vidi/pitaj u ovoj temiJer neko trazio wifi mesh.Lik sto je instalirao poceo tu neku pricu ako nema signala mozes da vuces lan od modema do tv.E to necu nikako.Pise tamo da daju mesh i da garantuju svuda jak signal.Tako da bi trazio mesh 100%.Jer neko trazio i jer daju ili se prave ludi?I ako daju jer se dugo ceka?
Не знам за д3 и а1 али на телекомовим уређајима сви ав-чинч каблови су исти могу да се пребацују са једног бокса на други (коперникусов, мув, мсат).Ajd jedno glupo pitanje 😆Mama ima i dalje CRT ili sto kaze moj komsa trtati tv.I sad pre nego sto ce A1 da uvede opticki net pitao sam ih dal imaju mogucnost da se CRT TV poveze sa smart box.I lik proveri sa tehnickom sluzbom i kazu OK , moze.Kaze samo kupi kabel AV to cinc/SCART i radice.I sad posto moj D3 mini sa SBB ima AV izlaz i preko njega sam povezivao mamin CRT na cinc ja reko super onda imam kabel i iskoristicu ga za A1 smart box.I proverim ja za svaki slucaj u manual od A1 smart box i pise moze da se poveze.I sad doneli momci danas smart box i nece da prepozna CRT TV.Nesto kad onako cackas na momente se pojavi kao slika ali nesto bzvz i jako lose.
Pa sam zvao jednu radnju u NS koja bas radi to i lik mi kaze da taj kabel sto radi na D3 mini je specijalizovan da radi samo na sa njime i da ne moze za nista drugo OK , to nisam imao pojma.On kaze ima standardni kabel ali ne zna dal radi na A1 box jer nije sa time imao dodira.Jer neko zna dal radi box na CRT TV 😆Ili ako ne dal ima neki konverter koji radi posao?Ili mora i kod njih neki standardizovani kabel za A1?Znam , svi ce mi reci - koji ce ti to sr. i baci to u smece😆Znam da ima i za 7000 din na Ananasu FOX.Sve znam i to mi nemojte govoriti jer sam to sve isto rekao mami ali ona je tvrdoglava jer ima skoro 80 godina i dzaba to sve.Isto joj je rekao i lik iz A1 ali dzaba.Tako da ako neko zna bio bi mu zahvalan.Ako niko ne zna kupicu svakako kabel cisto da probam.Imam i na vikendici neki LED FOX koji mogu da zamenim za CRT TV ali mi je problem prevoz i ko ce da ga nosi posto je 150 kg.😆Tako da bi mi pomoc dobrodosla.Hvala unapred.
Uspeo sam.Juce sam probao na audio to cinc.A danas sam kupio AV to cinc u radnji i radi tv i ima sliku.Malo se vidi da je kao razvucena ali videcu da je stavim na 16:9Не знам за д3 и а1 али на телекомовим уређајима сви ав-чинч каблови су исти могу да се пребацују са једног бокса на други (коперникусов, мув, мсат).
Moras na boxu da smanjis rezoluciju na 480 ako ces da ga vezes na crt. Opet nemoj da ocekujes neki kvalitet slike.
To mi je trebalo, hvala.A1 box se ponaša kao smart TV, samim tim se može koristiti isključivo preko kodova.
Vidi stvarno nema komsija 🙂 Mozda su nas izbacili 🙂 Da tagujemo podrsku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari