Nisam siguran sta treba da objasnim... 🤔U pravu si, možda ja drugačije zovem te igrače. Ne mogu ni svi igrači imati odmah novi tenk. Kako ovo objasnjavaš, ovo je za ares 90C?
Pogledajte prilog 530628

Nema potrebe bilo šta objašnjavati i da ja pogađam koji je tenk. Rječ je o statistici koja je nabije prije nerfa tenka.Nisam siguran sta treba da objasnim... 🤔
U pitanju je Hacker i vidis da ima bolju statistiku od Aresa, niko se ne zali da je OP tenk, interesantno.Nema potrebe bilo šta objašnjavati i da ja pogađam koji je tenk. Rječ je o statistici koja je nabije prije nerfa tenka.
Ako je već ta statistika nebitna, zašto se računa na tenku koji nije balansiran i što je najgore ostaje i nije korigovana.
Znam i to da oni više ni jedne partije neće odigrati sa njim.
Ares već nerfaju, smanjuju mu dmg po granati, bušnija kupola, to je bila poenta mog posta.
Pogotovo poslije nerfa istog tenka. Istu statistiku treba poništiti ili korigovati.kad vidim rezultate koje si postavio znam da je to za mene nedostizno.
Jeste. Ne samo manji dmg, vec i brze pregrevanje topaares posle 'nerfa' i nije bas toliko nerfovan, i dalje fino radi dmg - nemam osecaj neki da je bas oslabljen
iaoko ovom tenku nije mjesto u igri
Igra je zamišljena, bar ja tako mislim da je bilo u početku, drugi svjetski rat.
Ares kao tenk ne znam da li je proizveden i njegova fizika u igri se kosi sa onim početkom igre. Ako je tenkovska igra imam top koji gadja sa jednog kraja mape na drugi, zašto nemam ni jednu otvorenu mapu, bez ulegnutih koridora?
Ako igra treba napredovati sa čim se slažem, trebala je zadržati početni koncept, a ne ovoliko odstupiti od onog na početku.
Zašto nisu napravili drugu igru (ili drugi novi mod i ti biraš, staro i novo) sa novim konceptom, a zadržati stari sistem koji se mogao drugačije nadograditi.
Sve je u novcu, ubacuju more tenkova sa identičnim karakteristikama, prestao sam ih i pamtiti, nabacujem tenku razne modne detalje (vjerovatno sa staromodan), umjesto da su naplatili servisiranje topa, jer je realno trošan, kao i motor npr, a toga ima još.
Drži se tenkovske borbe koja ima bar malo smisla, a ne klasična pucačina kao i svaka druga.
Tacan datum je 24.02.2017.To o čemu ti pričaš je priča stara 10 godina. Ne kosi se ARES sa onime što je ova igra inicijalno predstavljala, već praktično sve što su od vozila ubacivali od 2014 ili 2015 pa na ovamo.
Upravo zbog tog izbjegavam komentarisati bilo šta o igri. Nekad ne mogu odoliti. Bilo je vrijeme u igri kad je ona dostigla taj neki nivo kad smo se hrvali da igramo. Da li je to valjalo WG-u ne znam? Al tad se i najviše kukalo i pljuvalo. Vidim da više nema ni WG foruma.Ono što ja ne mogu da razumem je veliki broj pljuvača koji istovremeno sa igranjem - ne prestaje da pljuje igru.
Koji drugi tenk u igri ima DPM 19000 i praktično nema reload?Obrazloži.
U pitanju je Hacker i vidis da ima bolju statistiku od Aresa, niko se ne zali da je OP tenk, interesantno.
Statistika se racuna u odnosu na druge igrace i ako je tenk OP on je OP za sve i ne mozes da napravis razliku u statici dok je OP. Kad ga nerfuju a vise ga ne igras ne menja se nista, ne boostuje ti se time statistika, jedino moze gunmark da ti se boostuje jer se smanje kriterijumi a ostalo ti je isto.
Ja sam cak pokvario statistiku sa njim, moj WTR je 9300, u februaru igram na 7000, da budem iskren smatram da ne znam da igram sa ovim tenkom i kad vidim rezultate koje si postavio znam da je to za mene nedostizno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari