Znači moraćemo da plaćamo fiksnu telefoniju ako smo na Box paketu (ako nas tamo migriraju) iako to ne želim i nemam....
Nw vode kao Box korisnike sa Super Plan paketima već lepo piše Super Plan 2 / 3 / 4.kao box ukljucujuci i supersporu zbog objedinjenja
Budi bez brige jer su šanse 97% da će kad završe skroz migracije imati tretman Supernova korisnika i verovatno pisati da imaš neki Super Plan a ne Box paket. Ili čak i da nemaš paket nego pojedinačne usluge.ako smo na Box paketu
Ja ima živ MojMTS nalog ali bez usluga. Nalog je kreiran još 2010. kad sam uzeo ADSL internet. Pa sam to imao do 2020. i nekoliko godina i MTS postpaid tarifu pa na kraju do januara prošle godine imao MTS prepaid. Od tad nemam ništa 😉 Nalog živ, nema Orion "migracije" za sad.imam vec neke lelekom usluge, pa se pojavilo nakon migracije
Nisi me razumeo, znam da je razdvojeno jer mi je brat radio u telekomu, a i koristim i dalje i mts i supernovu na razlicitim adresama.Nw vode kao Box korisnike sa Super Plan paketima već lepo piše Super Plan 2 / 3 / 4.
Iskreno skeptičan sam da će pravo spajanje da se desi u iole bliskoj budućnosti. U smislu više od toga da svi imaju MojMTS naloge (i da oni koriste jedan billing sistem i jedan ORM softver) i eventualno kad svima primarna TV usluga bude preko Move aplikacije. Plan i Box paketi su i već sad tj poodavno već izjednačeni cenom i sadržajem. Kako se paket zove manje bitno. A kvalitetom pružene usluge neće biti nikad.Nego se sve to spaja pod jedno okrilje tj sve ce biti Box paketi jednog dana kao sto je poglavica i pisao pre izvesnog vremena.
Nama na prepaid na tom e-račun sajtu odnosno https://edoc-temp.oriontelekom.rs domenu nikad ništa nije ni bilo vidljivo (čak ni login podaci za to nisu isti kao za MojOrion portal, već su za e-račun kreirani odvojeno pomoću korisničkog imena internet usluge i JMBG ako se sećam dobro) pošto mi jelte ni nemamo račune 😅 Ja sam tako probao i kreirao sam e-račun nalog kad sam tek uzeo Orion prepaid i kad za MojOrion nisam imao / dobio password a bližo se isticanje prvog "gratis" meseca bez da mi Orion dao informaciju kako i gde plaćam sledeći mesec.I inace vezano za racune: izgleda vise ne fermaju 2% eracun.rs sajt jer meni i dalje stoji da je februar neplacen
Pa u sustini zbog same kupovine Oriona od strane Telekoma ne, ali zbog sakacenja ponude da - jer se znacajno menjaju uslovi iz ugovora, drugo je da neki kanal prestaje da postoji kao mtv pred novu godinuPita me drugar, s obzirom da su ovde svi oštećeni jer su samo objavili da su u mts-u, nije javljeno ništa na vreme, pita dal ima pravo na raskid jer su mu uskratili pravo gledanja CineStar kanala, ja sam mu odgovorio da ima pravo na raskid. Da li sam ga zeznuo ili ne.
Valjda ce mu dati mogucnost da se izjasni ili raskine ugovor jer je to menjanje ugovora.Kolega mi ima Bežični internet kod Oriona, sad šta 'će njemu raditi na kraju kada se sve završi, da li ide na Coax ili GPON (ako ima mogućnost) ili ostaje isto ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari