Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Da li kreće naplata 4K paketa od 1. Aprila? Aktivirao sam mojima, pa da znam da li da zovem da deaktiviram pošto nisam video opciju da ugasim ovaj paket putem mojmts, ako postoji slobodno mi kažite. Mislim da je ranije @gvlada pisao o naplati, pa ako znaš po nekom iskustvu, kad obavljaju da je promocija produžena, jel uvek pre isteka ili kada se već udje u novi mesec? Za sada stoji ovako: https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-...21676-Paket-4K-kvalitet-u-svakom-detalju.html
Заборавио на тај пакет. До сада су увек продужавали промо период...

Вероватно јако мало њих користи тај пакет па им је глупо да наплаћују.

Pozdrav prijatelji, evo jedan update situacije od pre neki dan... I pored moje dobre volje da se ciganisem za popust meni konkretno nisu dali vise od 10 meseci po 50%, pa sam posle 5 poziva procenio da nemam vise zivaca da se cimam oko toga. Pristadoh na kraju na tih 10 meseci 50% jer mi je potreban 400/400 net zbog posla, a i fiksni 🙂

Da li kreće naplata 4K paketa od 1. Aprila? Aktivirao sam mojima, pa da znam da li da zovem da deaktiviram pošto nisam video opciju da ugasim ovaj paket putem mojmts, ako postoji slobodno mi kažite. Mislim da je ranije @gvlada pisao o naplati, pa ako znaš po nekom iskustvu, kad obavljaju da je promocija produžena, jel uvek pre isteka ili kada se već udje u novi mesec? Za sada stoji ovako: https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-...21676-Paket-4K-kvalitet-u-svakom-detalju.html
Za sad neće krenuti naplata, računaj da će produžavati na 3 meseca dokle god ponuda 4K kanala i video klub ponuda ne bude bogatija

12.03. sam bio do poslovnice gde mi je rečeno da moj paket migrira od 01.04. sa 3L na 3M gde uz povećanje cene gubim i jedan kombo paket zbog čega sam podneo zahtev za raskid. Pošto nije bilo odgovora sa njihove strane juče sam ponovo bio do poslovnice i ljubazna radnica je pisala urgenciju. Danas dobijam SMS ove sadržine.
IMG_20260330_141225.jpg
I ko je sad tu lud?

Konkretno moj slucaj -
20. marta podneo zahtev mejlom, dobio genericni odgovor i od tada nista.
Pozvao danas, kaze ubrzace zahtev i prosledice urgenciju - u mom slucaju ne spominju da paket ne podleze migraciji (Box3 S - novembar 2024.)
Kako god bilo, ne pristajem na bilo koje dogovore sa njima, ovo je jedina usluga Mts-a koju i dalje koristim, sve prethodno je raskinuto bas zbog nezajaljivosti i podizanja cena...
30 medija, razne pevaljke i veciti gubitas, nek vas finansira mama vasa...

12.03. sam bio do poslovnice gde mi je rečeno da moj paket migrira od 01.04. sa 3L na 3M gde uz povećanje cene gubim i jedan kombo paket zbog čega sam podneo zahtev za raskid. Pošto nije bilo odgovora sa njihove strane juče sam ponovo bio do poslovnice i ljubazna radnica je pisala urgenciju. Danas dobijam SMS ove sadržine.
Pogledajte prilog 533842
I ko je sad tu lud?
Iskreno, lud si ti što ideš u poslovnicu da se raspituješ da li će da ti poskupi paket. Oni su dužni da te obaveste a ne ti da juriš tu informaciju.

A ljudi koji tamo rade greše i često ne znaju ni osnovne stvari a kamoli da razumeju ovakvu zapetljanu situaciju gde se ne zna ni ko ni šta ni kako.

Imam i ja BOX 3L i dok ne dobijem obaveštenje o promeni, neću da gubim vreme na to

Imam UO jos 5 meseci ali hocu da raskinem. Placam 2800din mesecno. Koliko ce me kostati raskid? Da li je 2800*5?

Inace drugar je dobio 50% za celo trajanje UO za box4 nakon sto je trazio uputstvo za prelazak na A1. Nekoliko puta su ga zvali sa losijim ponudama koje je odbijao. Ova poslednja je bila dan nakon sto mu je istekla UO.

Svi korisnici su dobili ili popup poruku na platformi ili sms zavisi da li imate mob broj u telekomu ili ne. Svakako najlakše da pošaljete mail na [email protected] da napišete da nista saglasni i dobićete odgovor da ukoliko vam ne sleduje povećanje da vam ne sledujea ukliko sleduje da ste zadržali staru cenu
Iskreno, lud si ti što ideš u poslovnicu da se raspituješ da li će da ti poskupi paket. Oni su dužni da te obaveste a ne ti da juriš tu informaciju.

A ljudi koji tamo rade greše i često ne znaju ni osnovne stvari a kamoli da razumeju ovakvu zapetljanu situaciju gde se ne zna ni ko ni šta ni kako.

Imam i ja BOX 3L i dok ne dobijem obaveštenje o promeni, neću da gubim vreme na to

Svi korisnici su dobili ili popup poruku na platformi ili sms zavisi da li imate mob broj u telekomu ili ne. Svakako najlakše da pošaljete mail na [email protected] da napišete da nista saglasni i dobićete odgovor da ukoliko vam ne sleduje povećanje da vam ne sledujea ukliko sleduje da ste zadržali staru cenu
Popup poruka nije obaveštenje na trajnom nosaču podataka koji omogućava da se podaci sačuvaju za kasniji pregled ili upotrebu. Tako da, ako na to računaju kao validno obaveštenje korisnika tada (ne)svesno krše zakon (ZEK), jer takvo obaveštenje nije zakonski validno.

