Šta je novo?

Supernova (2024+)

Kod mene trenutno pola kanala nema imena, a rade svi. RTS1 nije više na 1, kako je i logično...
Šaltam pa koji se kanal pojavi, tako znam na kome sam. Ludilo, totalno.... Ponavljam da gledam preko modula na Tv-u.
Kad skeniras, treba par opcija da ukljucis, da bi ti se to resilo po redosledu ( LCN ), a to sa imenima, moze da bude i da ti je slabiji signal na transponderima.

Do juče sve bilo ok.

Igram dosta BO7 ranked i tacno osetim kad krene da trokira mreza

Kome da se zalis,pitaju "da li ste restartovali modem" i zatvore tiket

Evo jutros Packet loss 18%

Pogledajte prilog 533232
Ping skoro 10ms a packet loss skoro 20%... tu nesto jako ne stima...
Deluje kao da ti je modem u riknj modu. Meni se to desilo vec 2x. Inace mi za 10 god vec 4x zamenuli coax modem.

Jel neko uopte uspeo da raskine ugovor zbog povecanja ovih cena ili je samo dobio stare cene?

Mene su zvali i pitali da li zelim da raskinem ili da ostane stara cena do isteka ugovora, ugovor mi ipak istice za par meseci tako da sam rekao da cu ostati do isteka, mogao sam da biram sta zelim, ali sam im napomenuo da mi to posalju na mail sto su odmah i uradili

Ne mogu da nađem informaciju o poskupljenju... Da li poskupljuju i Super Plan 3M paketi, ugovor potpisan u oktobru 2025. godine?

Jedini način je da pozoveš telekom i da pitaš... bilo je korisnika koji koriste taj paket i rekli su da im poskupljuje.

Kažu da se menja cena, tačnije, da se radi migracija na niži paket koji je svakako skuplji od trenutnog paketa i da mogu da podnesem prigovor na migraciju paketa.

Zasto se radi migracija na slabiji paket kaf Super plan 3M postoji, kosta 6299 dinara po punoj ceni.

Pretpostavljam zato što su povećali brzine, pa je stari M kao novi S... tako su nekada L prebacili na M, sad čekam XS paket, pa da migriraju sa S po višoj ceni 🙂

Sad je "samo" 500 din? 😂 A kad podignu tokom UO za 250-300 din onda nije "samo" nego se peni na usta i traži raskid?

Isto tako "samo X, samo Y" smo došli da posle 4 godine paketi koji su koštali 4000 sad koštaju 5900 🤬🤬

То си у праву, мислимо сам на тренутну цену, ја плаћам 2200 план 3 до идућег марта, после тога прелазим у јотел, јер је много повољнији а интернет им је одличан, ако ми супернова тада не буде дала 15 месеци за 1 динар, прелазим код јотела, јер мени је само интернет битан!!!

Danas me zove promoter i kaze imaces brzinu od 600 mbs i jedan paket besplatno po izboru i cena 5900. Sada koristim 2S sa prenetim privilegijama pre prosle migracije. Dakle nude manju uslugu i vecu cenu. Ne razumen da linas smatraju totalnim debilima kada ovako bezobrazno nude "poboljsane" usluge.

Meni nije jasno samo jedno. Ovo novo povecanje (uskladjivanje) koga sleduje ? Nisu nista javili na sajtu , i nisu bar meni poslali ni sms ni email da mi se menja ugovor to jest povecanje cene . Ja jesam blago vremeno poslao prigovor da mi ostane ista cena do kraja ugovora sto su mi i sms-om dozvolili. Ali uopsteno da li se samo nekom menjaju cene ili svima to mi jos nije jasno ?

Danas me zove promoter i kaze imaces brzinu od 600 mbs i jedan paket besplatno po izboru i cena 5900. Sada koristim 2S sa prenetim privilegijama pre prosle migracije. Dakle nude manju uslugu i vecu cenu. Ne razumen da linas smatraju totalnim debilima kada ovako bezobrazno nude "poboljsane" usluge.
Јеси ти и праву тотално, али који проценат људи реално користе овај сајт и знају све ово што ми знамо, веома мали проценат, уз то има много људи који су необавештени и који неће да мењају компаније на сваке две године, ко има могућност наравно!!!

Al ce kod mene komsije da provriste kad im stigne uvecan racun, bice veselo u poslovnici u Surcinu 🙂

Meni nije jasno samo jedno. Ovo novo povecanje (uskladjivanje) koga sleduje ? Nisu nista javili na sajtu , i nisu bar meni poslali ni sms ni email da mi se menja ugovor to jest povecanje cene . Ja jesam blago vremeno poslao prigovor da mi ostane ista cena do kraja ugovora sto su mi i sms-om dozvolili. Ali uopsteno da li se samo nekom menjaju cene ili svima to mi jos nije jasno ?

Vrsi se uskladjivanje sa decembarskim cenama (cenovnik za super plan pakete od 02.12.2025.), svima koji imaju ugovor sa cenama iz decembra meseca njima se cena ne menja, ostalima se menja.

Vrsi se uskladjivanje sa decembarskim cenama (cenovnik za super plan pakete od 02.12.2025.), svima koji imaju ugovor sa cenama iz decembra meseca njima se cena ne menja, ostalima se menja.
Ja sam potpisao novi ugovor u oktobru prosle godine,i sada kada sam poslao prigovor zbog poskupljenja odgovorili su mi da moj paket nije predmet promene cena...tako da ostaje nejasnoca kome sada dizu cene

Onima sto su imali besplatan internet uz tv.
A internet su uvalili prvo da bi posle mogli da uvale MOVE .. jer koristi internet za GUI ..
Videcemo za koji dan, imam jedan takav paket. 😉

Ja sam potpisao novi ugovor u oktobru prosle godine,i sada kada sam poslao prigovor zbog poskupljenja odgovorili su mi da moj paket nije predmet promene cena...tako da ostaje nejasnoca kome sada dizu cene

Koji paket imas i koliko placas ?

Jos jednom kratka informacija...ukoliko imate problema sa Supernova ili MTS kada pišete mejlove OBAVEZNO naznačite mejl adrese u CC i BCC..."magija" će se desiti...ja sam se u to još jednom uverio.

Ja sam imao večeras problem sa TV kanalima jer nisu radili preko CAM-a, a preko MOVE su uredno radili i kada sam im napisao mejl, "magija" se desila - kanali su se u najbrže mogućem roku pojavili.

Kako da naznace adrese i koje u CC i BCC ?

Ako stavis u BCC to nema smisla jer ona MTS ne vidi da se mail salje i jos nekima, znaci samo CC. Stavis email adresu ratela za CC
odmah postaju ljubazni i dosta brzo odgovore 🙂

Upravo je i mene interesovalo koga stavlja u BCC i koja je svrha toga 🙂 Inace vec par dana vrse neke radove pa u random vreme nestaju kanali i pojavljuju se, tako da sumnjam da to ima ikakve veze sa slanjem mejla.

Ja sam na super plan 4 plavi, jel ima tu nekih promena? Nikakve poruke nisam dobio a na sajtu ne vidim ništa, ugovor sam potpisao u Januaru....

Nazad
Vrh Dno