Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Ne bih se složio.
1. Jel može audio, photo, video editing na S26U ? - Može.
2. Jel može da se radi sa office programima na S26U ? - Može.
3. Jel može da se kreira muzika, Art, mimovi, da se gleda i sluša multimedija, internet browsing itd - Može.

- Jedino može da bude problem kad ti treba neki specifičan program za posao...
Uglavnom za kućne korisnike i studente ovo je savršeno rešenje. Što se tiče gaminga, za neki light gaming poput 2D igara, šta fali ? Ja ionako igram uglavnom Terariu , Core Keeper, Stardew valley, Risk of rain itd.
U teoriji ljubav lepo zvuči....

Nevoljno priznajem da ste u pravu što se tiče Dex-a, hteo sam sinoć da udjem u malo žešću raspravu jer na YT snimku dex šljaka perfektno a vi tvrdite drugačije, i kome ja sad da verujem ? Uglavnom jutros skuvam kafu, i istražim malo bolje, i vidim da je istina negde između. Neke aplikacije rade perfektno, ali neke ne, poput aplikacija za video editing koje nisu fabričke , recimo capcut radi očajno, ima visoku latenciju i lag u radu preko Dex-a. Tako da treba tu još poliranja. Gledam na jednom sajtu uporedne fotografije S25U VS S26U, i boje na 25U u nekim dnevnim scenama su bolje. To ne znači da S26U neće ispolirati svoje kamere kroz naredna ažuriranja, ali u ovom trenutku - mislim da je bolja kupovina S25U jer je jeftiniji. Sačekaću još malo.

Pa nema sta da ti mi pricamo, upali dex, vidi sam.

Moze da se koristi kao nuzda, ali ja ga ne bih koristio svaki dan.

Nevoljno priznajem da ste u pravu što se tiče Dex-a, hteo sam sinoć da udjem u malo žešću raspravu jer na YT snimku dex šljaka perfektno a vi tvrdite drugačije, i kome ja sad da verujem ? Uglavnom jutros skuvam kafu, i istražim malo bolje, i vidim da je istina negde između. Neke aplikacije rade perfektno, ali neke ne, poput aplikacija za video editing koje nisu fabričke , recimo capcut radi očajno, ima visoku latenciju i lag u radu preko Dex-a. Tako da treba tu još poliranja. Gledam na jednom sajtu uporedne fotografije S25U VS S26U, i boje na 25U u nekim dnevnim scenama su bolje. To ne znači da S26U neće ispolirati svoje kamere kroz naredna ažuriranja, ali u ovom trenutku - mislim da je bolja kupovina S25U jer je jeftiniji. Sačekaću još malo.
Probao si žičnu ili bežičnu vezu?

@DexterMorgan Pa ne mogu da upalim dex, kad ga nemam, nemam ni Samsung, gledam da kupim. Zato i gledam po YT i mišljenje mi se zasniva na veri po onom što vidim i testovima koje pročitam. To mišljenje je podložno promenama jer ne dolazi direktno iz mog iskustva, zato sam i napisao da dex ipak još uvek nije savršen, jer sam danas video da ipak neke aplikacije ne rade fluidno. @maxy žična konekcija

Poslednja izmena od urednika:
Meni ponekad dobro dodje da se povezem bezicno na TV, pa stavim da neke procese obavlja tu dok ja neometano koristim fon za bilo sta drugo. Kao sto rekose ljudi, ok je za neki slučaj nuzde, nije za neke vece stvari niti moze zameniti PC.

Ja sam se sa DEX praktično oduševio kad sam prvi put koristio. Mogu da kažem isto za većinu ljudi oko mene.
I verovatno nikada više ga nisam upotrebio. Mogu da kažem isto za većinu ljudi oko mene 🙂

Hardverski ne zaostaje mnogo to je tačno ali da je lepši e to stvarno ne ide. Meni je to najružniji samsung ikad napravljen. Čak ružniji i od s25u i s26u što nije mali poduhvat jer su ružni do bola.
Možda je lepota u oku posmatrača ali mislim da će se većina nas složiti da je s23u bio poslednja premium (po izgledu) ultra napravljena.
Ja lično imam s25u i morao sam staviti neku budžu od maske samo da ne bih gledao tu ružnoću non stop.

Оном ко је фан ноут серије, не може бити ружан, уз титанијумски рам, последњи Самсунгов премијум телефон. То каже као неко ко је бар све телефоне испипао, ако нисам користио.

Ja sam juce hteo da kupim ili IP 17 PM ili S 26 Ultra , ali nisam .
Oba mi u ruci nisu davala premijum osećaj , već ko neki plastikaner , naročito IP .
S 25 Ultru sam imao i zato mi se ponovo ne uzima inače perfektan telefon , ako takav i postoji .
Najverovatnije cu kupiti za kojih par dana S 26 Ultru , jer sam naviko na NOTE seriju još od kada se pojavila . Ali utisak u ruci dalekoooooo iza NOTE serije .
Koje je vase misljenje - vas koji ste ga kupili .
Hvala

Evo sada smo se prvi put družili u poslovnici A1, da krenem od toga da nisam mogao da lociram okom gde stoji od izloženih telefona jer izgledom nikako nije ličio na to što moje oko traži. Dok nisam na papiru ispod video da pise S26 Ultra, da mi ga je neko pokazao ugašenog u gomili (ne mogu da odolim da ne kažem midrange) telefona, ne bih za pare prepoznao da je to nova Samsungova perjanica. Zaokrugljeno, zaokrugljeno, meni lično za moj ukus je ono tragedija. 🙁
Materijal moram priznati lepo izgleda i na oko i pod rukom, izložena ona ljubičasto siva boja ne znam šta je ono ali je lepo, materijal se meni dopada ali već vidim kako mi leti iz ruke i dobija bump.
Kad' smo kod bumpa, šta su ono nazidali na kamerama bokte! 🤢 Pa ono više ne može da se nosi naked bez maske, kada se stavi leđima okrenut ka podlozi izgleda kao kriva (midrange) ploča. Bez maske (u kojoj će izgledati još jeftinije) mislim da je ono nenosivo.
Nije mi se dalo nešto posebno ni igrati sa njim, još je veće razočarenje od onoga što sam mislio sa fotografija/snimaka, Fold7 koji stoji pored njega izgleda kao 3 svetlosne godine bolji, lepši i savremeniji uređaj u svakom smislu.

Probao neko novu airdrop funkciju sa Iphon-om?

Prebacuje kompletno sve,slike,snimke?

Evo i ja da se upišem na listu, danas sam prešao sa s24u na s26u. Prvi utisci su da mu je oblik kao jabuka, pri prvom punjenju se ok napunio do 50% , a zatim se ugrejao, pa se ostatak vremena punio sa 8w još 1h i 20 min do 100% . Klasika za samsung, navikao sam na to. Uzeo sam verziju od 1TB i 16GB rama, jer sve ispod toga mi se čini kao malo za ovakav telefon. Brži je od s24u, ali ne nešto posebno, u glavnom vreme će pokazati razlike🙂

Evo i ja da se upišem na listu, danas sam prešao sa s24u na s26u. Prvi utisci su da mu je oblik kao jabuka, pri prvom punjenju se ok napunio do 50% , a zatim se ugrejao, pa se ostatak vremena punio sa 8w još 1h i 20 min do 100% . Klasika za samsung, navikao sam na to. Uzeo sam verziju od 1TB i 16GB rama, jer sve ispod toga mi se čini kao malo za ovakav telefon. Brži je od s24u, ali ne nešto posebno, u glavnom vreme će pokazati razlike🙂
Чекај мало, хоћеш да кажеш да ти се телефон пунио преко сат и по? Којим то пуњачем, човече? Нешто ту не мирише како треба. Са пуњачем од 45w, пуњење би од 0 до 100% требало да траје макс сат времена, можда сат и пет минута. Са оним од 25w, негде око сат и петнаест минута.

Neko iz prve ruke ima li kakve primjetne razlike u trajanju baterije na 5g/4g u odnosu na s25 ultra, jesu li šta popravili što se toga tiče?

Hvala, procitao jesam i znam kojoj ciljnoj grupi ljudi je namenjena ova serija telefona ali svakako smatram da je 128GBa za danasnje pojmove premalo. Nemam potrebe niti sam ikad imao telefon sa 1TBa memorije i uopste poenta i nije bila da kazem da ocekujem da telefon za biznis korisnike treba da bude sa 512GB ili 1TBom memorije.

Чекај мало, хоћеш да кажеш да ти се телефон пунио преко сат и по? Којим то пуњачем, човече? Нешто ту не мирише како треба. Са пуњачем од 45w, пуњење би од 0 до 100% требало да траје макс сат времена, можда сат и пет минута. Са оним од 25w, негде око сат и петнаест минута.
Punim ga sa punjačem od 45w original samsung, međutim kada dođe do 60% baterija ode na 40 stepeni, i onda sam obori brzinu punjenja na 8 do 10w. Stavio sam ga u nillkin silikon, možda mu to smeta, pa nema adekvatno hlađenje. Mada sam isti problem imao i sa s24u.

Пробај без маске. Имао сам с23у и сада с25у, и на пуњачу од 45w оба се пуне како сам ти већ описао. Ок је да телефон постепено смањује брзину (снагу) пуњења, али не баш толико.

Neće biti da je klasika za samsung. Imam samsunge već više od decenije i nikad za ovu "klasikiu" nisam čuo.
Tebi nešto nije u redu. Ili ti je faličan punjač ili ti je faličan telefon

Moguće da mu je do punjača, i oni su potrošna roba, pogotovo ako mu je padao na pod i slično. @NecaBG Pozajmi od nekog punjač pa probaj... A da ti nije uključeno u podešavanja ono Smart punjenje, da puni brzo do 80% ili koliko je već na Samsung u, pa posle sporije ?14667.jpg

Nazad
Vrh Dno