Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

Da sada i u aplikaciji Moj mts stoji da je racun izmiren. Sada mi pise da sam na paketu Super plan 3 a na orionu sam bio triple Hipersonic!
Kada pogledam ostale stvari i meni pise da je datum isteka ugovorene obaveze 02.03.2028 dok za broj STB uredjaja stoji 0!

Ja sam pisao na [email protected] i slao dokaz o uplati, rekli su: Obavestili smo nadležnu službu sa Vašim navodima, molimo Vas za strpljenje do obaveštenja.
Sad sta ce biti videcemo.
Hvala za info. Ja jutros poslao imejl sa dokazom o uplati i pitanjem da li će dozvoliti da zadržim iste uslove do kraja UO. Stigao identičan odgovor kao i tebi, ali uz dodatak da se uplata za februar vidi u njihovoj evidenciji. Čekam da vidim šta će da kažu za zadržavanje uslova do kraja UO.

Da sada i u aplikaciji Moj mts stoji da je racun izmiren. Sada mi pise da sam na paketu Super plan 3 a na orionu sam bio triple Hipersonic!
Kada pogledam ostale stvari i meni pise da je datum isteka ugovorene obaveze 02.03.2028 dok za broj STB uredjaja stoji 0!
Pa 2.3. je bilo preuzimanje - tada su nas ubacili i bazu, a za broj STB uredjaja - nije zaduzeno nista od strane njih, tako da ce Laki verovatno u kantu kad nam isteknu ugovori 😀

Stigo i meni sad sms od mts da mi je proknjizen racun poslednji.

I meni je stiglo da je proknjizeno. Jel zna neko da li mogu da se zamene stb uredjaji novijim, jos od ranije mi stoji srednji kvalitet slike, ne izbacuje mi opciju za visok nivo slike? Prijavljivao sam ranije ali nista od toga

Da li se nekom pojavilo u moj mts portalu kada se otvori moje porudžbine Migracija vendor? Meni to stoji već 5 dana.

Meni danas stigle poruke (sms) iz mts-a da su evidentirane uplate "mts računa".

opkoljeni sa svih strana, nema bekstva od mts-a...što neko reče i dno ima podrum...

Meni je juce stigla poruka od MTSa da je jedan racun proknjizen, a za onaj pre njega jos nista. Obavestio sam ih i ona klasicna prica da se strpim.
Jutros me zovu iz oriona, nisam stigao da se javim. Zovem isti broj, ali se niko ne javlja. Zovem onda korisnicku podrsku, i kazem da sam imao propusten poziv od Oriona u 09:13, i ona mi kaze da orion vise ne radi sa fizickim licima, ja opet, ali vi ste mene zvali, ne ja vas, ali gospodine- tu, tuu. Nemam zivce za prikaze.

Nego, kakva je situacija sa ljudima kojima su zamenili orion rutere sa mts-ovim, radi li i dalje ista brzina i jesu li iza cg-nat?
P.S. i meni je malo pre stigao sms od mts da mi je uplata evidentirana...

Prelistao sam poruke poslednjih mesec dana i niko nije pisao o zameni ONT, a kod mene u gradu rade zamenu svaki dan... Mene jos nisu zvali... I pri tom koliko sam cuo ne daju ni user/pass za promenu ssid i pass na wifi... Zato i pitam

@nikola5702 Prvi put sad od tebe čujem da menjaju opremu ex-Orion korisnicima. I šta im donose, ZTE ONT-ove koje koriste Supernova korisnici?

Možda to rade tamo gde ima i MTS i Orion optike, kod mene Orion pokriva grad(Negotin) i okolinu uglavnom sa bežičnom mrežom, tu pretpostavljam da nemaju ni tehničke mogućnosti za zamenu opreme. Verujem da će polako da pogase svu sadašnju Orion infrastrukturu i preći komplet na MTS.

Upravo su kod drugara i menjaju mu onaj eltexov ONT koji je u bridge modu. Lazarevac je u pitanju. Cekam da zavrse pa da mi javi sta su stavili. Vec 2 nedelje su po gradu i menjaju svima. Kod mene nema WIFI, samo optika u celom gradu.

Možda to rade tamo gde ima i MTS i Orion optike, kod mene Orion pokriva grad(Negotin) i okolinu uglavnom sa bežičnom mrežom, tu pretpostavljam da nemaju ni tehničke mogućnosti za zamenu opreme. Verujem da će polako da pogase svu sadašnju Orion infrastrukturu i preći komplet na MTS.
Ne lupaj da ce da gase sto su onda I kupili ? 😄😅 Mi prvi necemo da predemo kod njih sto da placam skuplje kad ne moram 😅😄

Zamenili danas kod mojih kuci, dobili huawei hg8245q2.

Nemam mogućnost da proverim jer su kod kuce starije osobe koje ne znaju ta to provere. Nervira me način samo na koji je odrađeno, došli kući bez najave i rekli moraju da zemene ili će ostati bez interneta... Neverovatno. Naravno moji ih pustili i skuvali kafu. Tesko je sa matorcima...

Meni vec korigovali paket sa 650/150 na njihov 600/600 bez ikakve najave, u praksi sa 625 na oko 568,9 ode dobrih 60mbita, a brate ima nas samo 3% sa nasim dobrim brzinama po super cenama i nikom nismo smetali, sto nas bre dirate 🙂.

Meni su danas zamenili modem sa mts-ovim ali nisu ove Laki stb uredjaje.. da li od njih zavisi ovaj kvalitet slike jer meni i dalje stoji srednji kvalitet, za visok trazi 8mbps stabilne konekcije? Jel ima neko visok kvalitet slike?

Poslednja izmena:
Nemam mogućnost da proverim jer su kod kuce starije osobe koje ne znaju ta to provere. Nervira me način samo na koji je odrađeno, došli kući bez najave i rekli moraju da zemene ili će ostati bez interneta... Neverovatno. Naravno moji ih pustili i skuvali kafu. Tesko je sa matorcima...
Samo su odradili zamenu ili uvalili i potpisivanje ugovora za neki novi paket? Jel je trenutni ugovor sa Orionom istekao?

Nazad
Vrh Dno