pa s obzirom da mi je ostalo jos 30ak GB furao bi ga jos negde pola godine, 9 meseci...Samo ne znam jel ce telefon imati vecu cenu ako ga prodajem ovakvog ili ako kazem zamenjena mu je baterija to odmah budi sumnjuAko ne mislis prodavati tel skoro,uzmi original. Skupo ali si miran.
Svakako ima da spuste cenu kada prodajes telefon da li bila original sa BH 79% ili stavio zamensku. Pricam iz licnog iskustva.pa s obzirom da mi je ostalo jos 30ak GB furao bi ga jos negde pola godine, 9 meseci...Samo ne znam jel ce telefon imati vecu cenu ako ga prodajem ovakvog ili ako kazem zamenjena mu je baterija to odmah budi sumnju
Valjda bi to trebalo da mu podigne cenu (ako si menjao u originalnom servisu, a ne neki kungfu bateriju).pa s obzirom da mi je ostalo jos 30ak GB furao bi ga jos negde pola godine, 9 meseci...Samo ne znam jel ce telefon imati vecu cenu ako ga prodajem ovakvog ili ako kazem zamenjena mu je baterija to odmah budi sumnju
Kakva je cenovno?Tu DEJI fale mnogi serviseri da se najbolje pokazala nakon originalne.

bh padne nakon ios update-aOna adachi-jeva 17-ica igrom slučaja završila kod mene 15.11.2025. godine. I ajde da probam sa tim ograničavanjem punjenja na 80%, iako sam svaki prethodni telefon redovno punio do 100%.
Kada sam uzeo telefon imao je oko 25-30 ciklusa, BH na 100%, naravno. Juče pogledam - BH na 98%, ciklusa 87. Za ovo vrijeme otkad je kod mene, jednom ili dvaput je otišao do 10%, resto je uvijek završavao između 15-20% prije stavljanja na punjač.
Pogledajte prilog 531754
Od juče sam ga vratio na punjenje do 100%, Optimized charging uključen, a ionako se puni na sporom 5W punjaču cijelu noć tako da ima kad da se napuni.
Just my 0.02 USD… 😂😂😂
Iz moje prakse ne bih se bas slozio.bh padne nakon ios update-a
Može da bude i ne mora da znači da će biti tako.bh padne nakon ios update-a
To je već realnije, ali ono što mene čudi je da je BH opao na tako malom broju ciklusa i sa ograničenjem na 80%. Pritom, baterija kod mene je došla sa 103.1% kapaciteta… Prema BatteryStatsu.Iz moje prakse ne bih se bas slozio.
BH generalno padne kad par dana konzistentno baterija ima los performans. (zato ponekad padne nakon apdejta, ali cesce pada kad je bas proslo vreme nakon apdejta)
Cim primetis da ti telefon par dana zaredom ne drzi bas bateriju, ocekuj da ce da padne BH.
Uostalom to je toliko netacna informacija za BH da nije realno.
U vecini slucajeva realan BH je daleko manji od onog sto prikazuje telefon.
Ja vise verujem da mu se vise degradira baterija kad se greje telefon previse, dok se puni ili tokom intenzivnog koriscenja na na jakom suncu i sl.To je već realnije, ali ono što mene čudi je da je BH opao na tako malom broju ciklusa i sa ograničenjem na 80%. Pritom, baterija kod mene je došla sa 103.1% kapaciteta… Prema BatteryStatsu.
I to isto. Ako ti je pao za toliko malo vremena BH, ne znaci da ce da pada istim tempom. I meni kako je krenuo od kad je pao ispod 100%, pomislio bi da bi do sad bila 70%, a ono je na 89%. Padala je brzo do nekih 92-3, pa na 90% mi je bila mozda i vise od pola godine 😀I rekoh sad sa 17 da probam to punjenje do 80%, pa da vidimo šta će da se dešava i kako će da se ponaša i eto ga rezultat.
Na 5W punjaču ne može da se ugrije pa da se penje rak na raka…Kažu da je korisnije da se telefon manje greje na punjaču nego dokle se puni. Možda izvaditi iz futrole ako je ima, staviti negde gde mu je slobodan protok vazduha.
Ti ako misliš da nije tako, živiš u ne znanju.Legendo ti ako mislis da ti to odrzava bateriju, samo napred
17PM, po pravilu izguram dan sa 16-20% baterije. A i ako ne izguram i onda samo dopunim do određenog procenta.Nikolaž, veci je problem,bar meni, sto ti koristis 60% kapaciteta baterije ali ako ti i taj procenat izgura dan,udri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari