Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne mogu da editujem prethodni post, a imam radosnu vest na A17 beta 3 radi 5G.

Yettel.

Prilozi

• Screenshot_20260327-073336.png
    Screenshot_20260327-073336.png
    119.5 KB · Pregleda: 28
Jel može uopšte u srb da se opt in za betu, @sdejan koja je procedura ako te ne mrzi ukratko?

Koliko znam samo odradis opt in i to je to. Samo znam da se briše sve sa moba

Tako je, tu se prijaviš za beta program, i da, briše sve sa telefona.
Ja sam od prvog dana kada sam uzeo 9ku na beti😁

@sdejan Hvala za info...ja sam bio ubeđen da sve ostaje na telefonu, jedino ako odlučim da se vratim na stable 16 onda mora da se factory reset (tako je bilo davno na pixelu 2 kad sam imao koliko se sećam). I trebam info, Jel rade banking app na 17 beti?

Odgovorio sam u drugoja temi za banking apk.
I ne zna fa li je do bete, ili Yettela i pixela ali RCS chat nije podržan.

Gemini kaze da ne mora da se radi Factory reset ako se instalira pre Android Beta programa.
`
No, you
do not need to factory reset your device when installing the Android 17 Beta for the first time if you use the recommended Over-the-Air (OTA) update method via the Android Beta Program. The update will install over your current system, keeping your data intact.

Odgovorio sam u drugoja temi za banking apk.
I ne zna fa li je do bete, ili Yettela i pixela ali RCS chat nije podržan.
RCS ne radi nikome u srb, do operatera je, nije vezano za telefon ili android verziju.

Gemini kaze da ne mora da se radi Factory reset ako se instalira pre Android Beta programa.
`
Pa tako se i ja sećam da je bilo kada sam poslednji put radio evo nisam pametan sada. Ja imam intesu i erste aplikacije, sačekaču još malo da ljudi potvrde pa se možda upustim u proces. Thanks

Mene sad samo buni da li se dobija 17 beta 1 ili odma beta 3 koja je od nedavno aktuelna koliko videh?

1774607257682.png

Radiće vam sigurno, meni je sve radilo kako treba kada sam bio na beti.

Bio sam na beti prošle godine kada je izašao novi UI, kada je došao na stable prebacio sam se, trenutne promene me ne zanimaju toliko.

Trebalo bi da sada radi i AirDrop.

Trebalo bi da sada radi i AirDrop.
Upravo mu sad rekoh da proba haha

Inace promenila se verzija operator network settings, tako da je sigurno samo do toga, mozda nam dodje sa ovim sad updateom sto nam ide.

Ne radi airdrop ipak
Od novih feature prometih da su razdvojili wifi i mobile network toggle u quick settings
Takodje, ubacili su bubble opciju za aplikacije, moze da se minimizuje u onaj bubble kao, ako se neko seca pre 100god fb messenger je imao to 🙂

Ne zaboravi i tekst ispod ikonica sad da mozes da sakrijes (osim u app draweru) 😆 Kontam kakav sam baksuz, kad stavim betu, javice mi se neko da hoce da kupi telefon

I screen recorder pop-up je promenjen...

Radi erste tj george. Imam 5g, za promenu ga lepo videti na pixelu. Kad pogledaš da se do pre par meseci i 4g morao hakovati, a sad ima sve, fino baš. Još i ovaj airdrop nesretni kad bi proradio, bilo bi top

Misliš voLTE, 4G je uvek radio ok!? 🙂
Čemu tolika pomama za AirDrop-om?
Sličnih aplikacija ima koliko hoćeš...

Nazad
Vrh Dno