Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da li postoji neka opcija kad se podnese zahtev za prelazak u drugu mrezu, da se umesto popusta na preptlatu, dogovori neka opcija sa telefonom?
Moze, meni su prvo spominjali uredjaj, jer sam uzimao vec tako, bila je ponuda oko 50 hiljada dinara popusta na najskuplje modele

Danasnja ponuda SMS-om

Iskoristi punu 5G brzinu uz dodatni popust na pretplatu. Predji na paket Yettel Mobile XL za samo 2649,5 RSD umesto 7099 RSD, bez potpisivanja nove ugovorne obaveze. Dobijas neograniceno interneta, neograniceno minuta, 5GB + 20min u roamingu i pristup aplikacijama Deezer, HBO max, Bookmate, Skyshowtime i Voyo. Saljemo ti detalje u poruci, sa broja 2000 na koju je potrebno da odgovoris sa DA u naredna 24h.
Do sada sam bio na Yettel100 sa 50% i imao prvih 3 ili 6 meseci za dinar, ne secam se.

Danas u 11h podnet zahtev za prenos u A1, malopre poziv, samo 50% , rekoh ne želim da budem gramziv, a zadovoljan sam uslugom i koristim i vašu tv, pa bi bilo lepo da uključite i koji mesec za 1rsd. Teta rekla da ostanem na vezi i dobih 6m za 1rsd i ostatak 50% za Yettel 30.

mog ortaka isto jutros zvali nakon iniciranog A1 zahteva prenosa, nije hteo da se nateže sa agentom previše, pa se na drugom pozivu zaustavio na 9 meseci gratis, pa onda preostalih 15 meseci 50%, tj. 1950 din za Yettel 100

Danas u 11h podnet zahtev za prenos u A1, malopre poziv, samo 50% , rekoh ne želim da budem gramziv, a zadovoljan sam uslugom i koristim i vašu tv, pa bi bilo lepo da uključite i koji mesec za 1rsd. Teta rekla da ostanem na vezi i dobih 6m za 1rsd i ostatak 50% za Yettel 30.
Kad se moze podneti zahtev za prenos broja? Jel mora isteci skroz ugovor ili moze i ranije?

najsigurnije prvi dan nakon datuma isteka UO
npr. ako ti UO ističe danas (23.mart ) već sutra ujutru možeš svratiti u bilo koji A1 i podneti zahtev prenosa

Da li opcija za prebacivanje na prepaid jos funkcionise?

A1 za prelazak iz druge mreze kod njih daju 50% popusta na paket i telefon na rate. Za ostanak u mrezi daju sipak.

Poslednja izmena:
Kad se moze podneti zahtev za prenos broja? Jel mora isteci skroz ugovor ili moze i ranije?
Ja sam sačekao prvi dan nakon isteka, da budem siguran da je broj slobodan za prenos, kako u slučaju neuspelih pregovora ne bi propao prenos.

I dopuna prethodnog mog posta: stigao mi je sms od A1 da je prenos stopiran. (nakon dogovora

da, gde si trenutno i dal si postpejd ili pripejd ?
Sad sam postpejd u Yettelu, i ne bih se cimao za prenos broja u a1, ako je dovoljno da odem do yettela i trazim da me prebace na prepaid. Ako i onda zovu sa ponudom za dva dana to bi bilo odlicno.

Ja sam sačekao prvi dan nakon isteka, da budem siguran da je broj slobodan za prenos, kako u slučaju neuspelih pregovora ne bi propao prenos.

I dopuna prethodnog mog posta: stigao mi je sms od A1 da je prenos stopiran. (nakon dogovora
Jel se moze online predati za prenos broja na A1?

Udaljeno može na postpaid. Za prepaid mora lično (tako je bilo pre mesec i po kada sam proveravao)

Dva slucaja istekla UO, jednom pre 12 dana , drugom u nedelju. Koristila se ista tarifa (Total20) sa popustom. U oba slucaja pokrenut.prenos broja u A1.
Prvi slucaj kolega reko da pozovu mene , ja lepo objasnim sta se dobija u A1 , da je mala potrosnja , kaze on zna 350min i 5gb mesecno, nijedna aplikacija se ne koristi.
Ja trazio 12 meseci 12×50% za Yettel 30 ako ne moze da puste broj.on pita moze li da pozove opet ako moze da ponudi vise od 9 meseci kazem da moze. Zvao posle par sati i kaze moze 12x1 12x50%.
Drugi slucaj je kod sestre rekla da zovu mene. Ja isto lepo objansim sta dobija U A1 , da posle moze u Globatel i itd. Ali on meni kaze da mala potrosnja mesecno sto se tice neta. (7gb prosecno mesecno) ali cak 700 minuta prema svim mrezama i nece joj biti dosta 500min u A1(Mega plan) I ima aktivirane dve aplikacije kojih u A1 nema.
Ja kazem uklopice se u 500 min jer pozivi u.mrezi ne ulaze u tih 500min. A aplikacije ja koristim ali nisam usao 2 meseca, mogu i da ih izbace.
On kaze moze 6x1 18x50%, kazem da puste broj, pita moze li opet da me pozove ako bude imao bolju ponudu kazem samo ako bude 12x1 12x50% da zovu.
Jedno 5 sati je proslo i zove i nudi Yettel Mobile XL 12x1 12x50%, jer sam pomenuo da Yettel ogranicava internet , ali sam pomenuo kao minus. 😀
Reko sestri ne treba toliko interneta zhvalio se i reko da puste broj.
Ona svakako cula za Globatel i 999 din mesecno, ali ide prvo u A1. Nema ljutnje na njih sve je cist poslovni odnos.
Ali gledaju potrosnju svega , ko manje trosi ima vece sanse za 12×1 12x50%. 😀

Danas su me zvali posle zahteva za prenos u A1, najbolje sto su mi ponudili je bilo 9 meseci za dinar, ostatak 50% za yettel M posle treceg poziva. Ja sam trazio 12x1 i 12x50% za yettel 100, nisu dali. Rekao sam dovidjenja i da puste broj.

Danas su me zvali posle zahteva za prenos u A1, najbolje sto su mi ponudili je bilo 9 meseci za dinar, ostatak 50% za yettel M posle treceg poziva. Ja sam trazio 12x1 i 12x50% za yettel 100, nisu dali. Rekao sam dovidjenja i da puste broj.
Koliko ranije od isteka ugovora moze da se podnese zahtev za prelazak u drugu mrežu i dal je to neophodno? Meni su dali 50% na paket koji hoću čim sam pokrenuo prenos broja na prepaid pre 2g
Nego Yettel mi nudi prelazak na tarifu gde su ukinuli I to malo roaming interneta za EU, nisu realno, A1 daje dal beše 25GB za 12m na svakom post paid paketu

Prilozi

• Screenshot_20260325_101307_Yettel.jpg
    Screenshot_20260325_101307_Yettel.jpg
    63.8 KB · Pregleda: 38
Ako bi da ostaneš u Yettelu, možeš 30 dana pred datum isteka UO podneti zahtev raskida i prelaz na pripejd. Kroz dan-dva te zovu da te zadrže na postpejdu sa 50% popusta na bilo koji paket.

Dal je realno da su ograničili brzine interneta na osnovu paketa? 🤣
To mi je jedina opcija da nekog navuku sas na jači paket?
Moram da vidim detaljno šta nudi A1, MTS
Oni su rešili da izgube još pola miliona korisnika

Ako bi da ostaneš u Yettelu, možeš 30 dana pred datum isteka UO podneti zahtev prelaza na pripejd. Kroz dan-dva te zovu da te zadrže na postpejdu sa 50% popusta na bilo koji paket.
Posto rade ove bedne fore sa usporavanje neta tražiću kao I kolege 9m za 1 din ostatak za 50%
Da vidimo ko je veći cigan 😎

Poslednja izmena:
imaj na umu da varijanta gratis meseci ( prvih 6, 9 ili 12 ... ) obično prolazi nakon što podneseš zahtev prenosa u MTS ili A1, ali za taj scenario onda moraš čekati tačan datum isteka UO

Ti svakako probaj prelaz na pripejd 30 dana ranije, napravi se lud pa reci da ti A1 nudi prvih 12 meseci gratis, pa drugih 12 meseci 50%

Dobio sam informaciju u poslovnici da prelaskom iz druge mreže na yettel prepaid treba da čekam 2 meseca da bih dobio popust 50% za prelazak na prepaid. Jel prešao neko skoro u yettel da mi potvrdi tu informaciju? Planiram prelazak iz A1
Da to je tačno
Tako da oprezno sa zadnjim korakom prelaska Na prepaid ili na drugu mrežu
Nema vraćanja 2,3 meseca

Caletu istekao ugovor u oktobru,on tek u decembru otisao da produzi,naravno cena paketa x2 u odnosu na ono sto je placao,pozove me,odemo do a1,prebacimo broj,taman koliko stigli kuci zovu iz Yettela,ponudili mu 12 meseci po 1 dinar i ostalih 12 meseci po 50% sto cini mi se da je dobra ponuda,cak su mi racunali i novembar u 1 dinar,tako da nije morao da plati 3000din(toliko otprilike kosta paket bez ugovorne obaveze,cini mi se,ne znam tacno u dinar)
Meni isto istekao ugovor pa cu ici posle u a1 da prenesem broj.

Danas podneo zahtev za prenos u A1, nude -50% 24m reko fala ali je malo. Kaze 6 meseci max za xl, hvala lepo, puštaj broj.

Nazad
Vrh Dno