vemiessubdentem
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2020
- Poena
- 155
Hvala za info. Nesto mi to deluje bas malo.Imas na prethodnoj strani - 6m po 50%
Hvala za info. Nesto mi to deluje bas malo.Imas na prethodnoj strani - 6m po 50%
I ja potvrdjujem. Iskreno bas slabo.Imas na prethodnoj strani - 6m po 50%
Na kraju sam dobio 8 meseci po dinar a posle puna cena za bolji paket.Tako se i da bude na kraju. Plus MotoGP i F1 cu da gledam preko nekog free striming servisa.
Kad sam im rekao da me ne zanima vise Arena Adrenalin i da necu da placam 1000 dinara vise zbog tog kanala, vec cu alternativnim metodama da gledam sport koji mi se gleda, operater me ladno pitao "a kako" ! Ahaha
ja na matorom paketu imam AXN i AXN SpinVraćaju se kanali AXN i AXN Spin, ali izgleda samo u nove pakete. Starim korisnicima opet šipak.
I Dalje vazi na trenutnim starim paketima AXN I AXN SPIN da se znaja na matorom paketu imam AXN i AXN Spin
Što je da, jer će ubuduće da postoji samo 1 PIB i račun na koji leže novac od korisnika.I da i ne. Ostaje kao zaseban brend, sa svojim uslugama, dok će jedina promena biti promenjen broj računa za plaćanje.
Da dodam. Nakon sto je vise nisu zvali, podnela je zahtev za raskid. Opet je zvqli da pitaju zasto itd. Rekla im.da je dobilq ponudu kao novi korisnik 12 m po dinar. Zvali je nakon 10 minuta i ponudili joj i oni 12 m po dinar.Na kraju sam dobio 8 meseci po dinar a posle puna cena za bolji paket.
Potpisao SMSom ugovor.
Sto se tice cenkanja, prijateljica se cenkala, na kraju joj ponudili 10 meseci po dinar, ona odbila i vise je nisu zvali 🙂
Mislim da oni (AXN i AXN Spin) uopste i ne emituju (ne postoje) u HDu.
Zanimljivost: AXN je jedan od retkih "velikih" filmskih kanala koji u Adria regiji (Srbija, Hrvatska, Slovenija) još uvek nije postao 100% HD standard kod svih operatera, za razliku od npr. Star Channel-a (bivši Fox) koji je svuda u HD-u.
Meni se to desavalo pre 2 godine i prvo su svaki dan resetovali modem i insistirali da je problem resen a aj svaki dan u isto vreme zovem sa problemom. Posle 10ak dana su poslali servisera da zameni modem. Od tada se nije ponavljalo.Ljudi, jel imao neko problem sa SBB-om, tipa jednom u 2 dana tipa da uvece zabaguje ruter, pukne veza. Pa gasim/palim i posle sve bude ok. Premium paket, net je 600/60. Istekla mi je ugovorna obaveza. Uveli su i MTS optiku nedavno u zgradu. Gledam par ovih poslednjih postova, isao bih na obnovu, ali tipa da zamene ruter, da me ne zeza vise (to je pocelo u zadnja 3 meseca mozda) i da izboksujem sto vise meseci po dinar. To tipa, kazem da imam ponudu iz MTS 12 meseci po dinar, pa da vidim njih. Dugogodisnji sam korisnik (8+ godina).
Extra, hvala na odgovoru.Meni se to desavalo pre 2 godine i prvo su svaki dan resetovali modem i insistirali da je problem resen a aj svaki dan u isto vreme zovem sa problemom. Posle 10ak dana su poslali servisera da zameni modem. Od tada se nije ponavljalo.
Evo meni je jutros sve zabagovalo kad sam se vratio, šetao kera.Ljudi, jel imao neko problem sa SBB-om, tipa jednom u 2 dana tipa da uvece zabaguje ruter, pukne veza. Pa gasim/palim i posle sve bude ok. Premium paket, net je 600/60. Istekla mi je ugovorna obaveza. Uveli su i MTS optiku nedavno u zgradu. Gledam par ovih poslednjih postova, isao bih na obnovu, ali tipa da zamene ruter, da me ne zeza vise (to je pocelo u zadnja 3 meseca mozda) i da izboksujem sto vise meseci po dinar. To tipa, kazem da imam ponudu iz MTS 12 meseci po dinar, pa da vidim njih. Dugogodisnji sam korisnik (8+ godina).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari