Šta je novo?

Supernova (2024+)

Tako je. Ovaa glavna app, da tako kazem, mi je u dnevnoj sobi, u decijoj tv nije upaljen bar 2god, jer cerka zivi sama u drugom mestu a na kompu koji je ostao (tamo ima sve novo, cerka) monitor 27inca nit veliki nit mali, taman, ja instalirao preko chrome i radi besprekorno, a u spavacoj koji se retko koristi, sada app supernove, ali mogu i tamo preko chrome pustiti tv. Licno isprobavao net pa probao u istom trenutku i tv app i na dva kompa tv preko chrome i sve radi bez problema ni da secne na ovom bednom netu koji imam. Kako god, mislim da se sve da resiti.
Kolko sam informisan, kada se sbb brend ugasi, ukinuće se i eon al će biti yetelova aplikacija za tv.
Sbb budimo iskreni godinama nije ulagao kada je otpika u pitanju.

Kolko sam informisan, kada se sbb brend ugasi, ukinuće se i eon al će biti yetelova aplikacija za tv.
Sbb budimo iskreni godinama nije ulagao kada je otpika u pitanju.
Yettel nije uložio ni dinar što se sopstvene optike tiče. 100% korisnika Yettela na optici su kroz mts optičke kablove.
Izvinjavam se za off.

Prilozi

• Screenshot_2026-03-08-22-13-34-813_cn.wps.xiaomi.abroad.lite-edit.jpg
    Screenshot_2026-03-08-22-13-34-813_cn.wps.xiaomi.abroad.lite-edit.jpg
    106.2 KB · Pregleda: 297
Не могу да укину ЕОН, јер не могу само тек тако да замене опрему и услугу у каблобској мрежи са Јетеловим решењем.

Sta ova poruka znaci posto je i meni stigla malopre.

Menjaju cene paketa? Nema ništa na sajtu Supernove...
Član 131 je izmena ugovornih uslova i pravo na raskid ugovora bez penala.

I meni stiglo, kako da raskinem odma ugovor? I ovako su mi dojadili skroz. Hoce biti nekih cimanja natezanja jer mi ugovor vazi jos 8-9 meseci...
I sta je alternativa, na kraju krajeva samo mi net treba, fiksni odjavio pa uzeo tad kopernikus, njih uzme mts( ne moz pobeci od gadova) nesto sto povoljnije znaci bez fiksnog, mozda neki A1 net ili sta vec?
Pogledao nove cene na supernova paketa ono vise nije realno koliko klepaju, plus vise nema samo net.
Ili da predjem sad kao u mts pa da mi daju besplatno, posto mi je fiksni u zamrznutom stanju 😂Brat na selu prosle god ili mozda pre 2god, dobio 2god po jedan dinar jer je bio u sbb, znaci dzabe davali samo da sve imaju pod svojom sapom.

Poslednja izmena:
Idi u poslovnicu, pokaži poruku i kaži da želiš da raskineš ugovor. Čisto da vidiš šta će ti reći... SMS je nedorečen, opet njihove mutne radnje, ne bi smelo tako da izgleda ali član 131 se odnosi na raskid ugovora, bez penala, zbog promene bitnih elemenata ugovora a to je cena svakako.
30 dana je rok.

I ja sam malopre dobio poruku, pretpostavljam da je poskupljenje. Nedorečeni su jer msm da ne žele da istaknu da je za ovo moguć raskid bez penala, ovako samo ko se seti i zna za to...

Prilozi

• sn02.jpg
    sn02.jpg
    60.3 KB · Pregleda: 202
  • sn01.jpg
    sn01.jpg
    16.2 KB · Pregleda: 189
Znači, to očekuje i nas na mts-u 😡.

Koliko vidim taj clan predvidja nadzor da li operater pruza uslugu za koju je zakljucio ugovor, sto na osnovu poruke bi znacilo da oni hoce unaprediti istu, citaj, dati bolju uslugu od trenutne. Po toj poruci bih takodje rekao da neke stare pakete gase ili ih prebacuju u samo trenutno dostupne, krajnjim korisnicima, a to opet ne znaci da ce i cene biti promenjene u vise ili manje. Ja licno nisam dobio tu poruku, ali bih voleo da jesam i da promene cenu usluge, jer bih u tom slucaju mogao UO da raskinem bez penala.

Dizu cenu,kako ide oko raskida,moze email ili u poslovnici

Prilozi

• Screenshot_20260309-190546_Messages.jpg
    Screenshot_20260309-190546_Messages.jpg
    99.2 KB · Pregleda: 163
Ne gledaš dobar Zakon. Nadzor Agencije nije u članu 131.
Koliko vidim taj clan predvidja nadzor da li operater pruza uslugu za koju je zakljucio ugovor, sto na osnovu poruke bi znacilo da oni hoce unaprediti istu, citaj, dati bolju uslugu od trenutne. Po toj poruci bih takodje rekao da neke stare pakete gase ili ih prebacuju u samo trenutno dostupne, krajnjim korisnicima, a to opet ne znaci da ce i cene biti promenjene u vise ili manje. Ja licno nisam dobio tu poruku, ali bih voleo da jesam i da promene cenu usluge, jer bih u tom slucaju mogao UO da raskinem bez penala.

Imaš Zakon iz 2023 godine.

Otišao pre 10 minuta i podneo zahtev za raskid ugovora, dosta sam se zezao s njima poslednje 3 godine i trpeo njihova povećanja cena na godišnjem nivou. Kažu da je rok do mesec dana da mi odgovore a kada sam se pobunio rekli su mi da obično bude za par dana. Jedva čekam da vratim opremu i da ih više ne gledam.

He he,polako,sad ce dobijes da ti ostaju isti uslovi

Stari su to ... idu sistem app

Ja imam 18 free,bas da vidim da li ce raskinuti ali tesko,ide fora ostaju isti uslovi

Jeste Zakon o elektronskim komunikacijama ali ti si gledao neki koji nije na snazi, najnoviji je iz 2023.

i meni stugao sms, imam Supernovu valjda 12 meseci free, trebalo bi da od sl meseca krenem sa plaćanjem. Ne sećam se kolika je cena bila kada sam potpisivao. Vratio bih se možda na SBB optiku imao sam je god dana

Ja sam kod njih jos mesec dana, pa palim na a1 kucni net. Zvala pre neki dan teta i nudi 1 mesec 50% a ostatak ugovora cena ce biti samo 2000 djunti veca. Kaze teta, normalno je da se u toku 2 godine podignu cene. Kad sam odbio ponudu i najavio da idem u a1, njen komentar je bio da ima svakakvih ljudi, koji non stop menjaju operatere. Na moju opasku, da umesto sto se trude da oteraju stare korisnike, pokusaju da ih zadrze, teta nije imala komentar.

Ja sam kod njih jos mesec dana, pa palim na a1 kucni net. Zvala pre neki dan teta i nudi 1 mesec 50% a ostatak ugovora cena ce biti samo 2000 djunti veca. Kaze teta, normalno je da se u toku 2 godine podignu cene. Kad sam odbio ponudu i najavio da idem u a1, njen komentar je bio da ima svakakvih ljudi, koji non stop menjaju operatere. Na moju opasku, da umesto sto se trude da oteraju stare korisnike, pokusaju da ih zadrze, teta nije imala komentar.
Ne znam kako ih nije sramota da budu tako drski, kao da su 2000 više mesečno neka mala para, pa ne bih im dao tih 2000 ni da sam milioner iz principa. Meni ovaj sms nije stigao verovatno jer sam se žalio pre, ali dok dođe septembar i moj istek ugovora najjeftiniji Super Plan 2 paket ima da bude preko 6000-7000, tako da i u slučaju -50% bi ispalo previše, hvala Bogu tu su Yunet ili A1 optika.

Meni ugovor istice 17.04., taman da vidim kakve ce cene da budu i da li ima neke povoljnosti. Pustio sam mejl yetelu, zatrazio ponudu, niko mi nije odgovorio.

Upravo su mi ponudili 8 meseci 50% cene da produžim ugovor.
Ja sam im ponudio svoj uslov i sad čekam da mi se jave ...

Detalje i ishod ću napisati ovde kad mi se jave

Jel su te zvali ili putem sms-a ti je stigla ponuda ? I kada ti istice ugovor ?

Nazad
Vrh Dno