Za tu namenu i za te pare nemoj uopšte da se razmišljaš već uzimaj kad imaš priliku.Da li se isplati uzeti Macbook Neo u USA za 499 USD?
Trebao bi mi za osnovne stvari (Word, PPT, Netflix...), ništa zahtevno. Već imam iPhone, Watch, Apple TV, AirPods pa bih uzeo da upotpunim ekosistem
Eno krenuo EURIBOR naviše...mislim da će nas da udari ono najgore, kombinacija recesije i stagflacije, pogotovo EU region.+ nema veceg znaka recesije nego manjak fokusa na srednji segment, a povecan na najnizi i najvisi 😆
Ja bi ga otvorio sam pa ceprkao po njemu, ali pretpostavljam da nemas aparaturu za to... 😀Jel ima neko preporuku za servis? Stari m1 koji sam dao zeni nece da se puni, niti upali. Sinoc je radio normalno. Probao sam dva punjaca i kabla.
Jesi li probao power dugme da drzis 10sek. da vidis da li to mozda pomaze?Jel ima neko preporuku za servis? Stari m1 koji sam dao zeni nece da se puni, niti upali. Sinoc je radio normalno. Probao sam dva punjaca i kabla.
Nista 😬Jesi li probao power dugme da drzis 10sek. da vidis da li to mozda pomaze?
Daj ga meni da pogledamJel ima neko preporuku za servis? Stari m1 koji sam dao zeni nece da se puni, niti upali. Sinoc je radio normalno. Probao sam dva punjaca i kabla.
Zena ga već odnela u servis. Javljam ako treba pomoć, hvala na ponudi. 🙂Daj ga meni da pogledam
2. Trackpad klik je definitivno čudan i u odnosu na haptic. Klik je dubok, bučan. Nema tu nekih problema u radu sa njim.
Gestures rade na takvom trackpadu? (two fingers swipe, pinch to zoom i sl.)
Suludo bi bilo da ne rade, to je ključan element UX.
I njima je, kao i meni, jedini pravi minus odsustvo osvetljene tastature.Notebookcheck je izbacio svoj test Neo modela
Ne
Vec se osecaju ogranicenja 8GB RAM-a, sporije se dizu aplikacije, sporije refreshuju tab-ovi, itd, ...
Osvetliti tastaturu nekom od onih lampica sa AliE, vrlo slabo svetlo je dovoljno ako je tastatura svetla. Sa ekrana, ili neka mala sa stalka, lako se to reši.I njima je, kao i meni, jedini pravi minus odsustvo osvetljene tastature.
Za sve ostalo, s obzirom na ciljnu grupu, top.
Sintetika. U 3DMarku M5 pro 15% brži od Strix halo (8060s), a u igrama 15% manji FPS. A za duplo manje para laptopovi sa 5060, brža od oba.
Videh i ja Neo na kratko, fino izgleda.
Tako je.Mislim da je ovde bitnije da vidimo testove realnih aplikacija tipa Premier, Photoshop, Lightroom... Mislim da se tu neće biti dobro za Windows mašine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari