Ima ih malo više od tri 🙂 https://www.imdb.com/title/tt16386234/Nije loša, priča je ok, a gejmplej je klasičan Telltale-ov. Glasove za Dramerovu i Avasaralu (i još jedan lik, da ne spojlujem) pozajmljuju glumice iz serije, tako da je to jedan plus. U suštini, nije za one koji nisu upoznati sa The Expanse univerzumom, ali ako voliš ovaj serijal, onda vredi odigrati.
Vidi stvarno, nisam prepoznala njihove glasove. 🙂Ima ih malo više od tri 🙂 https://www.imdb.com/title/tt16386234/
Meni je priča nekako najslabiji deo same igre.
Ali da, kome se svidja The Expanse, treba da odigra, kupiti na popustu doduše 🙂samo zato što su ubacili protomolekul, trebalo je da smisle priču bez njega
Neverovatna igra. Igrao sam je kod drugara i secam se da smo bili odusevljeni grafikom na low podesavanjima.FEAR je igra koja me svaki put vrati u neka bolja vremena. Vise od 20 godina je proslo, a i dalje je fenomenalna, i sto je najvaznije radi savrseno na modernim masinama, i igra ima native ultrawide podrsku sto je nerealno, ali to pokazuje da je jedna od boljih PC igara tog doba.
Nemam skrinshotove ali da se nadovezem. Zavrsih upravo dvojku posle 56h, odavno me ovako nije neka igra izmorila, jedva sam cekao da zavrsimZavrsih Death stranding keca, odlicna igra, muzika vrhunska, prica jako interesantna ali definitivno ce mi trebati pomoc prijatelja da skontam malo dublje aka youtube 😀
Idemo sad na dvojku
Dosta cudno, ja sam je kompletirao za 72 sata i uzivao sam do poslednjeg trenutka. Sta te je tacno izmorilo i u kom trenutku je poceo zamor, da li se secas?Zavrsih upravo dvojku posle 56h, odavno me ovako nije neka igra izmorila, jedva sam cekao da zavrsim
Koji je poželjan pristup kada je ovakva situacija u pitanju?Svim našim čitaocima koje zanima odgovor na ovo i još mnoga druga pitanja u vezi sa ovom igrom, predlažemo da posete temu Death Stranding 2
Kakva nostalgija...i igra za sva vremena 🙂 Lepo si me podsetio, sad ide lagani install 🙂FEAR je igra koja me svaki put vrati u neka bolja vremena. Vise od 20 godina je proslo, a i dalje je fenomenalna, i sto je najvaznije radi savrseno na modernim masinama, i igra ima native ultrawide podrsku sto je nerealno, ali to pokazuje da je jedna od boljih PC igara tog doba.
Kad se samo sjetim kada sam je prvi put pokrenuo na starom Celeron 2.8 GHz, sa 256 MB RAM-a (DDR1) i FX 5200, u nekih 20 FPS na low postavkama, a bog zna koja je rezolucija bila.
Uglavnom, i dalje sam impresionisan kvalitetom fizike, tekstura i posebnim sjenkama poput muzzle flash efekta, pa cak i blic kamere baca sjenke (kao sto se vidi na slici).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari