Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Posle više od godinu dana uspeo da iskopam zagubljeni Xiaomi Stick 4k. Ubaci u TV koji nije smart, instalirao Yettel Tv aplikaciju sa Google stora i prosto zanemeh koliko je slika bolja, čistija, oštrija....nego na onom njihovom STB-u što nam daju. O staroj aplikaciji koliko fluidnije radi da ne trošim reči od ove njihove "nove, našminkane" koju su nam uvalili.
@Yettel Srbija nemoj ništa da dirate što se tiče te aplikacije ko Boga vas molim.
Takav stick imam i ja i instalira se njihova stara aplikacija koja nije ista kao na njihovom stb uređaju. Inače sam ovde svima dojadio koliko sam pisao da im nova aplikacija živo sra...e. Jednako "0" slovima "nula" Na toj staroj sve radi i snimanje i pretraga, samo nema i ne može nežne filmove da gledaš 🤫

Posle više od godinu dana uspeo da iskopam zagubljeni Xiaomi Stick 4k. Ubaci u TV koji nije smart, instalirao Yettel Tv aplikaciju sa Google stora i prosto zanemeh koliko je slika bolja, čistija, oštrija....nego na onom njihovom STB-u što nam daju. O staroj aplikaciji koliko fluidnije radi da ne trošim reči od ove njihove "nove, našminkane" koju su nam uvalili.
@Yettel Srbija nemoj ništa da dirate što se tiče te aplikacije ko Boga vas molim.
Ma nije ni do Sticka ni do aplikacije - do TV-a je... 🤣🤣🤣😉

I ja sam razmišljao da uzmem neki box - recimo Xiaomi Box S 3rd Gen 4K 4/32 ili Strong Leap-S3 Pro 4K - pa ovi mentoli nemaju podršku za njih (ne radi im najnovija zver od TV aplikacije na njima).

I ja sam razmišljao da uzmem neki box - recimo Xiaomi Box S 3rd Gen 4K 4/32 ili Strong Leap-S3 Pro 4K - pa ovi mentoli nemaju podršku za njih (ne radi im najnovija zver od TV aplikacije na njima).
Najnovija najnovija aplikacija je samo za njihove stb uređaje. Inače taj box je dobar, povezivanje samo wifi, ukoliko hoćeš preko lan kabla moraš kupiti onu mrežnu karticu što ide na usb. Ovo pišem za Xiaomi Box S 3rd.

I kod mene radi, sa fona probao upravo

Na android telefonu i tabletu radi najnormalnije, a na web aplikaciji mi je u par navrata za 5 dana tražila da se ulogujem, s tim da prvi dan nije htela da prihvati (sve kao nije dobar password) a posle je proradila.

Kad ce biti pink premijum u hd i zasto nikad. Nisu neki filmovi al zasto

Ovo je ona stara pre famozne nikad vidjene...bla, bla, bla, probaj, ne znam da li radi

Prešao sam skoro sa EON-a na Yettel TV. Radi ok, ne gledam mnogo TV pa je to i bio razlog prelaska - imam sve na Yettel-u pa mi je ovo bilo povoljnije nego da se bakćem sa SBB-om...

Ali ima nekoliko sitnica koje sam primetio da mi "fale". Pre svega kako da se napravi omiljena lista kanala? Bukvalno lista gde će se videti samo kanali koje ja hoću. Da li to može uopšte?

Takođe da li su u planu neki kanali koji će biti u 4K? Na EON-u sam zimsku olimpijadu gledao na Eurosport-u 4K u HDR-u
🙂

Skoro sam primetio da mi aplikacija ne radi ispravno na dva tv-a. Koristim Onn Google tv stikove.
Naime, EPG se ne prikazuje a ne mogu ni da menjam kanale. Mogu da se krećem kroz potpuno prazan EPG ali ne mogu da izaberem program (pritiskom na OK ništa se ne desi).
Da li neko ima ideju u čemu je problem?

Pa dosad bi i vrapci naučili da treba da im se twitne u inbox ceo slučaj da bi proverili stvari. Nećete valjda ovde da pišete broj ugovora, mbr, adresu.. Možete ako želite..
Zato su iz lelekoma izašli svima u susret i olakšali ovu proceduru nakon skandala od pre par dana... 😎🤐

Ovo je ona stara pre famozne nikad vidjene...bla, bla, bla, probaj, ne znam da li radi

Nešto svežija verzija v.2.43.5 je bila aktuelna u avgustu i septembru 2025 pre nego što se prešlo na ovu sada aktuelnu našminkanu v.3.23.4.0. Ako neko nju ima neka je postavi.

Poslednja izmena:
Posto je i A1 poskupeo i svi su sa cenama slicni ili isti nema izbora ostajem i posle isteka ugovora. Pa ako nne budem mogao da placam idem u planinu. Nista nije slucajno ali sta je ru je. Telekom 5000 za net i kablovsku. Nisam znao da sam u Svajcarskoj

Prešao sam skoro sa EON-a na Yettel TV. Radi ok, ne gledam mnogo TV pa je to i bio razlog prelaska - imam sve na Yettel-u pa mi je ovo bilo povoljnije nego da se bakćem sa SBB-om...

Ali ima nekoliko sitnica koje sam primetio da mi "fale". Pre svega kako da se napravi omiljena lista kanala? Bukvalno lista gde će se videti samo kanali koje ja hoću. Da li to može uopšte?

Takođe da li su u planu neki kanali koji će biti u 4K? Na EON-u sam zimsku olimpijadu gledao na Eurosport-u 4K u HDR-u
🙂
Omiljena lista kanala je za Yettel viša matematika i atomska fizika - nikako 4 godine da ukapiraju i provale kako da to naprave i realizuju u njihovoj aplikaciji. Prekomplikovano je...

Poslednja izmena:
Omiljena lista kanala je za Yettel viša matematika i atomska fizika - nikako 4 godine da ukapiraju i provale kako da to naprave i realizuju u njihovoj aplikaciji. Prekomplikovano je...
Ideš ovim redom.
Na početni ekran izabereš:
  • Podešavanja
  • Upravljanje kanalima
  • kursorom udesno opet Upravljanje kanalima
  • Roditeljski pin 1111 (ako nisi menjao)
  • kanal koji želiš da gledaš obeležiš srce (da bude u zelenom krugu crno)
  • zatim kursorom udeano na dve strelice || i postaviš kanal na mesto koje žiliš
  • kada ispremeštaš kanale, pre izlaska gore imaš opcije:
  • svi kanali, omiljeni, zaključani, skriveni -
  • izabereš OMILJENI i sve što ne želiš da vidiš, neće da ti se pojavljuje.
TO POSTOJI VEĆ DUŽE VREME! POZDRAV 🙋

Ideš ovim redom.
Na početni ekran izabereš:
  • Podešavanja
  • Upravljanje kanalima
  • kursorom udesno opet Upravljanje kanalima
  • Roditeljski pin 1111 (ako nisi menjao)
  • kanal koji želiš da gledaš obeležiš srce (da bude u zelenom krugu crno)
  • zatim kursorom udeano na dve strelice || i postaviš kanal na mesto koje žiliš
  • kada ispremeštaš kanale, pre izlaska gore imaš opcije:
  • svi kanali, omiljeni, zaključani, skriveni -
  • izabereš OMILJENI i sve što ne želiš da vidiš, neće da ti se pojavljuje.
TO POSTOJI VEĆ DUŽE VREME! POZDRAV 🙋
Da, to sam video još jesenas, tu opciju "Upravljanje kanalima" , ali mi se čini da je na nekim drugim platformama koje sam viđao to nekako bolje urađeno i rešeno... ili je to samo moj utisak. Takođe toga nema na WEB aplikaciji i aplikaciji za Tablet, koje često koristim jer znam poslovno da odsustvujem od kuće danima.

Ali u svakom slučaju si pregledno objasnio svima ovde u ovoj grupi, koji to nisu znali.

Poslednja izmena:
Da li postoji mogućnost instaliranja Netflixa na STB-u?
Do sada nije moglo. Jer ovaj Yettelov box ZTE nije sertifikovan od strane Netflix-a. Jedino ako se nešto u međuvremenu nije promenilo, mada čisto sumnjam

Da li postoji mogućnost instaliranja Netflixa na STB-u?

Ja npr. Netflix aplikaciju imam i na LG i na SONY TV-u

Nazad
Vrh Dno