Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Trazim ponudu za opticki internet bez TV, Novi Beograd. U zgradi postoji optika raznih operatera.

Potrebna najbolja ponuda za A1 5G KucniNet Duo. Lokacija, Jagodina, Budzino brdo. Postoje tehnički uslovi

Supernova .
Smederevo( 1.Lipska rampa)
Nudli li neki agent 50% na 24meseca (na ceo ugovor) za SuperPlan3M.
Nema optike, nema 5g. Postoji vec instalacija na kuci - ugovor prekinut pre 6 meseci(istekao posle vise godina koriscenja)

Ako neko moze da ponudi Supenova internet i televiziju 50% popusta na 24 meseca. Ima optika.

Tražim najbolju ponudu za obnovu ugovora sa SBB-om. G. Milanovac.

Zdravo, treba mi najbolja ponuda za prelazak iz mts- telefon i net. Interesuju me A1/yettel akviziteri, agenti prodaje i promoteri koji nude besplatne mesece 12+. Hvala

Треба ми најбоља понуда за прелазак са СББ на А 1 оптику.(Можда и останак на СББ уз јако добре услове). Краљево у питању.

Trazim najbolju ponudu za optički internet+tv.
MTS, Yettel ili A1

И даље велика већина не пише под којим условима су наставили сарадњу са старим или започели сарадњу са новим провајдером...помогло би онима који су кренули тим путем и огласили се у овој теми.

Trazim najbolju ponudu za opticki internet i tv.
Lokacija - Nis.
Trenutno sam na MTS SuperNova optici.
Zanimaju me iskljucivo akviziterske ponude sa 12 ili vise meseci po 1 dinar.
Gledao sam Yettel Hipernet Premium i A1 DUO Plus, posto u A1 vec imam mobilni pa moze i neka kombinacija ako se isplati.
Bitno mi je da oprema bude dobra, Wi-Fi 6 ruter obavezno i da TV box ne koci.
Ako ima neki agent ili promoter neka se javi u PM sa ponudom.

Pozdrav, potrebna mi je ponuda za internet i televiziju, u zgradi postoji i mts i sbb optika. Lokacija Beograd - Zemun

Добио сам и прихватио нову понуду од А1, Дуо плус (сви канали и нет 600/300), HBO MAX целу уговорну обавезу, Netflix 6 месеци, 15 месеци по динар и 9 месеци 4.500 динара. У уговорну обавезу је укључен 1 СТБ.

Za par dana mi ističe ugovor sa Yettel-om, tv+internet.
Ako mogu agenti da mi pošalju neke ponude, rado bih razmotrio. Može opet Yettel, a i SBB i A1.

MTS/ Supernova STOP!

Tražim ponudu za optički internet.

Lokacija Beograd, Stari Grad, u zgradi je podržana optika.

Za mesec dana mi ističe ugovor sa SBB.

Добио сам и прихватио нову понуду од А1, Дуо плус (сви канали и нет 600/300), HBO MAX целу уговорну обавезу, Netflix 6 месеци, 15 месеци по динар и 9 месеци 4.500 динара. У уговорну обавезу је укључен 1 СТБ.
Ako može ova ponuda da se dobije, zainteresovan sam.

Pozdrav. Ako može ponuda za Yettelov "Net TV Basic", lokacija Bor. Trenutno sam korisnik SBB-a i uskoro mi ističe ugovor. U suštini može i obnova pod istim uslovima koje bi Yettel ponudio novim korisnicima (što znam da je 12 meseci po dinar).

Ako ima agenata, zainteresovan sam za ponude. Internet sa ili bez TV. Požarevac

Trenutno sam u Supernovi, Superplan 2M, istice mi ugovor za par nedelja pa da vidim sta su opcije ako ima neki agent. Nis je lokacija ako je bitno.

Tražim ponudu za obnovu SBB ugovora NET TV Premium + da ostane 5/3 uređaja za EON aplikaciju.
Zanimaju me ponude sa 11-12 meseci po dinar.

Molim za ponude za optički internet (BEZ ikakvih drugih usluga), u zgradi su na optici dostupni A1, Yettel, mts, kao i SBB, ali tu je koaksijalna infrastruktura (bar u samom ulazu). Novi korisnik.

Trazim ponudu za TV + Opticki internet (Vozdovac, Beograd). Bez mts. (zbog preuzimanja oriona od strane telekoma)

Korisnik sam SBB usluga i ugovor mi istice sutra.Koristim Premium paket ali presao bih na Net TV Premium posto telefon ne koristim vec 10 godina.Zanima me iskljucivo SBB ili Yetell

Nazad
Vrh Dno