Za par dana mi istice ugovor u Yettel-u kod koga imam broj od 1998. U poslednje vreme imam kod kuce neke probleme sa signalom. Yettel ima 1-2 od 4 crtice, dok Globaltel ciji sam esim uzeo da bih testirao mrezu, ima skoro uvek pun signal. Sa Yettel-om mi se desava u poslednje vreme da mi ljudi kazu da mi se gubi glas tokom razgovora, pa pretpostavljam da je do mreze, odnosno signala. Kao sto rekoh, uzeo sam esim Globaltela i sto se signala tice, mnogo je bolja situacija.
Medjutim, pre 4-5 godina sam imao neke avanture sa Globaltelom i rekao tada nikad vise. Od tada se nisam ni interesovao za tu mrezu, pa me zanima da li su se konacno sredili ili je i dalje amaterizam na delu? Dakle preneo bih primarni broj za koji sve mora da radi. Nemam luksuz da ulazim u neke avanture. Recimo ono sto sam primetio, a sto me vec brine, je da kada zovem taj Globaltel broj, uvek cekam po 4-5 sekundi dok telefon ne zazvoni. Ne znam zasto je to tako? VOLTE mi je ukljucen, ali koliko vidim sa teme tu postoje neki problemi. Da li postoje jos neki problemi sa mrezom? Ja sam tada, pre 4-5 godina imao problem da sam neretko bio nedostupan, bez ikakvog objasnjenja itd. Tada znam da je podrska bila pakao. Da su se javljale neke "devojcice" koje zvuce kao rade u Zadruzi, a otprilike su ostavile i isti utisak o strucnosti.
Dakle, da li smem da idem sa Yettel-a na ovu mrezu ili ne?
E da, ovo sto sada imam je freepaid paket. Ne znam da li tu ima nekih ogranicenja po pitanju VOLTE.