Da li vam rad onda moja1 I Xplore aplikacija? Meni ne... A na 1.1.1.1.?Probajte adguard DNS.
Dajte malo više detalja... Koji sajtovi, koja su podešavanja dns-a, vlakno od Targa ili Telekoma...Isto imam problem sa ucitavanjem sajtova od kad sam presao na A1, nije bilo problema ni na MTSu ni na SBBu. A1 podrska generalno negira da postoji bilo kakav problem i govori da ne moze da se otvori tiket za ovako nesto. Poceo sam da koristim 1.1.1.1 na PCu i telefonu i sa njim sve radi lepo.
Telekom vlakno, sva default podesavanja, ali bukvalno sva default. Nista nisam cackao sto se DNS-a tice (sem 1.1.1.1 s kojim sajtovi rade), stavise jedino sto sam menjao je bila sifra za wifi i to je to.Dajte malo više detalja... Koji sajtovi, koja su podešavanja dns-a, vlakno od Targa ili Telekoma...
Može malo objašnjenje ti kad uradiš restart svaki put dobiješ novu ip adresu ili ti ostane ista. Podeli ovde početak IP adrese pa ti onda oni koji isto plaćaju statičku IP adresu mogu reći da li je to taj opseg.@e6111
nestvarno je aktivirano. 🙂
Restartovao i ništa. Negde sam bio siguran da će tako ostati, jer prosto ako svaki dan menja IP, jednom bi valjda uhvatio i taj statički koji je kao uključen.
Nisam iskreno od njih očekivao ovakve brljotine. Ta što me je zvala u sistemu vidi da je to aktivno, ali meni ili nije aktivno, ili moram da nameštam nešto sam. A ako moram sam, nemam podatke za to.
Isti problem sa instagramom sam imao i ja i prijavio im 2 puta da ne radi pa su oni kod njih nesto cackali i od tad nemam nikakav problem sa instagramom, samo im treba reci striktno sta ne radi, preko kojih uredjaja.Telekom vlakno, sva default podesavanja, ali bukvalno sva default. Nista nisam cackao sto se DNS-a tice (sem 1.1.1.1 s kojim sajtovi rade), stavise jedino sto sam menjao je bila sifra za wifi i to je to.
Sto se sajtova tice evo npr. gravatar.com koji ti je @Cineman naveo ni kod mene ne ucitava login nikako.. Ja taj sajt ne koristim, otvorio sam ga samo za test i imao identican problem koji je covek naveo. Sajt za koji znam da ne radi a treba mi svakog dana je Instagram na kom se sadrzaj jednostavno ne ucitava, nema slika, ne ucitavaju se storiji, cetovi itd.
Ne samo to nego im trazi i pristupne parametre za PPPoE da mozes u celosti da iskoristis staticku IP.@DareA nisam baš toliko glup koliko se možda čini. 🙂 Godinama sam imao statički IP, znam i u teoriji i u praksi kako to radi. Vidim kuda mi ide saobraćaj, IP se menja svaki dan, bez obzira da li restartujem ruter ili ne. Baš me briga u kom je opsegu kad je svaki dan druga. Tako da ću da ih smaram danas, jer je besmisleno da plaćam uslugu koju praktično nemam, a oni kažu da je imam. Pa da vidimo ko je pojeo moje brojke. 😊
Ja sam im isto striktno rekao da instagram ne radi i naveo telefon i pc ali nista se nije promenilo. Probacu da im prijavim ponovo pa cemo videti. Hvala za info.Isti problem sa instagramom sam imao i ja i prijavio im 2 puta da ne radi pa su oni kod njih nesto cackali i od tad nemam nikakav problem sa instagramom, samo im treba reci striktno sta ne radi, preko kojih uredjaja.
Sto se tice tog sajta gravatar.com, nisam upucen kako treba da izgleda ali prilikom pritiska na dugme Get started now ocitava se log in page ako je to taj log in page koji se ne ocitava kod drugih.
Da napomenem, u pitanju je vlakno preko Telekoma, DNS nije diran sa moje strane i sve je sto bi se reklo stock. Jedino je SSID mreze i pass promenjen na ruteru i tjt 🙂
I ja sam dobio isti SMS, BG.sms od A1
Zdravo, u petak 13. marta od 03.40h do 04.50h imacemo radove na infrastrukturi, zato u tom periodu moze doci do prekida usluge tvog A1 optickog interneta. Potrudicemo se da prekid bude sto kraci. Tvoj A1
Negde je i 100.11.1
Greota da nemamo admin sifru za ove rutere, zaista su snazni i kidaju.
Kod mene su izgleda odradili fw upgrade.
Pogledajte prilog 531587
| 95.86.4._ (_.dynamic.a1.rs) | |
| 12.03.2026 19:31 | |
| on 1 thread: | 598,03 Mbit/s (74,75 MB/s | 598 025,49 kbit/s) |
| on more threads (threads: 15): | 609,49 Mbit/s (76,19 MB/s | 609 490,00 kbit/s) |
| on 1 thread: | 281,37 Mbit/s (35,17 MB/s | 281 369,82 kbit/s) |
| on more threads (threads: 8): | 282,25 Mbit/s (35,28 MB/s | 282 253,08 kbit/s) |
| avg: | 6.6ms |
| median: | 7ms |
| min: | 6ms |
| max: | 7ms |
| Download in: | MP3 for 0,1 sec | CD for 9,2 sec | DVD for 1,0 min |
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari