Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam sta je u pitanju,4k je,ali kod.mene ne realizuje hdr ali pise unopisu da ima,tv ga ne odradi

Verovtno misli da castujes D+ sa nekog uredjaja koji je preko VPN na TV.
Ili misli da mobilni bude hotspot sa VPN i da zakacis TV preko WIFI na njega.
Druga varijanta je da podignes VPN na svom Ruteru i izaberes koji uredjaji idu preko njega a koji ne.(ako imas takav ruter).

A koje su to alternative?
A da ne mora da kupuje novi TV ili BOX sa ATV?

Evo probao sam preko Mi Boxa sa uključenim VPN-om i ne prikazuje i dalje DV u uglu kad krene neki film za razliku od Netflixa gde normalno pušta.

Radi Dolby Vision / Atmos sada i bez VPN-a kod mene. LG OLED i Apple TV ako je to bitno, pretpostavljam da nije...

Pitanje je bilo zasto mu D+ nema DV na uredjaju i kako to da resi ako vec placa pretplatu.
Cudno u celoj prici je da meni na LG C1 pusta DV na D+ a nekima ne. Pretplata US bundle sa Hulu, bez VPN.
Tvoj odgovor ima smisla samo ako otkaze pretplatu na D+.

Ima li neko pouzdanu informaciju, kada će titlovi, ili "ne daj Bože" sinhronizacija?
Pisalo se o tome...

Ima li neko pouzdanu informaciju, kada će titlovi, ili "ne daj Bože" sinhronizacija?
Pisalo se o tome...
Skoro je u Bugarskoj objavljen oglas za Content Plannera za Disney+ za Balkan, doduše u oglasu piše da je poželjno znanje hrvatskog što opet ne mora da znači da neće biti i srpskog, slovenačkog i bugarskog. Ali po informacijama prevodioca sa drugog foruma kraj leta/početak jeseni za hrvatski jezik (i za ostale ako ih bude bilo). Ako ima ovde nekog od srpskih prevodilaca slobodno neka se javi u temi. 🙂

Biće verovatno kao i Netflix...

Pitanje je bilo zasto mu D+ nema DV na uredjaju i kako to da resi ako vec placa pretplatu.
Cudno u celoj prici je da meni na LG C1 pusta DV na D+ a nekima ne. Pretplata US bundle sa Hulu, bez VPN.
Tvoj odgovor ima smisla samo ako otkaze pretplatu na D+.
ISti bundle US ne radi DV hdr uopste,lg

@beatport ,pa ne znam.Onda ce i kod mene valja uskoro.Kad pustim bilo koji sadrzaj sa DV,ne pokazuje mi u gornjem desnom uglu.

Nazad
Vrh Dno