Da, posto cesto uzimam razne gluposti, sa AE.Samo sad su druge računice za kupovinu sa AE, sve naplaćuju dodatni harač i za mlin bi sigurno trebalo doplatiti par hiljada...
Ta mlevena je krupna i voda će da ti protrči kroz basket. Nećeš napraviti dobar espresso.Posto sam uzeo vec mlevenu kafu, lavazza crema e gusto, dok ne porucim neki mlin.
Pitanje je, sta da uradim, da mi na 9-10 g ove kafe, proces pravljanja traje duze?
Meni kafa izleti za 10-11 sekundi.
Ili je to to, posto se radi o ovoj , vec samlevenoj, indutrijskoj kafi?
Kazite mi, sta da porucim od zrna, a da bude ok, na mom aparatu?
Koliko sam shvatio, trebalo bi tamnija zrna.
espressodirekt.rs
ovaj upis treba nekako pinovati...Baš sam juče iz dosade uzeo da pobrojim sve pržionice u BG-u kojih mogu da se setim (mada npr, CoffeeRoastingMan je u Novom Sadu, plus cenim da mnoge isporučuju i po Srbiji) i napisao ovu listu, tako da ti je ostavljam, a i drugima, možda nešto nađete. Plus ova dva online shop-a:
- Melö
- Scout Mary
- YoYo
- 73 Roasters
- CoffeeRoastingMan
- Sonder
- Hotel Beograd
- Pržionica
- Papabean
- Indijana
- Fuka
- D59B
- 7AM
- Koppa
- Gradska pržionica
- Moja tašta ne pije svašta
- Coffee & Factory
Kafe jedinstvenog porekla – Espresso Direkt
Single origin kafe pečemo s posebnom pažnjom na specijalnom pržioniku. Pečemo ih uglavnom za espresso, a možemo ih na vaš zahtev spremiti i za filter kafu.espressodirekt.rs
![]()
Espresso Kafa u Zrnu | Kafe Centrala
Espresso Kafa u Zrnu garantuje punu aromu i bogat ukus sveže mlevenog i kremastog espresa, savršena za ljubitelje kafe kao kod kuće ili u kafiću.kafecentrala.rs
Skoro sam se iznenadio kad sam video da kafu u zrnu prodaju i na KupujemProdajem, npr. evo Lavazza ovde: https://www.kupujemprodajem.com/ugo...a-i-ambalaza/kafa-lavazza-1kg/oglas/190679071
Moja preporuka Alba blend sa Espresso Direkt sajta.Ne volim tanak, ni prazan ukus, a kafu pijem bez mleka.
Znaci, morace nesto jace, a da ne gorci bas puno.
Videcu, bice igranja....
Ovo planiram i ja da pazarim. Jesi uzeo onu novu verziju sa mesinganim bojlerom?da se upisem i ja.gaggia classic pro,za sad mlevena lavazza dok ne stigne hibrew g5.probacu i mod 9 bara,cekam i neki bottomless portafilter i vagicu
dobio na poklon,obican pro sa alu bojleromOvo planiram i ja da pazarim. Jesi uzeo onu novu verziju sa mesinganim bojlerom?
Drugari, šta mislite o ideji da se uz nalepnice uzme posuda u Maxiju iz ove pyrex kolekcije koju sad reklamiraju + aparat za vađenje vazduha kako bi se u toj posudi čuvala kafa? Manja posuda je 600ml, veća 1.600ml, cene su 800/1000. Aparat za vađenje vazduha je 300 din. Nije skupa investicija. Jedino što su posude providne, bolje bi bilo da su u boji.
Ja sam probao .Jel probao neko ovu kafu?
Nije kisela posto je 100% arabika?Nikako mi ne prijaju kiselkaste kafe.Ja sam probao .
U tom cenovnom rangu odlična .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari