Pritom može da ih obavi ako zatreba, a ni tad nije toliko loš u tome.На бенчу се увек нађе нека добра душа да ти објасни најбољи однос цене и квалитета, у овом случају да покажу да је лаптоп лош за послове за које се неће ни користити.
Na iStyle ima neki popust za studente i profesore, ali nema na stanjuJa planriam ćerki da ga uzmem, čim naprave opciju za učenički popust.
Некоме је мало и 96 а некоме довољно 8. Мени је овдје најзанимљивије што apple хоће да узима све дјелове колача, не само премијум. Microsoft рачунари тренутно су у озбиљним проблемимаZapravo najveći "engagement" u temi zapravo prave non-Apple useri objašnjavajući kako je 8GB malo 🙂

9to5mac.com
2026 je...Samo ostaje nedoumica kako prepoznaju nove od postojećih?
Sve ja to znam. Ali tu ima milion mogućnosti, pa evo samo u mojoj porodici. Žena ima iPhone i Mac poslovni, možda kupi Neo, pravi privatni Apple id ali ona nije first time Mac. Klinac koristi moj Mac, kupujem mu njegov, on nije first time Mac user.Ne samo Apple. I Gugl i druge firme takodje vide kada se novi uredjaji dodaju u njihove naloge. Pa tako neko ko ima npr iPhone i windows laptop ako dodaje Macbook NEO, jer na njemu želi Gmail, onda i Gugl takođe može videti da je ovo korisnik koji prvi put dodaje Macbook.
Ima dosta razlicitih načina i tehnika za ovakve statističke podatke. Ovo je samo jedan, iz kojih pretpostavljam Apple vuče podatke.
Ako se odnosi na mene i moj post, 3.5 godina (do prošlog leta) koristio M1 Air sa 8GB. 🙂Zapravo najveći "engagement" u temi zapravo prave non-Apple useri objašnjavajući kako je 8GB malo 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari