Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

• Začetnik teme Začetnik teme peja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel neko od vas koristi pretplate ovih sto se reklamiraju na IG ili slicno...

Ispadne 4000 din godisnja pretplata...imate nekog pouzdanog da predlozite na PP?

Jel se nije ništa menjalo, i dalje ako sam u porodici samo je pitanje vremena kada će me "blokirati" zbog različite IP adrese/lokacije?

Ispadne 4000 din godisnja pretplata...imate nekog pouzdanog da predlozite na PP?
Koristio ja davno, moze da bude ok a moze i da crkne za nedelju dana.
Neznam zasto o tome razmisljas pored Nigerije.

Pa za te pare možeš i ti sam preko Nigerije uplatiti, mesečno je oko 450 din 1080p paket.

Да ли ради виртуална картица банке Интеза, на Нигерију, за нетфликс???

Pa za te pare možeš i ti sam preko Nigerije uplatiti, mesečno je oko 450 din 1080p paket.

Nedavno sam uzeo onaj osnovni paket, da ne objašnjavam korisnici usluge to oko Nigerije, pa ja plaćam. Evo sad gledam, 301 dinar mi juče skinuli. Gleda ga na 65" dijagonali, ne žali se da nešto fali 😄

Ad-supported tier now costs $8.99 per month, up from the previous $7.99 monthly subscription fee
The standard plan without ads also now costs $19.99 per month, a $2 increase from the previous $17.99 subscription fee
The premium plan is also going up by $2 and will now cost $26.99 per month.
To add a user to an ad-supported plan, it now costs $6.99 instead of $7.99. Adding an extra viewer to an ad-free plan, it now costs $9.99 as opposed to $8.99.

Kakve to ima veze sa nama?
U Srbiji cene nisu menjane na gore 10 godina

ekipa deli američki account preko VPN-a, logično pretpostavljam da ima još ljudi koji rade isto

Srpski nalog stiglo obavestenje da poskupljuje sa 9.99 na 10.99 eur.

Da li je neko koristio poklon Netflix dodak preko A1, a da je pre toga plaćao preko Nigerije?
Potpisivanjem postpaid ugovora dobio sam Netflix na poklon 3 meseca.

Na sajtu im ovo piše za postojeće korisnike:
Ja već koristim Netflix i plaćam mesečnu pretplatu. Da li je potrebno da otkažem postojeću Netflix mesečnu pretplatu ukoliko odlučim da aktiviram Netflix dodatak preko A1?

Kada aktiviraš Netflix dodak preko A1, potrebno je da pratiš uputstva za povezivanje postojećeg Netflix naloga, odnosno da uneseš korisničke podatke koje već koristiš (istu e-mail adresu). Kada to uradiš, dotadašnji način plaćanja biće stopiran na strani Netflixa. Ukoliko otkazeš dodatak preko A1, ponovo će se aktivirati prethodni način plaćanja koji je korišćen na Netflixu.

Nisam siguran da li ovo važi ako je nalog na Nigeriju, i da li će se posle 3 meseca i otkazivanja preko A1, vratiti plaćanje preko Nigerije.

Bolje ti čuvaj to od A1 dok ne bude opet seča nigerijskih naloga pa tad taman iskoristi ako ne mora odmah.

Upravo stigao email - Cena sa €9,90 ide na €10,90

E onda čekam i ja taj mail... Inače presek mi je 16. u mesecu.

Meni skinulo jutros 8.500 naira.

A dobro, opet realno kad se pogleda tehnički nisu nikad ni poskupeli u Srbiji.
Počeli su sa poslovanjem ovde 2016. po ceni 11.99, a danas koštaju 10.99

Srigao i meni mejl da od maja poskupljuju. Danas skinuli po staroj ceni, a veće sledeći mesec 1 evro skuplji

Nazad
Vrh Dno