Ja sam resio cupanjem kabla od napajanja tada procita kanale ponovo i onda radi, inace se isto desavalo radio video klub i radio ali tv kanali neDa li je neko imao ovakav problem kao kod mene? Od pre nekoliko dana na Move box ne radi televizija uživo, vrti se crveni krug na ekranu, ponekad nakon nekog vremena izbaci neku poruku o grešci prilikom obrade signala (tako nekako). Ili piše da kanal nije dostupan. Češće ne napiše ništa, samo vrti krug i ne pokreće televiziju, nijedan kanal.
Kad se premota, tj puste se prethodne emisije, sve radi bez ikakvog problema. Nema kočenja, radi iz prve. Tako možemo i da gledamo zamalo uživo, tj. premotano sa malim kašnjenjem.
Probao reboot, naravno. Ništa ne pomaže, ne rade kanali uživo.
Udji u podesavanja, reset na fabricko podesavanje i resices problem.Probao sam i to. Otkačio box sa napajanja, ostavio ga tako, uključio posle nekoliko minuta. Sve isto.
U kom si mestu ?Probao sam i to. Otkačio box sa napajanja, ostavio ga tako, uključio posle nekoliko minuta. Sve isto.
Mene su pre mesec dana zvali, ističe mi u martu, nudili isto mesec dana 2500 posle 5000..tako nešto, ja kažem plaćam 4000 (super plan 3) neću, hvala neka do kraja marta, ona mene ubeđuje da plaćam 5000 hahaha rekoh ženo znam koliko plaćam 😀 možeš da ubediš nekog ko nema pojma, mene ne 😀Zvali su i mene i takođe odbio. Sad plaćam 3100rsd a teta me ubeđuje da ima sjajnu ponudu za mene, mesec dana 2600rsd a posle 5200rsd... 🤣🤣🤣
Bome u Bačkoj palanci ništa bolje, ovih dana download i varira katastrofa.Od jutros mi ne radi supernova internet/kablovska u Paraćinu. Da li je još kod nekoga isti slučaj? Više puta sam restartovao ruter, cevena lampica svetli.
Što se cena tiče sve je to isti đavo i jetel, i supernova i sve.Zvali su i mene i takođe odbio. Sad plaćam 3100rsd a teta me ubeđuje da ima sjajnu ponudu za mene, mesec dana 2600rsd a posle 5200rsd... 🤣🤣🤣
Da podelim moje iskustvo. Poslusao sam druge clanove, malo pred istek ugovora podneo zahtev za obnovu, pozvali nudili 1 mesec besplatno, sto sam odbio. Nastavio da saljem zalbe i mailove. Onda su me pozvali ponudili 8 ili 10 meseci 50%, odbio i to. Proslo nedelju dana i zovu me i nude 1 mesec 50%. Ja ih pitam da li uopste vode bilo kakvu evidenciju o tome sta nude korisnicima, jer sam 3-4 puta rekao da hocu 24 meseca 50% i da necu da prihvatim bilo sta ispod toga, i da mi je prosli put ponudjeno 8 meseci a sad mi nudite 1 mesec opet. Tako da slazem se, ne vidim sta ja moram da uradim da bih dobio iste benefite kao i drugi clanovi odavde. Ja sam na super plan 2 s, i u mojoj kuci je moguce iskljucivo ili sbb ili mts(superNova). Danas idem do SBB-a da pokusam da izvucem nesto, svakako mi je isplativije da njima placam 4100 nego 5600 supernoviMeni je istekao ugovor 19.02 za super plan 3.
Išao sam više puta do poslovnice, pisao mailove, zvao 064733, oni mene zvali, čuo se 5 puta sa "službom za zadržavanje korisnika", pominjao raskid i najviše što sam uspeo da dobijem je 10 meseci 50% a posle 5.600 dinara za super plan 3S.
Ja na žalost nisam imao alternativu osim Jotel-a koji je u raspadu i oni to očigledno odlično znaju.
Tako da te priče, koje se i ovde pišu, tipa samo odnesi opremu u poslovnicu ili sačekaj da ti istekne ugovor, pozovi i daće ti xx meseci za dinar ili 50%, više NE VAŽE kad je Supernova u pitanju.
Jednostavno, zabole ih on stvar ako ćete da raskinete ugovor.
To važi jedino gde ljudi imaju više alternativa, gde je mts optika, pa ima i A1 i Yettel i tu mogu da se dobiju odlični benefiti, tipa 24 x 50% i tome sam bio lično svedok u poslovnici.
Koliko god paradoksalno zvučalo, mts i Supernova se skroz drugačije odnose prema korisnicima.
Nevoljno sam potpisao novi ugovor pod takvim uslovima, progutao žabu i idemo dalje.
Inače, do sada sam plaćao 2.200 dinara to isto.
Ovde kod mene je A1 Kucni net ocajan, prijatelj jedva cekao da mu istekne ugovorna obaveza da predje na optiku. Bio sam do SBB-a, oni nude 3 meseca besplatno, UO na 4100 ali nije optika, vec koaksijalni, sto iskreno ne bih da uzimam. Svakako sam podneo zahtev za prikljucak, barem da pogura ove iz mts-a da ponude nesto. Ne znam sta bi mi vi preporucili da radim u ovoj situaciji, da li da ostanem u mts-u sa isteklim ugovorom dok ne dodje ponovo neka promocija, ili da sacekam da vide da sam podneo zahtev za prelazak u SBB i da mi se sami jave? Mozda da trazim neki BOX paket umesto Super Plan S, nisam pametan, samo znam da mi je previse da dajem za net i tv 5300, dok A1 daje istu uslugu za 2000, samo sto nemaju arhitekturu kod mene.@Straight_G
Ako si vec dotle doosao da moras neki nov ugovor, proveri i A1 Kucninet duo. Ne trebaju ti nikakvi kablovi nista razvlaciti do tebe a vidim da je najjeftinija ponuda, 3500din, jos ako se moze i nesto za 50%, onda je extra. Ne znam samo kakav je, jer neki kazu lose, neki da je OK, ali tako pricaju za svakog provajdera.
Ništa ti ne pomaže SBB sem ako nemaš i fiksni koji treba da se prenese,ovako te neće zvati zato što im SBB neće ništa tražiti pošto je različita infrastruktura. Da bi drugi provajder slao neki zahtev tvom sadašnjem mora ti biti ova opcija sa fiksnim ili da drugi provajder koristi MTS optiku za svoje usluge.Ovde kod mene je A1 Kucni net ocajan, prijatelj jedva cekao da mu istekne ugovorna obaveza da predje na optiku. Bio sam do SBB-a, oni nude 3 meseca besplatno, UO na 4100 ali nije optika, vec koaksijalni, sto iskreno ne bih da uzimam. Svakako sam podneo zahtev za prikljucak, barem da pogura ove iz mts-a da ponude nesto. Ne znam sta bi mi vi preporucili da radim u ovoj situaciji, da li da ostanem u mts-u sa isteklim ugovorom dok ne dodje ponovo neka promocija, ili da sacekam da vide da sam podneo zahtev za prelazak u SBB i da mi se sami jave? Mozda da trazim neki BOX paket umesto Super Plan S, nisam pametan, samo znam da mi je previse da dajem za net i tv 5300, dok A1 daje istu uslugu za 2000, samo sto nemaju arhitekturu kod mene.
Sbb nikada neće imati optiku jer će sve preći na yetel, a sbb brend će se ugasiti.Ovde kod mene je A1 Kucni net ocajan, prijatelj jedva cekao da mu istekne ugovorna obaveza da predje na optiku. Bio sam do SBB-a, oni nude 3 meseca besplatno, UO na 4100 ali nije optika, vec koaksijalni, sto iskreno ne bih da uzimam. Svakako sam podneo zahtev za prikljucak, barem da pogura ove iz mts-a da ponude nesto. Ne znam sta bi mi vi preporucili da radim u ovoj situaciji, da li da ostanem u mts-u sa isteklim ugovorom dok ne dodje ponovo neka promocija, ili da sacekam da vide da sam podneo zahtev za prelazak u SBB i da mi se sami jave? Mozda da trazim neki BOX paket umesto Super Plan S, nisam pametan, samo znam da mi je previse da dajem za net i tv 5300, dok A1 daje istu uslugu za 2000, samo sto nemaju arhitekturu kod mene.
Mislim da nećeš moći na tri TV-a istovremeno da gledaš tv preko sbb aplikacije, bar je tako bilo dok sam ga koristio. Oni daju za tri uređaja jedan slot, tako da može da radi samo jedan tv, ako se uključi drugi onda onaj prvi kaže da je uzeto previše konekcija i tako to...Imam jos dugo UO, do nove godine i vec sada razmisljam, naravno, ukoliko se nesto ne promeni, u sta cisto sumnjam, uzeti samo internet i gledati tv preko istog. Samo internet trenutno skoro 2k din jeftiniji i vise se isplati tako nego paket. Imam slobodna tri slota preko sbb, cerka zivi u NS, i ne koristi niti joj trebaju, tako da cu najverovatnije to uraditi jer evo i sada, vise se gleda tv preko sbb app na tv-u nego preko kabla. Kazem, cekacu, ali zaista mislim da je preskupo davati 5,5-6k din za net i tv, jos kada se na to doda kvalitet slike, kao i kvalitet aplikacije, mislim da su stvarno preterali. Da imaju vrhunski net, sliku, app pa i da kazes, OK, ovako... mislim da je ovo dranje korisnika.
Tako je. Ovaa glavna app, da tako kazem, mi je u dnevnoj sobi, u decijoj tv nije upaljen bar 2god, jer cerka zivi sama u drugom mestu a na kompu koji je ostao (tamo ima sve novo, cerka) monitor 27inca nit veliki nit mali, taman, ja instalirao preko chrome i radi besprekorno, a u spavacoj koji se retko koristi, sada app supernove, ali mogu i tamo preko chrome pustiti tv. Licno isprobavao net pa probao u istom trenutku i tv app i na dva kompa tv preko chrome i sve radi bez problema ni da secne na ovom bednom netu koji imam. Kako god, mislim da se sve da resiti.Mislim da nećeš moći na tri TV-a istovremeno da gledaš tv preko sbb aplikacije, bar je tako bilo dok sam ga koristio. Oni daju za tri uređaja jedan slot, tako da može da radi samo jedan tv, ako se uključi drugi onda onaj prvi kaže da je uzeto previše konekcija i tako to...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari