Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U subotu podneo zahtev za raskid, u ponedeljak zvali, ne znam šta su hteli da ponude, ispričao šta mi je na duši i lepo smo se pozdravili, ne mogu da ispune to što tražim, nov ruter koji radi bez potrebe da se restartuje bar jednom dnevno.

Jednog dana kada budu modernizovali mrežu, nabave novu moderniju opremu, opet ćemo se družiti, a ne da mi vrte 3 blatnjava (bukvalno) rutera u krug i ne mogu da reše problem godinu dana, uz razne teorije kako je 8 uređaja na WiFi previše (ako kažem da koristim svoj AP onda je do toga 🙂 ), a kad se isto desi sa jednim na kablu dok su snimali onda muk, a signali savršeni. Deluje mi da nema više servera za EON u NS, neke čudne rute preko Zrenjanina.

Žao mi je, bio sam izuzetno zadovoljan korisnik dugo godina, ali više nema smisla.

U subotu podneo zahtev za raskid, u ponedeljak zvali, ne znam šta su hteli da ponude, ispričao šta mi je na duši i lepo smo se pozdravili, ne mogu da ispune to što tražim, nov ruter koji radi bez potrebe da se restartuje bar jednom dnevno.

Jednog dana kada budu modernizovali mrežu, nabave novu moderniju opremu, opet ćemo se družiti, a ne da mi vrte 3 blatnjava (bukvalno) rutera u krug i ne mogu da reše problem godinu dana, uz razne teorije kako je 8 uređaja na WiFi previše (ako kažem da koristim svoj AP onda je do toga 🙂 ), a kad se isto desi sa jednim na kablu dok su snimali onda muk, a signali savršeni. Deluje mi da nema više servera za EON u NS, neke čudne rute preko Zrenjanina.

Žao mi je, bio sam izuzetno zadovoljan korisnik dugo godina, ali više nema smisla.
ja sam npr nezadovoljan slabim wifi signalom, imam svoj ap na donjem spratu .... ali sto se tehnicara tice i saradnje oko prekida kvarova koji su jako retki bili tu nemam reci ,dobru saradnju imamo ,nikad se nisam cenkao niti izvlacio benifite max ali mi sad ovo bode u oci ,smanjena usluga za vece pare , jedini benifit prilikom prelaska neznam kolko meseci upola cene , i dobio sam dodatni eon box uredjaj na sledecem ugovoru ,zadnji produzetak bilo je 3 meseci upola ili cela ugovorena obaveza bez povecanja od 300 din cini mi se 5000-5300 prihvatio to produzio ugovor posle par meseci stiglo povecanje na 5300 nisam se bunio

ja sam dugogodisnji premium korisnik upravo su me zvali 5399din mesecno sa smanjenom brzinom nego do sad 700/70 na 500/50 uz dodatak voyo app koja mi ne treba ,ponudili 3 meseci gratis ,razmisljam se da raskinem ugovor , 6 meseci gratis bih verovatno prihvatio ,i odakle ova cena od 4999 din kako si to dobio ?
Tvoj paket je NetTV premium +, a moj samo NetTv premium, dakle moj je bez telefona.
Generalno, svake godine dizu cene a smanjuju ono sto nude.
Gledao sam isto i A1, dobra im je ponuda ali nemaju optiku kod mene u kraju

ja sam dugogodisnji premium korisnik upravo su me zvali 5399din mesecno sa smanjenom brzinom nego do sad 700/70 na 500/50 uz dodatak voyo app koja mi ne treba ,ponudili 3 meseci gratis ,razmisljam se da raskinem ugovor , 6 meseci gratis bih verovatno prihvatio ,i odakle ova cena od 4999 din kako si to dobio ?
Cena od 4999 ti je za NET TV Premium paket bez fiksnog telefona.

dal ima nekih novosti u vezi SBB i Yettela da znam na vreme posto mi uskoro istice ugovor sa SBB-om

Oni su spominjali da ce dozvoliti prelaz sa sbb coax na Yettel optiku. Bilo to jos pre 4,5 meseci ali nisam dalje nista cuo.

То је за почетак технички могуће само тамо где МТС или СББ има оптику, колико знам Јетел нема своју. Претпостављам опет технички различит концепт зависно од тога да ли је МТС или СББ.
Све могуће кабловске (coax) варијанте које су остале ће тек бити посао да се модернизују. Мислим да ће постојећа хибрид кабловска бити актуелна још дуго, код мене у згради из неког разлога нема оптике, нисам се распитивао зашто, и пре неки дан сам продужио уговор са СББ.

Pa u ovoj zgradi svi imaju optiku,ne znam samo da li bi se dogovorili medjusobno za kombinatoriku..Yettel je nudio svoju ,preko MTS.

Ortaku su ponudili prelazak na nov paket ako se ne varam neki za 5400 a sada placamo 4100 i kusur. Ima li smisla da se cenjkam (posto mi uskoro istice ugovor) a imam i yettel u zgradi ili ce me lagano otkaciti? Preko 10god sam kod njih a samo bi hteo da mi puste adrenalin kanal uz neku minimalnu doplatu. Ne treba mi ni popust.

A šta će se desiti sa korisnicima koji van UO nakon 1.4.? Da li ćemo moći da zadržimo postojeće pakete bez UO?

prihvatio sam 10meseci 1 din plus dodatni mesh uredjaj

Istice ugovor premium palet , zvali i ponudili 8 mes gratis. Rekoh mts nudi bolje i da cu da raskinem.
Ocekujem da ponude 12mes.
Podneo zahtev za raskid online.

Koja je ponuda za nove korisnike i prelazak sa Telekoma na SBB.

Sad sam proverio 6m po 50%

Imam premium trio sad mi istice ugovor i spustio bih se na duo bez tel jer ga ne koristim vec 5-6 god cak ne znam ni koji mi je broj pa je glupo placati i tih 400 din mesecno.Jel bio neko u slicnoj situaciji da se spusta i koliko su mu dali max.

Istice ugovor premium palet , zvali i ponudili 8 mes gratis. Rekoh mts nudi bolje i da cu da raskinem.
Ocekujem da ponude 12mes.
Podneo zahtev za raskid online.
Meni su ponudili 9 meseci ( premium paket imam) ali nisam prihvatio posto mi A1 nudi 15 meseci po dinar za DUO plus paket.

Nazad
Vrh Dno