi kanali, tako da češ na kontrolnoj traci imati i kanale koji ti nisu omiljeni.
Možeš da ih gledaš.
Zar nije onda jednostavnije da postoji opcija da poredjam omiljene kanale na prvih 10, 20 mesta? Ako moram da udjem u developer (karikiram) podesavanja da bi sakrio sve ostale, da bih dobio omiljenu listu, izem ti posao

Ideš ovim redom.
Na početni ekran izabereš:
  • Podešavanja
  • Upravljanje kanalima
  • kursorom udesno opet Upravljanje kanalima
  • Roditeljski pin 1111 (ako nisi menjao)
  • kanal koji želiš da gledaš obeležiš srce (da bude u zelenom krugu crno)
  • zatim kursorom udeano na dve strelice || i postaviš kanal na mesto koje žiliš
  • kada ispremeštaš kanale, pre izlaska gore imaš opcije:
  • svi kanali, omiljeni, zaključani, skriveni -
  • izabereš OMILJENI i sve što ne želiš da vidiš, neće da ti se pojavljuje.
TO POSTOJI VEĆ DUŽE VREME! POZDRAV 🙋
Hvala na detaljnom uputstvu ali ja zaista ne znam gde ti vidiš te opcije. Dakle na aplikaciji sam na TV-u (LG WebOS), kad odem u podešavanja mogu samo srce da stavim u omiljenim kanalima i to je to. Kad odem na TV program i dalje vidim sve kanale...

Prilozi

• 20260331_182230.jpg
    20260331_182230.jpg
    134.6 KB · Pregleda: 46
  • 20260331_182423.jpg
    20260331_182423.jpg
    180 KB · Pregleda: 45
  • 20260331_182531.jpg
    20260331_182531.jpg
    178 KB · Pregleda: 44
Hvala na detaljnom uputstvu ali ja zaista ne znam gde ti vidiš te opcije. Dakle na aplikaciji sam na TV-u (LG WebOS), kad odem u podešavanja mogu samo srce da stavim u omiljenim kanalima i to je to. Kad odem na TV program i dalje vidim sve kanale...

Prilozi

• IMG_20260331_194304.jpg
    IMG_20260331_194304.jpg
    221.1 KB · Pregleda: 41
  • IMG_20260331_194316.jpg
    IMG_20260331_194316.jpg
    229 KB · Pregleda: 37
  • IMG_20260331_194325.jpg
    IMG_20260331_194325.jpg
    216.9 KB · Pregleda: 39
  • IMG_20260331_194331.jpg
    IMG_20260331_194331.jpg
    219.8 KB · Pregleda: 40
  • IMG_20260331_194341.jpg
    IMG_20260331_194341.jpg
    239.9 KB · Pregleda: 43
  • IMG_20260331_194349.jpg
    IMG_20260331_194349.jpg
    216 KB · Pregleda: 45
Pozz ljudi..Istice mi ugovor sa mts-om kroz 2 nedelje, do sada koristio njihov box 3, sa adsl netom, koji je prema ugovoru trebao da bude 50mb, a nikad presao 25-30 nije, uz konstantno pucanje mreze...TV im je radio solidno, sa povremenim smetnjama, podnosljivo...Elem, za 5 crvenih mesecno, ne vredi, ma ni upola...Opcije za dalje su mi optika Supernova ili Yettel optika, tv+net....Sta je po vama trenutno bolje, sta stabilnije radi? Hvala

Da li na boksu imate dečiji kanal Minimax na poziciji 206?
Nestao je kod mene, na TV aplikaciji postoji...

Tebi je ovo stara verzija aplikacije koja je imala taj problem sa omiljenim kanalima. Očigledno je još nisu apdejtovali za LG WebOS, ovo što je čovek opisao i objasnio kako se pravi lista omiljenih kanala i gde to funkcioniše važi za najnoviju verziju aplikacije koja je samo na boxu. Na toj najnovijoj aplikaciji za box nemaš više uspravnu brzu listu kanala.

Probaj na boxu da uradiš onako kako je Borski opisao u koracima.

Poslednja izmena:
Korisnik sam Yettel Banke, MasterCard kartica mi je istekla jos u januaru, sutra vec je april meni kartica jos ne stize...
Najpre mi je doslo obavestenje 26. januara da mi je kartica poslata na kucnu adresu nakon roka od 30 dana sam se cuo sa operaterem i prijavio da mi kartica nije stigla.
Nakon kraceg razgovora je prebaceno da kartica stigne u poslovnici u mom gradu i da ce me nadlezni zvati da me obaveste ipak nista od toga... danima pisajuci sa razno raznim operaterima samo dobijam maltene mehanicke odgovore - jedan kaze posta kasni, drugi kaze nije izdata, treci kaze poslali smo na uvid i tako danima...
Pa me zanima sta je sa tim rokom od 30 dana? Pitao sam u poslovnici da nekako stupim u kontakt sa nekim pravnim licem iz Banke jer sam uskracen koriscenja po fizickom pitanju kartice a korisnim sam te banke....

Kakvi su vasi saveti?
I šta su ti rekli u poslovnici? Jesu te uputili na nekoga? Mada ova grupa nije za Yettel Bank, ali svejedno na ovo tvoje pitanje bi trebalo da ti odgovori neko iz @Yettel Srbija

Sta se desava sa kanalima. Nema nacionalne geografije, nekoliko viasat kanala...
Ne znam, nisam u Beogradu pa da proverim na TV-u, ali evo ovde gde sam gledam sad na WEB aplikaciji - ima svih kanala, radi Nacionalna Geografija normalno

Nije isti softver na WebOs i na android boxu..

U Nišu nije radio internet i tv do malopre, ne xnam tačno od kad, ali kad dodjoh sa posla nema. Pozovem podrsku, ne znaju do kada...

Sad proverih, kod mene, na boksu, i dalje stanje redovno. Svi kanali su prisutni, i N.Geografija, i Viasatovi...

@Yetel mogli biste to vise da sredite . Na mom stb uređaju prvo neće da se konektuje na Interne , pa posle izadje kod greške 787 , pa učitava doveka i nikako da učita . Kada uspe da se uključi pokaze početni prozor TV i krenes da listaš kanale , fali brdo kanala , a na drugom uređaju ima tih , a nema nekih drugih kanala . Na aplikaciji radilo je ono sto sam kontrolisao . Problem sam prijavio oko 03h jutros i nista niste resili , sada sam Vam poslao i pisani prigovor i NADAM SE da PROBLEM NEĆE BITI rešen u roku 8 dana pa da Vas skinem sa platnog spiska i da se rastosiljam bede . SRAM VAS BILO @Yetel

@Yetel mogli biste to vise da sredite . Na mom stb uređaju prvo neće da se konektuje na Interne , pa posle izadje kod greške 787 , pa učitava doveka i nikako da učita . Kada uspe da se uključi pokaze početni prozor TV i krenes da listaš kanale , fali brdo kanala , a na drugom uređaju ima tih , a nema nekih drugih kanala . Na aplikaciji radilo je ono sto sam kontrolisao . Problem sam prijavio oko 03h jutros i nista niste resili , sada sam Vam poslao i pisani prigovor i NADAM SE da PROBLEM NEĆE BITI rešen u roku 8 dana pa da Vas skinem sa platnog spiska i da se rastosiljam bede . SRAM VAS BILO @Yetel
Sve što će ovde biti jeste bot odgovor da im se javiš putem PP 🤣🤣🤣 nemo se nerviraš, možeš dobiti samo neki čir ne daj bože.

Nazad
Vrh Dno