Da, i Xiaomi i Asus od 90W mi S24+ pune kao 25W punjači.Do sad sam punio telefon sa motorolinim 68w punjačem i stalno je punio sa 45w. Danas sam uzeo Ugreen 65w i kabl od 5A, ali se telefon puni samo sa 25w, jel imao neko sličan problem?
Konkretan punjac je Ugreen Nexode S 65w i koliko vidim podrzava PPS.Vjerovatno ne podržava Samsung punjenje
Tehničke specifikacije Samsung punjača se razlikuju zavisno od toga da li koriste fiksnu voltažu (PDO) ili promjenljivu voltažu (PPS) koja je ključna za njihovu "Super Fast Charging" tehnologiju.
2. Samsung 45W (Super Fast Charging 2.0)
Koristi se za Ultra modele i Plus serije od S22+.
* Normalno punjenje (5V): 5V / 3A (15W)
* PDO (Fiksno): 9V / 3A, 15V / 3A, 20V / 2.25A (45W)
* PPS (Promjenljivo): 3.3V – 11.0V pri 4.05A (Ovo je najbitniji profil za telefon), 3.3V – 16.0V pri 2.8A ili 3.3V – 21.0V pri 2.1A.
Zoreli ajd ako hoćeš prepričaj nam test, ima nas što jedva natucamo srpski a gde tek engleski. Hvala u ime natucajućih sa Benchmarka 🙂S24 Ultra VS S26 Ultra
... U prevodu zaključak bi bio, ako ti se baš menja s24 ultra sačekaš tamo negde kraj leta , prodaš svoj s24 ultra i doplatiš za glanc nov s26 ultra 350 do 400 EUR. A ako si zadovoljan sa s24 ultra nemoj da menjaš do S27U jer će S24U ionako sve nove nadogradnje dobijati još četiri - pet godina. Veruj mi jer ja sam od onih "veterana" koji sve žive modele moraju kupiti i probati i naravno pokajati se uglavnom 😳😬 .Zoreli ajd ako hoćeš prepričaj nam test, ima nas što jedva natucamo srpski a gde tek engleski. Hvala u ime natucajućih sa Benchmarka 🙂
... U prevodu zaključak bi bio, ako ti se baš menja s24 ultra sačekaš tamo negde kraj leta , prodaš svoj s24 ultra i doplatiš za glanc nov s26 ultra 350 do 400 EUR. A ako si zadovoljan sa s24 ultra nemoj da menjaš do S27U jer će S24U ionako sve nove nadogradnje dobijati još četiri - pet godina. Veruj mi jer ja sam od onih "veterana" koji sve žive modele moraju kupiti i probati i naravno pokajati se uglavnom 😳😬 .
Tako sam ja uradio.Sa s24+ na S25U.Samo sto sad S25U, pre ce biti po prvi put Iphone... U prevodu zaključak bi bio, ako ti se baš menja s24 ultra sačekaš tamo negde kraj leta , prodaš svoj s24 ultra i doplatiš za glanc nov s26 ultra 350 do 400 EUR. A ako si zadovoljan sa s24 ultra nemoj da menjaš do S27U jer će S24U ionako sve nove nadogradnje dobijati još četiri - pet godina. Veruj mi jer ja sam od onih "veterana" koji sve žive modele moraju kupiti i probati i naravno pokajati se uglavnom 😳😬 .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari