Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Гледам овај ''Нео сурф'' пакет, нигде не пише колико може да се дели преко ''hotspot''-а.
На неким већим пакетима је 50 ГБ али овде ништа не пише за то, вероватно јер је у склопу пакета
само 50 ГБ доступно по пуној брзини, а после само до 2 Mbps. Да ли након потрошених 50ГБ више не може да се дели интернет (без ''заобилазних метода'')?

50Gb je limit za deljenje preko HS.

Ово је нешто ново (одговорили су ми из А1):

''Zdravo, NEO Surf tarifa nema limit u GB za hotspot, ali kada se potroši net po maksimalnoj brzini, korišćenje hotspot-a može biti ograničeno u pogledu performansi, jer je smanjena brzina do 2 Mbps. /Luka''

''Zdravo, NEO Surf tarifa nema limit u GB za hotspot, ali kada se potroši net po maksimalnoj brzini, korišćenje hotspot-a može biti ograničeno u pogledu performansi, jer je smanjena brzina do 2 Mbps. /Luka''
A za tarifu NEO Ultra?

За ту тарифу постоји ограничење од 50 ГБ - пише конкретно за ту тарифу и на сајту,
у делу ''детаљније''.

За ту тарифу постоји ограничење од 50 ГБ - пише конкретно за ту тарифу и на сајту,
у делу ''детаљније''.
Значи, за њихов највећи и најјачи пакет постоји ограничење дељења интернета другим уређајима, али за тарифу која је средња-мања ( NEO Super ) ипак не постоји ограничење? Везе с везом нема да њихов највећи пакет има ограничење а њихов други највећи пакет да нема ограничења ( HOTSPOT ),... Ili sam ja ovde nešto pogrešno razumeo?

Ja sam ovo razumeo kao ako potrosis prvo 100gb maksimalne brzine onda ti ostaje spor internet za deljenje hotspota posto je hotspot ogracen na 50gb.

Preneo bih dva broja iz Mts u A1 ako ima neki agent neka mi piše privatno.

Za ljude koji su zvali 060 1238 kako bi presli u A1, da li se secate posle koliko vremena od poziva su vam poslali mejl sa potrebnim dokumentima za pokretanje postupka?

Zvao sam ih pre oko sat vremena, uzeli podatke iz licne karte i rekose stice mejl, ali jos ga nema.

Za ljude koji su zvali 060 1238 kako bi presli u A1, da li se secate posle koliko vremena od poziva su vam poslali mejl sa potrebnim dokumentima za pokretanje postupka?

Zvao sam ih pre oko sat vremena, uzeli podatke iz licne karte i rekose stice mejl, ali jos ga nema.
Meni su rekli da to ide postom ili uzivo u poslovnicu, nisu spominjali mejl. Mislim da mekl ide tek nakon potpisa

Neo Super ima 100Gb od kojih mozees 50Gb da delis. Logicno da Neo Surf nema ogranicenje za HS zato sto ima ukupno 50Gb, pa ti koristi kako zelis.
Sve van tih 100Gb ili 50Gb je po snizenoj brzini.

• Like
Reagovanja: fiy
Neo Super ima 100Gb od kojih mozees 50Gb da delis. Logicno da Neo Surf nema ogranicenje za HS zato sto ima ukupno 50Gb, pa ti koristi kako zelis.
Sve van tih 100Gb ili 50Gb je po snizenoj brzini.
Koliko ja sada gledam kod supruge na broju internet za korišćenje na samom telefonu i hotspot za internet nemaju veze jednom sa drugim.
Ona je više potrošila neta za hotspot nego ukupne kvote od 100GB.
Po ovome što vidim u aplikaciji ide 100GB za korišćenje ma telefonu + 50GB za hotspot.
Ispravite me ako grešim.

Prilozi

• Screenshot_20260316_163430_rs.vipmobile.mojvip2.jpg
    Screenshot_20260316_163430_rs.vipmobile.mojvip2.jpg
    84 KB · Pregleda: 82
Koliko ja sada gledam kod supruge na broju internet za korišćenje na samom telefonu i hotspot za internet nemaju veze jednom sa drugim.
Po ovome što vidim u aplikaciji ide 100GB za korišćenje ma telefonu + 50GB za hotspot.
Ispravite me ako grešim.
Da sada gledam i ja, u pravu si za Neo Super tu je 100 +50. Neo Surf je samo 50Gb net za sta god.

Još neko danas da ne može preko 5g da pristupi a1 aplikaciji dok sa wifi (yettel) ili sa vpn radi sve.
Kakvi su ovo biseri što na optici što na mob.netu...😁

^ meni mesecima ne radi aplikacija na njihovoj mrezi hahahahaha samo orion wifi + mts broj, vpn takodje radi

Ja sam totalno zaboravio da koristim adguard-dns a sa njim ne rade a1 servisi, već poznat problem. Sad me podsetio kolega na drugoj temi o optici a i u kol centru tako kažu.

Na mom Samsung telefonu imam podešen "privatni dns" na adguard, u wifi i u 5G mreži mts-a.
Moj A1 aplikacija neometano radi već godinama, uprkos takvom dns-u. Moj A1 app mi treba da povremeno kupim vikend-net dodatke, pošto koristim i A1 vikend net.

Zdravo, trenutno sam
A1 postpaid korisnik i ugovor mi je istekao pre nedelju dana. Pre nego što pokrenem prenos broja u drugu mrežu, želela bih da proverim da li postoje neke bolje ponude za postojeće korisnike (popusti koji nisu dostupni na sajtu).

Ako neko ima iskustva skoro ili kontakt A1 agenta koji može da proveri ponude, značilo bi mi da mi pošalje u privatnoj poruci. Hvala.

Ispravite me ako grešim.
Jel ovaj paket placa 2100 sa 30% popusta? Posto sam se ja dogovorio sa njima na 30% popusta i to je od 3000 dinara 2100… pitam posto na ugovoru pise cena 4050, pa se kao na nju gleda 30%. Ili sam ja to lose protumacio?

Jel ovaj paket placa 2100 sa 30% popusta? Posto sam se ja dogovorio sa njima na 30% popusta i to je od 3000 dinara 2100… pitam posto na ugovoru pise cena 4050, pa se kao na nju gleda 30%. Ili sam ja to lose protumacio?

Ja sam totalno zaboravio da koristim adguard-dns a sa njim ne rade a1 servisi, već poznat problem. Sad me podsetio kolega na drugoj temi o optici a i u kol centru tako kažu.
Radi samo ako proveravas preko wifi, ne radi preko A1 net mreze.

sto se tice popusta koji se dobija uz donosenje starog telefona (20,040din), da li moze da se donese bilo kakav fon? ne vidim nigde uslove na sajtu, ako uopste postoje
Moze star polupan, ali da ima sve delove (i bateriju). Ne moze samo deo mob-a. Meni su tako rekli i tako i radim.

Isto i meni. Razmišljam ima li smisla da ponovo podnesem zahtev za prenos broja, možda me nazove drugi agent sa boljom ponudom.

Istekao mi je ugovor u mts, zainteresovan sam za prelaz. Ako neko ima broj agenta neka mi prosledi u dm 🙏

Nazad
Vrh Dno