The worst bug came late in the main story, when a vital quest step didn’t register as I completed it, locking me out of progression entirely unless I reloaded a save file from seven hours earlier. I was able to proceed by copying a coworker’s save file (who was at roughly the same part of the story as me) and soldiering on that way instead – if I hadn’t, I would have likely thrown in the towel right then and there.
"The guy who reviewed it from ign said he didn’t bother upgrading his loot then took points off cuz the boss battles got too hard."IGN naginje ka 6/10 trenutno, kaže lik da je baš zamerio na bagove :
"The guy who reviewed it from ign said he didn’t bother upgrading his loot then took points off cuz the boss battles got too hard."
Nije da branim igru,strimei su požurili da izbace svaki svoj sud samo zaradi pregleda
Za mene,dok ne vidim svojim očima,svojim rukama da napipam,ne verujem 😛
Tako da sačekajte jenu sedmicu,biće pačeva,biće više časnih pregleda
Ovo su za mene džabalebaroši
Zanimljivo, ono što sam ja gledao like reče sa su boss battles lagane. Mislio sam da na to kuka ovaj batica. Takodje, taj lik je prognozirao da ce biti stenjanja jer nema zutog markera i igra te ne vodi za rucicu sto se izgleda upravo desava."The guy who reviewed it from ign said he didn’t bother upgrading his loot then took points off cuz the boss battles got too hard."
Pearl Abyss shares plunged in early trading on May 19 as investors dumped the stock following disappointing preview reviews of its new game "Crimson Desert."
As of 11:27 a.m., Pearl Abyss was trading at 46,600 won, down 19,000 won (28.96%) from the previous session.
According to global game review aggregator Metacritic, "Crimson Desert" received a score of 78 out of 100 as of 7 a.m. Monday.
Some outlets including Forbes and MMORPG.com praised the game's technical polish and content scale.
Očekivati dobru priču od kineske igre-
Kao da je priča bitna za ovakav (open world - sendbox) tip igara. Jel priča u Skyrim-u imala dubinu i vezivanja za likove? Meni sigurno ne, bila je tu kao smernica i vezivo za ostale elemente igre pa sam i pored toga silno uživao. Verujem da će slično biti i za Crimson Desert.Druga stvar koju je Džejk pominjao je da je priča šuplja, nema dubinu i nema tog vezivanja za likove. To su kritične stvari i tu nema popravljanja.
Joj. Ja svo vreme mislio da su kinezi kao Hoyo, Tencent i ekipa. A ono braća od grinda što voršipuju Star Craft i KPOP idole. Moja greška, nisam informisan.Nije kineska igra.

Prvi uslov je da li je izdavač omogućio Family Share za igru imaš neke igre koje nije moguće deliti. I deljenje radi tako što može u jednom trenutku samo jedan član iz tvog familiy da je ima pokrenutu.Ako neko zna kako radi family sharing na steamu, mogu da ga dodam da odigra igru ako mozemo istovremeno(ako family sharing tome sluzi). Preferirao bih ljude koji bi da je odigraju ali nemaju sad novca za to(ne ljude koji imaju novca ali bi da je probaju samo)
Pored toliko renomiranih reviewera ko još gleda IGN, možda jedino što su kao uticajni, ali ni za Mario Kart ne bi im verovao kad bi ga ocenili."The guy who reviewed it from ign said he didn’t bother upgrading his loot then took points off cuz the boss battles got too hard."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari