Tako je i Blackberry skončao. Ja i dan danas potpisujem najbolji telefoni koji su postojali. Za mene svakako, tu dileme nema. Medjutim to je ono što pričam, mi smo svi ovde u velikoj manjini. Tržište zahteva nešto sasvim drugo. Traži šarene igračkice, jarkih boja, po mogućstvu sa osakaćenom jabukom na poledjini. Samsung je svestan toga još više nego mi svi ovde zajedno, ali ima dva puta, da prihvati stituaciju i radi to što radi ili da se u najmanju ruku odrekne dobrog dela profita i radi ono što bi zapravo trebalo da radi. To se najbolje vidi po tome koliko se šuška da je samo pitanje serije kad ce da izbace spen. Katastrofalan potez ako se ja pitam, ali izgleda sve ide ka tome.Upravo sam to hteo da kazem retoricki. S'druge strane ja Samsung gledam kao alat, telefon sa kojim zavrsavam posao u svakom segmentu, to sto jabuka nije. Evo prost primer jedan, kuci imam HAP ac2 ruter 6 gen 2.4Ghz da se izrazim ovako prosto. Laptop na kome sam radi sistem ne vidi taj SSID i onda da ja sada ne bih menjao tipa postavke i sl, uzmem i pustim hotspot i telefon je koristio taj signal i emitovao 2.4GHz starji posto je ovo Gen 6 i tako bukvalno je bio most izmedju laptopa i rutera. To sa Jabukom malo morgen ce neko da odradi. I jos dva puta proveravam da ne koristi mobilne podatke, i nije ih koristio, bio je bridge rezim bukvalno.
To su korisnici ovog tabora, alat cisti i silne mogucnosti, i sad ti dodjes i pocnes da forsiras politiku neke druge firme a ono u cemu si lider zapostavis bukvalno i razocaras svoju klijantelu.
Najvise mrzim firme koje nemaju svoje lice ili zele da ga zamene tudjim, umesto da budu svoji a Samsung to ima no verovatno hoce da pucaju sami sebi u nogu kao sto je Nokia zavrsila..
Nekada su kompanije skončavale između ostalog i zbog tvrdoglavosti na konto svojih principa i ideja, jer nisu hteli da odustanu od svoje zamisli i vizije o tome kako bi njihov proizvod trebalo da izgleda i razlikuje se od konkurencije sa svim svojim specifičnostima, vrlinama i manama. Danas , to jednostavno ne može da se desi jer ultimativna vrednost je novac, danas ukoliko treba, svi direktori i CEO Samsunga i Apla će lizati g* na tik toku i lajvu, ukoliko će to značiti da će se doći do koje zelene novčanice više,Tako je i Blackberry skončao. Ja i dan danas potpisujem najbolji telefoni koji su postojali. Za mene svakako, tu dileme nema. Medjutim to je ono što pričam, mi smo svi ovde u velikoj manjini. Tržište zahteva nešto sasvim drugo. Traži šarene igračkice, jarkih boja, po mogućstvu sa osakaćenom jabukom na poledjini. Samsung je svestan toga još više nego mi svi ovde zajedno, ali ima dva puta, da prihvati stituaciju i radi to što radi ili da se u najmanju ruku odrekne dobrog dela profita i radi ono što bi zapravo trebalo da radi. To se najbolje vidi po tome koliko se šuška da je samo pitanje serije kad ce da izbace spen. Katastrofalan potez ako se ja pitam, ali izgleda sve ide ka tome.
Sve je čist profit. Sto bi rekao jedan doktor onog momenta kad su menadžeri i ekonomisti ušli u bolnice tu je lečenju bio kraj. Pa ni jedan novi automobil ne bi izgledao ovako da je inženjerima data sloboda da rade onako kako misle da treba (i kako zaista treba).
Svaka ti je na mestu. Poenta priče da kupis ono sto ti odgovara. Ja sam recimo s25u najvise uzeo zbog posla (opremanje enterijera), toliko mi je olaksao posao da je to neverovatno. Uzmem osnovu, premerim, ispisem beleske. Slikam prostor, skiciram, kotiram. Neka prepravka, skica, kota. Sve to u dva poteza posaljem tehnickoj pripremi. Milina! Čak mi je i autocad skroz upotrebljiv. Zao mi je samo što pre nisam uzeo.Upravo sam to hteo da kazem retoricki. S'druge strane ja Samsung gledam kao alat, telefon sa kojim zavrsavam posao u svakom segmentu, to sto jabuka nije. Evo prost primer jedan, kuci imam HAP ac2 ruter 6 gen 2.4Ghz da se izrazim ovako prosto. Laptop na kome sam radi sistem ne vidi taj SSID i onda da ja sada ne bih menjao tipa postavke i sl, uzmem i pustim hotspot i telefon je koristio taj signal i emitovao 2.4GHz starji posto je ovo Gen 6 i tako bukvalno je bio most izmedju laptopa i rutera. To sa Jabukom malo morgen ce neko da odradi. I jos dva puta proveravam da ne koristi mobilne podatke, i nije ih koristio, bio je bridge rezim bukvalno.
To su korisnici ovog tabora, alat cisti i silne mogucnosti, i sad ti dodjes i pocnes da forsiras politiku neke druge firme a ono u cemu si lider zapostavis bukvalno i razocaras svoju klijantelu.
Najvise mrzim firme koje nemaju svoje lice ili zele da ga zamene tudjim, umesto da budu svoji a Samsung to ima no verovatno hoce da pucaju sami sebi u nogu kao sto je Nokia zavrsila..
Za S25U je bila identična situacija sa cenama, za 1000 - 1100e su bile ultre po izlasku...Auuuuu , ovakav pad cena nikada nije bio 😳
Ovo nije humano....androidpolice.com
U Americi S26 Ultra kod operatera 900$ uz mesečnu pretplatu 15$ (sve neograničeno)
Pogledajte prilog 531595
Prodaja je jako jako daleko od debakla..... Ide u suprotnom smeruSuma-sumarum nikad gora Ultra, vjerujem da će i prodaja biti nikad gora. Bar eto možemo biti optimistični po pitanju S27U, moraće debelo da se potrude ne bi li vratili povjerenje kupaca, iskreno vjerujem da će prodaja S26U doživjeti debakl, vidjećemo evo.
Za ovo sve, naročito za Autocad, treba neki fold telefon. Razlika je neverovatna.Uzmem osnovu, premerim, ispisem beleske. Slikam prostor, skiciram, kotiram. Neka prepravka, skica, kota. Sve to u dva poteza posaljem tehnickoj pripremi. Milina! Čak mi je i autocad skroz upotrebljiv. Zao mi je samo što pre nisam uzeo.
Zato se i radujem ovoj "skracenoj/prosirenoj" verziji folda koju su najavili.Za ovo sve, naročito za Autocad, treba neki fold telefon. Razlika je neverovatna.
Da, uporedi samo kakav je u odnosu na ovaj standardni sa "kockastim" ekranom, upravo za Autocad. Bojim se da je osnovna ideja modela sa proširenim ekranom gledanje YouTube, Netflix i sl.; za tako nešto se dobija mnogo bolja iskorišćenost ekrana kad je ekran širok. Nisam siguran da li će biti bolji za Autocad.Zato se i radujem ovoj "skracenoj/prosirenoj" verziji folda koju su najavili.
S obzirom na poskupljenje PC komponenata, ozbiljno se razmišljam da uzmem S26 Ultra i ubijem 2 muve jednim udarcem.
Neće ali ovo je stvarno odlično iskustvo. Fascinantno kako godinama ovo ne reklamiraju uopšte, siguran sam da 80% korisnika i ne zna za DEX ili zna ali ono kao, da je to nešto tek eksperimentalno. Ja kumu poslao sad ovaj video gore (uzeo on prije neki dan S26U), oduševio se, taman mislio da uzima neki bzv laptop za starije igre kako bi ubijao slobodno vrijeme na poslu... 😃Vidi,DEX je jako dobra stvar,ali baš da će da ti zameni PC u potpunosti....zaboravi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari