Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

maksimalno su nudili 1200 a tek kad je podnet prenos moze i popust.Kod starijih ljudi koji zive van grada i kojima je internet neupotrebljiv ovo je odlicna ponuda.

Presao sam u mts i iskoristio akciju za 1 dinar, medjutim prvi racun koji mi je stigao iznosi oko 150din. Skontao sam da je to zbog neke NetBoost opcije koja mi je po defaultu ukljucena u aplikaciji. Jel zna neko kako se to iskljucuje, pokusao sam da zovem korisnicki servis ali od njih nema pomoci drzali su me na cekanju skoro 15min...

Zovi opet ili poslovnica.

Presao sam u mts i iskoristio akciju za 1 dinar, medjutim prvi racun koji mi je stigao iznosi oko 150din. Skontao sam da je to zbog neke NetBoost opcije koja mi je po defaultu ukljucena u aplikaciji. Jel zna neko kako se to iskljucuje, pokusao sam da zovem korisnicki servis ali od njih nema pomoci drzali su me na cekanju skoro 15min...
Ili u poslovnicu ili im pošalji e-mail da ti isključe to, inace platićeš tih 150 I za Mart jer si vec ušao u Mart a nisi isključio. Gledaj da ti to isključe da bi od Aprila imao račun ispravan. Uvek kada se produžava stari Ugovor ili potpisuje novi, uvek I'm se naglasi da se isključi netboost.

Mog brata su cak i pitali prilikom dogovaranja da li da mu na novom ugovoru ugase ili ostave netboost

Po današnjoj informaciji od agenta MTS, do daljeg nema akcije 15 meseci za 1 dinar za prelazak iz A1 u MTS. Maksimalno što nude je 3 meseca za 1 din.

… sad nemaju šanse da dobiju nove korisnike, vratiće se oni na tu akciju jako brzo… A1 korisnik sada ima dobar razlog da ostane u svojoj mrežu, zahvaljujući upravo MTSu - zahtev za prenos u MTS -> ponuda 6x1+18x50%…

… sad nemaju šanse da dobiju nove korisnike, vratiće se oni na tu akciju jako brzo… A1 korisnik sada ima dobar razlog da ostane u svojoj mrežu, zahvaljujući upravo MTSu - zahtev za prenos u MTS -> ponuda 6x1+18x50%…
Da li je ovo provereno, da ne podnesem zahtev za prelazak u mts i ovi iz A1 me ne zovu? 😀

Da li je ovo provereno, da ne podnesem zahtev za prelazak u mts i ovi iz A1 me ne zovu? 😀
Na ženinom broju je upalilo. Videćemo kod mene u petak. 😀

Voleli bismo da ostanes sa nama i zato ti nudimo posebnu ponudu! Predji na postpaid uz 100% popusta tokom prvih 6 meseci, a nakon toga do kraja ugovorne obaveze placas upola cene. Odaberi tarifu po svojoj meri: Start, NEO 5, NEO Surf ili NEO 30. Aktiviraj ponudu do kraja dana pozivom na 060 1238 ili poseti najblize A1 prodajno mesto.
Tvoj A1

Podnet zahtev za prenos broja u A1, zvali u roku od 45 minuta, ponudili ostanak uz 50% popusta na 24 meseca, 5ica L.
Koliko to sad dođe? Posto tamo na sajtu trenutno stoji 4199 rsd za 5ica L

Na konto toga, ima jedna narodna izreka, ali nije baš prikladna za forum 🙂

U svakom slučaju, cenu Omorike M, koju sam imao dve godine, plaćao sam 2540 dinara. Ovo je 500 dinara manje sa još nekim dodatnim pogodnostima. Nema razloga da ne budem zadovoljan.

Na konto toga, ima jedna narodna izreka, ali nije baš prikladna za forum 🙂

U svakom slučaju, cenu Omorike M, koju sam imao dve godine, plaćao sam 2540 dinara. Ovo je 500 dinara manje sa još nekim dodatnim pogodnostima. Nema razloga da ne budem zadovoljan.
U pa lepo si ti to plaćao 🙂 Ja plaćam Omoriku M u proseku 1350 dinara, trenutno 1600, ranije nešto oko 1000. Može to bolje 🙂 I mora 🙂

Napakovali mi uz uređaj (honor magic 6 pro), nije mi delovalo nešto previše u trenutku pa se nisam ni peglao s njima.

E sad kad je isteklo neka vrlo neljubazna gospođetina je bila u fazonu 3600 dinara, prva tri meseca džabe, posle ful cena i kao to je to, nema rasprave. Da me nisu zvali svakako bih prešao u A1 tako da mi je situacija bila win-win. Nije strašna suma, okej mi je ovo.

Screenshot_20260308_125258_rs_mts_MainActivity_edit_1578168379306673.jpg

Napakovali mi uz uređaj (honor magic 6 pro), nije mi delovalo nešto previše u trenutku pa se nisam ni peglao s njima.

E sad kad je isteklo neka vrlo neljubazna gospođetina je bila u fazonu 3600 dinara, prva tri meseca džabe, posle ful cena i kao to je to, nema rasprave. Da me nisu zvali svakako bih prešao u A1 tako da mi je situacija bila win-win. Nije strašna suma, okej mi je ovo.

Pogledajte prilog 531031
Ovo sve za 2500 dinara mesečno?

meni je oko 500rsd veca preplata za omoriku M.

Da li je istina da Telekom Srbija ( mt:s ) opet dižu cene, ali trenutno sada samo za optiku? Ili za šta tačno oni dižu cene?

Da li bismo mogli i dizanje cena dočekati uskoro i za mobilnu liniju?
Ne vidim najavljeno. Znaci za sada ne za postojece korisnike.
Ali cene svega jesu porasle skoro i to mnogo vise procentualno nego ranije, tipa Box4 je otisao skoro 2x ono sto placam trenutno 💀😭

Meni je stigla ova poruka od MTS, kod njih imam jedan postpaid broj i MSAT. 1000012078.jpg

Nazad
Vrh Dno