Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Apsolutno ništa, čekao sam da se jave i jedno jutro vidim nema signala i skontam da je preko noći izvršen prenos i da ne radi više stara kartica

Uzimani skuplji telefoni preko tog broja, plaćano uredno.. ko zna zašto

Apsolutno ništa, čekao sam da se jave i jedno jutro vidim nema signala i skontam da je preko noći izvršen prenos i da ne radi više stara kartica

Uzimani skuplji telefoni preko tog broja, plaćano uredno.. ko zna zašto
Dešava se prošli put kad sam prenosio iz A1 u mts isto ni poruke ni nista samo se ugasila kartica. I ja sam se iznenadio ali tako je kako je ...

Meni su danas aktivirali broj, da li imam neki rok za uplatu freepaid da bih dobio 200Gb na poklon?

Naravno, samo to je 1GB+50 min.

Kako? Ja sam preneo i odmah uzeo taj 335din jer mi vise ne treba. Gde se denulo tih 200gb😁

Da ih zovem? Toliko su mi preseli pri prenosu da ih ne bi zvao vise ni da nude sve dzabe za ceo zivot.

Nisam znao a nije mi ni trebalo,iskreno. Imam Ultru na primarnom broju,ovo je sekundarni. Treba mi max 20 min mesecno,ako i toliko tako da je prioritet bio sto jeftinije.

Poklon od 200 GB neta dobijaš jednom, kada preneseš broj u našu mrežu. Sav nepotrošeni net u domaćem saobraćaju možeš da prenosiš iz meseca u mesec sve dok imaš aktivan paket. Zato obnavljaj Freepaid redovno i uživaj u svom poklonu.

Je li ovo znači da je uslov za održanje poklona od 200GB neprekidna aktivacija nekog od Freepaid paketa ili postoje i neki drugi načini da se tih 200GB sačuva?

Pišem iz ličnog iskustva: 200gb se dobija aktivacijom fripejda ( najjeftiniji košta 999 dinara). Po isteku 30 dana preostali gb prenose se aktivacijom paketa ( uzbudljiva kombinacija 30 dana) od 335din 1gb+50min. Minuti se ne prenose.

Nije do kurirske. Globaltel poslao u sredu, kod mene bilo u četvrtak.
Pa dobro od tad se promenilo nešto.
Mislim da je meni na aks nisam siguran, čeko bome mesec dana.
Poslali su oni brzo ali je dugo bilo u magacinu.

Pišem iz ličnog iskustva: 200gb se dobija aktivacijom fripejda ( najjeftiniji košta 999 dinara). Po isteku 30 dana preostali gb prenose se aktivacijom paketa ( uzbudljiva kombinacija 30 dana) od 335din 1gb+50min. Minuti se ne prenose.
Freepaid je sasvim dovoljan.

Nije tačno, sve se prenosi.

Pišemo o situaciji kada novi korisnici prelaze iz druge mreže u Globaltel. Tada je potrebno ispuniti uslov za dobijanje bonusa od 200gb. Uslov je aktivacija fripejd dodatka (999 din) u kome su minuti/sms neograničeni i traju 30 dana. Ukoliko je skupo obnavljanje fripejd-a, da bi se sačuvali preostali gb potrebno je aktivirati neku jeftiniju varijantu (npr. uzbudljiva kombinacija 335 din 1gb+50min). Time se u narednih 30 dana ( drugi mesec po prelasku u Globaltel) zadržavaju nepotrošeni gigabajti, a gube neograničeni minuti. Ostaju samo minuti iz novoaktiviranog dodatka. Moguće je aktivirati i neki paket sa više minuta, pod uslovom da sadrži i gigabajte. Ovo važi samo u ovom slučaju. (Prelazak iz druge mreže, ispunjavanje uslova za 200 gb i prenošenje istih na najjeftiniji način). Tek posle ovakve akrobacije, svaki sledeći put, sve nepotrošeno se sabira i prenosi u naredni mesec.

Cao ljudi, verujem da se ovo pitanje ponavljalo milion puta ovde ali u nadi da sumiram trenutno stanje sa svim (najnovijim) informacijama mislio sam da potrazim pomoc i od vas koji imate licna iskustva pa će možda neko biti ljubazan i da odgovori...
Elem, znam da je Globaltel imao turbolentne periode pa me interesuje kakav je trenutno domet (pokrivenost) u odnosu na Mts, A1? S obzirom da su deo Telekoma Srbije kao i MTS da li to znači da koriste njihovu mrežu? To bi bilo super!
Kakav je kvalitet poziva, koliko je brz net? Volte, LTE da li funcionise da može da se priča i koristi net paralelno?
Veliki broj ljudi koje ja poznajem sa postpejda, s obzirom na neverovatan porast cena (kako zbog 5g tako i zbog klasičnog lopisanja), planira da prelazi na Globaletel ili A1 Megaplan pa me eto zanima i vase neko iskustvo.
Hvala puno!

Ista pokrivenost kao MTS jer koriste "njihovu mrezu".
VOLTE ne radi bas najbolje (iskustva su sarena), meni je npr. iskljucen.
Brzine su okej, imas cak i 5G (bese ogranicen na 400 download?).

Nazad
Vrh Dno