Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Zdravo,
Potrebna mi je ponuda internet ili tv+internet. Lokacija Nis/Pantelej, sbb ili mts.
Pozdrav

Pozdrav, istice mi ugovor za mesec dana u Supernovi i potrebna mi je ponuda SBB, Yettel, A1, mts za internet i tv
Nis, Palilula, Apelovac

Poslednja izmena:
Starija osoba, istekao ugovor u mts, sada je preskupo. Trebaju mi ponude za Tv(jedan uredjaj) +net i ako može fiksni. U stanu je optika. Ako je moguće na ugovor od 1 godine
Novi Sad, Bistrica, Partizanskih baza

NS. Istekao ugovor za mts box optiku. Podneo zahtev za raskid pre nove godine ali jos nisam vratio opremu.
Hteo bih da predjem na nesto finansijski najpovoljnije, moze i optika da ostane.

Pozdrav, tražim ponudu za optički internet samo ili optika + tv
SBB ugovor ističe krajem meseca (trenutni paket eon full + promocija 500/50 internet).
Podnet zahtev za raskid i planiran je prelazak na a1 optiku ali su u međuvremenu podigli cene.

Nemam ništa ni protiv ostanka u sbb-u pod dobrim uslovima.

Neki A1 promoter da mi posalje ugovor i aparat za prebacivanje fiksnog u A1?Pirotski okrug.Onaj zaduzen za pirotski okrug ne dolazi i ne javlja se.Vec imam pripejd i net u A1.Hvala.

Zdravo. Istekla mi je ugovorna obaveza za mts ADSL (Box3), raskinuću ugovor. Novi Sad je u pitanju.

Prešao bih na mobilni net. Ciljam na A1 Kućni net, ali nije ni mts MobNet isključen, zavisi od ponude.

Tehnički imam još mogućnosti za SBB i Supernova kablovski net, ali tu bi trebalo da bude baš dobar popust da mi se isplati u poređenju sa mobilnim. Nisu mi potrebne neke velike brzine.

Pa ako ima neki promoter sa ponudom, neka se javi. Hvala!

31.03. mi istice ugovor net + tv ( Super Plan 2, svi kanali otkljucani) kod Supernove. Trenutno placam ~1900 rsd. Iz Niša sam, ponude slati u DM.

Ako ima promoter mts-a za podrucje Novi Sad-Kać neka ostavi kontakt u DM

Imam u zgradi SBB i MTS optiku, ako moze neko da se javi, bolja ponuda pobedjuje, potreban net+tv 🙂

Pozdrav, istice mi ugovor za 20ak dana u MTSu i potrebna mi je ponuda Yettel, A1 za opticki internet i tv.

Pozdrav,

Niš, Palilula. Dugogodišnji korisnik Supernove (200/100 Mbps), ali želim da se prebacim kod drugog provajdera ukoliko postoji bolja opcija.
Isključivo trebam optički internet.

Hvala.

Pozdrav, potrebna ponuda za opticki internet, tv i fiksni telefon za A1 ili Yettel.
Hvala

Tražim ponudu za mts i a1 optički internet. Lokacija Zemun.

Tražim ponudu za A1 optički internet i televiziju. Mts infrastruktura, Zrenjanin.

Pozdrav potreban mi je broj A1 agenta za podrucje Loznice .

Tražim ponudu za mts i a1 optički internet i tv. Lokacija Kraljevo. Inace imam SBB ugovor koji ističe krajem meseca.

Potrebna biznis ponuda (produzenje) za 2 lokacije.
MTS Box 2 (fixni + optika vec postoje i isticu u maju).

Plus ponuda za (iskljucivo optiku) novu lokaciju, Olge Milivojevic, Bacevac.

Poslednja izmena:
Potrebna ponuda za internet +televiziju na lokaciji Kraljevo, Dositejeva. Trenutno aktivan Box4 koji ističe krajem aprila.

Zdravo,
Potrebna mi je ponuda internet ili tv+internet. Lokacija Zemun (novogradnja). Mts ili sbb

Zdravo. Potrebna mi je ponuda A1 za prelazak sa prepaida na postpaid. Hvala.

Trazim najbolju ponudu za prelazak kod drugog operatera (net, TV, fixni, ukupno 3 TVa) ili na Box 3 S, trenutno istice MTS BOX2, Beograd, Vidikovac.

Potrebna mi je ponuda za Yettel optiku, koju trenutno koristim, istice mi ugovor krajem maja.

Nazad
Vrh Dno