Šta je novo?

A1 kućni net ali sa drugim ruterom i xplore ne radi

darko_mo

Zapažen
Učlanjen(a)
23.03.2026
Poena
1
Pozdrav svim članovima foruma!!
Potrebna mi je pomoć, naime uzeo sam A1 kućni net i xplore tv a zbog lošije brzine sam uzao i Xiaomi cat12 ruter ubacio u njega A1 SIM i podesio parametre i internet radi, brzine su ok. Problem je što mi ne radi xplore tv ni na jednom uredjaju i prijavljuje grešku kao da nema interneta. Da li je neko već uradio ovako nešto i kako da rešim problem?? Hvala unapred na pomoći.

Ne razumem se u xplore niti ga imam, Ali proveri DNS servers Koji su ti na tom ruteru. Znam da a1 aplikacija ne radi bez njihovih DNS servers, moguce da je isti problem. Uporedi Koji su na starom ruteru pa stavi isto na novom

Ne razumem se u xplore niti ga imam, Ali proveri DNS servers Koji su ti na tom ruteru. Znam da a1 aplikacija ne radi bez njihovih DNS servers, moguce da je isti problem. Uporedi Koji su na starom ruteru pa stavi isto na novom
Da kad bih imao pristup da to vidim na Zte A1... Ali ne mogu da vidim te podatke samo imam korisnički pristup

Znam da a1 aplikacija ne radi bez njihovih DNS servers, moguce da je isti problem.
tako je. o tome se dosta diskutovalo ovde

eventualno i ovde

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno