Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Mene počeli da bombarduju ponudama, cc, dnevne nagrade itd. Samo jedan cc iskoristio, ne vredi da naručujem svaki dan kad ne znam šta. I danas jedan dnevni kredit, taman dobrodosao za iznos od 5000

Pogledajte prilog 530695
I mene isto bombarduju sa tim ali meni traze da potrosim 1000 dinara, kao toliko fali do 5000 dinara, jednom probao i vise nikad.
Samo da te informisem ako slucajno ne znas, kredit ti daju tek dva dana nakon sto paket sa kupljenim predmetima bude urucen, a ne odma.

Jel vam ovakav sistem za podesavanje?
Plasi me da je to labavo za npr stelovanje od 1-2mm, za npr tanko secenje kulena, cajne...?
Da li izdrzi preciznost za npr cela 2 stapa da se isecu u cugu?

Svakako meni ne treba za profi svakodnevnu upotrebu, vec za upotrebu jednom-dvaput mesecno.
Kakav gadan algoritam ima ovaj temu...🤬
Sad kad hocu da stavim mesoreznicu, ne nudi mi je u ultimativnu nagradu u qqqq. A par dana do sinoc jeste. 😀

Kakav gadan algoritam ima ovaj temu...🤬
Sad kad hocu da stavim mesoreznicu, ne nudi mi je u ultimativnu nagradu u qqqq. A par dana do sinoc jeste. 😀

Glavnu nagradu možeš da menjaš. Započni svejedno pa je juri.

Kakva su vam iskustva kada imate credit, da li vam nudi cc i dailyrewards
Meni posle par ciklusa ne nudi nista a nisam nista vracao ili refundirao

Cekam strpljivo vec drugu nedelju i ne daje mi nista na vise naloga gde sam uzeo credit iz igara

Opet mi dao QQQQ. Mislim da je šesti po redu.
Taman sam hteo da prekinem sa tim, kad ono ovog puta 8 besplatnih i to mi ponudio baš dobar izbor. Ako i ovog puta budem podigao sve besplatne, brinem se da mi sledeći put ne ponudi 9 komada.
Pošto imam dovoljno kredita, stvarno sam u iskuštenju da ih uzmem svih 8 za kredit i ceo ovaj QQQQ platim 0 dinara.

Pošto sam na qqqq propustio 1 dan sledećeg dana mi je ponudio da ga nadoknadim (uz kupovinu od 1k) ali mi je stigla i mogućnost za jednu "redovnu" nagradu. E sad, da li će mi uz tu jednu kupovinu dati i tu nagradu i nadoknadu izgubljenog dana ili samo jedno od ta dva i šta? I kako da to odaberem?
Može li se taj izgubljeni dan nadoknaditi zadnjeg dana uz finalnu nagradu?

Uzela na preporuku nekoga sa android box teme X88 Pro 13.
Igrala se s njim desetak minuta.
Sutra bože zdravlje kreće nazad za Kinu. Krščina živa.

Jedina dobra stvar je što ga Temu ceni na sumanutih 5 i nešto hiljada, tako da ću uz neki kupon i ovaj kredit kad legne da okušam sreću sa Mi boxom. Koliko god da je loš, nije ovoliko.
Legle danas pare od ovog krša, ladno ga procenili na 5.370 dinara 🤔 što se mene tiče super je to, ali mi stvarno nije jasan odnos cene i kvaliteta. Čak nije u pitanju ni "ljudi ne znaju za bolje" tipa sporo ali ajde ipak nekako radi, ovo je bukvalno neupotrebljivo bilo.
Doduše svaka im čast na ekspeditivnosti što se povrata tiče, mislila sam da će duže da se "kiseli" u obradi.

Opet mi dao QQQQ. Mislim da je šesti po redu.
Taman sam hteo da prekinem sa tim, kad ono ovog puta 8 besplatnih i to mi ponudio baš dobar izbor. Ako i ovog puta budem podigao sve besplatne, brinem se da mi sledeći put ne ponudi 9 komada.
Pošto imam dovoljno kredita, stvarno sam u iskuštenju da ih uzmem svih 8 za kredit i ceo ovaj QQQQ platim 0 dinara.
Jesi li imao obavestenje u medjuvremenu da je nedostupno za tebe (nesto tipa Sorry, the promotion is unavailable for you) ili standardno sto mora da se saceka par dana izmedju pa pise Come back tomorow?

Bezim sa Alia sta vam je to QQQQ?
To što su uveli ove takse ne znači da AE nije više upotrebljiv. Na Temu je mnogo manji izbor. A ono što ima na oba mesta, na Temu može da bude jeftinije, a nekada je AE jeftiniji (čak i kad uračunaš 20% PDV i 260 dinara "obrade"). Ako misliš da kupiš kao na AE za par stotina dinara, to nema na Temu. Postoji minimalni iznos koji moraš da potrošiš da bi ti poslali paket. Meni je to trenutno 1900 dinara.

Što se tiče QQQQ, kad ga budeš dobio, onda se raspitaj detaljnije šta je 🙂
Na Temu ima puno "poklona", "nagrada", "popusta" i sličnih stvari (namerno sa znacima navoda, pošto sve to platiš). Ali ne znači da će svi imati isto.

Ukratko: QQQQ je neka vremenski ograničena promocija. Na početku ti ponudi da biraš neke poklone koje su iz njegove liste, tako da ne možeš da umeš šta bi ti voleo, nego od onog šta ti ponudi. A na kraju je glavni poklon koji vredi malo više. Svaki dan dolaziš i otvaraš po jedno polje, kojih ima 20-tak, i iza svakog polja se krije nešto, pa i teipokloni koje si prethodno izabrao. Kad otvoriš neku od poklona dobijaš ga besplatno, ali samo ako kupiš i nešto drugo, u vrednosti od 1000 dinara. Isto ovaži i za tu glavni poklon na kraju.
A da bi započeo QQQQ moraš da kupiš dve stavke bilo koje cene. Obično kupiš neke sitnice od par stotina dinara. Nakon toga odmah dobija prvi poklon. Neko pokupi samo taj prvi i više ne otvara i na kraju uzme samo poslednji, koji je i najvredniji.

Caka je da ti na početku, a nekada i kasnije, ponudi da za kupovinu od 5000 dinara otvori 10 polja i tu je onda uračunato i kupovina za te besplatne poklone. Meni se čini da mi se to isplati, pa gledam da stvarno kupujem stvari preko QQQQ i dobijam sve te poklone. Za ceo QQQQ krug potrošim oko 7000 dinara i time pored kupljenih stvari, dobijem 6-7 poklona koji vredi svaki oko 1000 dinara i glavni koji vredi do 5000 dinara.

Izgleda da algoritam gleda da li kupuješ nešto, i ako, kao ja kupuješ, čim završi jedan krug, odmah ti da sledeći (i izgleda da poveća broj besplatnih poklona). Ako samo uzmeš prvi/poslednji poklon i time potrošiš 1000-1200 dinara, velika je verovatnoća da ti neće dati opet QQQQ. Ili će proći neko vreme dok ti ga opet ne ponudi.

Ne znam ni zašto ti pišem pošto nema šanse da se setiš svega ovoga kada ti bude jednom ponudio QQQQ. Možda je bolji savet "prelisltaj temu" pošto ćeš to svakako uraditi kad ti kako šta bude zatrebalo.

Sledeće pitanje će ti biti "Šta je to claim credit?" i "Kako dobijete telefon ili tablet za 99 dinara?"
A odgovor će biti "Prelistaj temu" 😀

Screenshot_20260308_125101_Temu.jpg
Screenshot_20260308_125207_Temu.jpg

Meni u prvom krugu, glavna nagrada bio prsluk. Aj sad malo ozbiljnije u drugom 😀

@component
Meni je 1700din za free isporuku, poručismo 4 paket danas. Ovo za qqqq ili šta već mi je nudio u početku, kao biram nešto besplatno i posle me voza da nešto moram da kupim, ništa meni tu nije jasno.
Mi gledamo da ne prelazimo 3000din po paketu da nam ne lupe neki namet Turci, da li oni sami odvajaju u 2 paketa ako prelazi 50e?

Korisnicka podrska mi kaze da imam kupone 8k na 40k, i 10k na 50k rsd.
Medjutim kada mi ih dodele, pise da ne vaze za mobilne telefone, xbox itd.
A oni u korisnickoj sluzbi tvrde da su ti kuponi bez uslova (tj. vaze za sve proizvode)
Jel to neki bag ili sta raditi, neki savet?

Noviji kuponi imaju uvedena ograničenja. Nije bag, tako su zamislili, očigledno. Šta raditi? Ništa, tražiš druge promocije da uštediš tamo gde želiš da uštediš.

Koja navlakusa ovo za kredit kao izvrtim kredit od 12000 ali da bih ga dobio fale mi 34.65 dinara, i narucim porudzbinu min 500 dinara vraca se 0.20 od te narudzbine u sustini vrati se kao krdit nepuna 2 dinara i ja za tih 34.65 dinara se treba dobrano oderem od narucivanja da bih dobio kredit ....

Noviji kuponi imaju uvedena ograničenja. Nije bag, tako su zamislili, očigledno. Šta raditi? Ništa, tražiš druge promocije da uštediš tamo gde želiš da uštediš.
Da, ovoga će biti sve više kako budu radili tranziciju sa "gubimo milione na promocijama" na "ajd sad malo da se zaradi".
Slično je s kreditima - kapiram da nema više vraćanja maltene cijele sume, a neke stvari mogu da budu u korpi ne znam koliko dugo, neće se pojaviti u izboru za CC.

Koja navlakusa ovo za kredit kao izvrtim kredit od 12000 ali da bih ga dobio fale mi 34.65 dinara, i narucim porudzbinu min 500 dinara vraca se 0.20 od te narudzbine u sustini vrati se kao krdit nepuna 2 dinara i ja za tih 34.65 dinara se treba dobrano oderem od narucivanja da bih dobio kredit ....

To nije Claimcredit. Wincredit se ne isplati, kao što si video.

Korisnicka podrska mi kaze da imam kupone 8k na 40k, i 10k na 50k rsd.
Medjutim kada mi ih dodele, pise da ne vaze za mobilne telefone, xbox itd.
A oni u korisnickoj sluzbi tvrde da su ti kuponi bez uslova (tj. vaze za sve proizvode)
Jel to neki bag ili sta raditi, neki savet?

Kod mene važe za sve osim za nakit, dobio pre par dana. Kačio sam ovde screenshot.

I meni ovi sto sam dobio pre neki dan za jedan porucen artikal vaze za sve sem nakita.

E pa onaj standardan paket, 500 din bez ogranicenja, 1000din preko 2200, 2500 preko 6400 itd.

Najveci koje sam ja dobio su 5k na 21.5+ i 8.5k na 32+, isto ne vaze samo za nakit.

Nazad
Vrh Dno