Popup poruka nije obaveštenje na trajnom nosaču podataka koji omogućava da se podaci sačuvaju za kasniji pregled ili upotrebu. Tako da, ako na to računaju kao validno obaveštenje korisnika tada (ne)svesno krše zakon (ZEK), jer takvo obaveštenje nije zakonski validno.
Imaš i na sajtu tako da tamo je trajni nosač podataka. Pitali su kako su ljude obavestili na sajtu uvek stave svi

Na sajtu nije popup poruka, koja se pojavi i nestane. Na sajtu, kada objave obaveštenje, stoji bar mesec dana. Tako je bar bilo da sada i to je bilo po zakonu.
Ja napr., televiziju ne gledam, nisam priključio boxove za tv. Imam Box 3 i nisam dobio nikakvo obaveštenje o migracijama i poskupljenjima na trajnom nosaču podataka (sms, mejl, sajt, mojmts aplikacija), iako svi navedeni kanali komunikacije iz zagrade rade i mts mi preko njih stalno šalje račune, obaveštenja i slično. TV ne omogućava čuvanje podataka i zato nije validnan ako sam uopšte i dobijao neki popup a ne znam jer ne gledam njihov (mts) TV.

Poslednja izmena:
Ma ludaci, ja sam pisao preventivno, proslo 8 dana, a pored generickog odgovora da je prosleđeno nadleznoj sluzbi nista dobio nisam. Eksplicitno sam naveo da hocu istu cenu, kao i 2 besplatna kombo TV paketa koji mi sleduju, do isteka UO u decembru 2026. Napisao sam i da ukoliko ne ispune makar jedan od moja dva zahteva zadržavam pravo na raskid shodno clanu 131. Bas da vidim sta ce biti.

Реко да их и ја чисто питам, имам од јула сада бивши BOX 3L и писао им на имејл и добих одговор.

"Poštovani,

Obaveštavamo Vas da Vaš Box paket nije obuhvaćen navedenom promenom.
Srdačan pozdrav,
Ana"

Evo, sudija se slaze, vec je iz 22.veka poslao resenje da dokazes to 😉

Obavestenje su svi dobili. 😂 Tako barem kazu u poslovnici. Prvi veci racuni ce stici tek u maju. Koji cirkus ce tad nastati. 😂
Koji cirkus? Ovo svi rade barem jednom godisnje pa nikad cirkusa.

Evo, sudija se slaze, vec je iz 22.veka poslao resenje da dokazes to 😉

Koji cirkus? Ovo svi rade barem jednom godisnje pa nikad cirkusa.
Ali A1 em sto stavi obavwstenje da podize cene em napise jasno i glasno da imas pravo raskida UO bez.pemala.
Vec dve godine A1 i ne pokusava da uvali svima nove cene i da prave haos po poslovnicama. Dignu cene pa ko potpisuje novu UO veca cena, svim ostalim stara cena.
A sada imas situaciju nema nigde obavestenja ali ga navodno svi dobili. 😂

Prilozi

• Screenshot_20260331_155830_Opera.jpg
    Screenshot_20260331_155830_Opera.jpg
    149.9 KB · Pregleda: 81
Izašlo obaveštenje da je besplatno do 30.04., znači produženo...👍

Ali A1 em sto stavi obavwstenje da podize cene em napise jasno i glasno da imas pravo raskida UO bez.pemala.
Vec dve godine A1 i ne pokusava da uvali svima nove cene i da prave haos po poslovnicama. Dignu cene pa ko potpisuje novu UO veca cena, svim ostalim stara cena.
A sada imas situaciju nema nigde obavestenja ali ga navodno svi dobili. 😂
I MTS je tako obicno radio.
A1 nije uvek. Menjaju se.. nije nijedan bolji 🙁

Pitanje za sve prijatelje sa foruma da li neko ima neka od ova dva paketa(jedan je box4 drugi je samo net).Ako ima da mi kaže da li dolazi ruter 10gbps ili moram ja da ga kupim.Pozdrav i hvala.

mts1.pngmts2.png

Oprostite na smetnji ali čisto da se informišem da znam pošto orion je imao 10gbps ruter zato i pitam

Ovo drugo je kucni internet. Paket je izlistan u pdf koji je mts poslao korisnicima na njihov mts mail proslog meseca. Jeftiniji je od gigabitnog paketa.

Ja nekako uhvatih poslednji voz i u subotu im poslao prigovor, odnosno "upozorenje" povodom njihove kOmErCiJaLnE pOnuDe, i moram priznati da su brzo odgovorili.
Kod mene je BOX 2 paket (fiksni + internet 50/8). Kako mi UO ističe u oktobru, planiram da proverim da li A1 KućniNet ima dobru pokrivenost gde stanujem, pa bih u tom slučaju preleteo kod njih. OSIM ako mi ne ponude 24 x 50% popusta, što iskreno sumnjam da će dati, s obzirom na to da nije optika.

I oni sami daju razlicite odgovore za isti paket, ko kaze da i Box4 ne poskupljuje? 💀

Ja se žalio na poskupljenje za box3 L na jednoj lokaciji,.oni mi odgovorili da se promena paketa ne.odnosi na "mobilne linije" već samo na box pakete.
Ko je ovde lud? Ko tamo radi?

Nazad
Vrh Dno