Šta je novo?

Stremio

Real Debrid bez premca 👌

Kako vam radi Stremio?Kod mene puca app.Nije nešto sjajno nakon ažuriranja stremia.Bagovit je poprilično

Meni sinoc nije hteo nista da pusti, da li je bio preopterecen servis ili sa cim vec ima veze, pojma nemam.

Prvi put sam uplatio Real Debrid na tri meseca ,sad me interesuje kad udem na njihov sajt imam karticu Gift Cards. Jel to neki poklon, jeel moram opet da uplatim da bi dobio ili samo trebam da nekako aktiviram.

Imas i bodove koje dobijas svaki put kada uplatis. Kada skupis 1000 bodova mozes da produzis za mesec dana.

Kod mene torentioRD ima samo 1080p, cometRD neće da pusti prijavljuje da nema fajla... Ali zato hajduk radi kao sat. Tako da zna se šta će biti. Ističe mi za par dana pretplata. To je bilo na seriji Noćni Agent, druga sezona.

To nema veze sa RD to je do add-onova. Nisam imao ni 1 prpblem odnkad sam batalio stremio i oresao na rclone+zurg

Ma sve super, ja neću plaćati a oni nek vide do koga je. Pogotovo ako postoji free alternativa. Sve je krenulo pre par meseci kad je bio onaj prvi veliki problem sa addonovima, od tada radi kako se njemu htE 😀

Ne vjerujem da će free dugo raditi okej 😏 btw. Kod mene torentio+ RD radi ko metak 🚀

Jel taj hayduk beše ima AI za prevode na naški?Koliko vidim u jezicima na stranici nije podržan srb-cro-bosna

Izgleda da uskoro o ničemu o tome ne ćemo da brinemo da li radi ili ne radi bar za android stremio i slične aplikacije biće beskorisne. Ako se android zatvori ko i iphone da se aplikacije mogu instalirati samo sa Google playa. A koliko sam upratio ovde na iphone može samo neka lite verzija stremia da se instalira a da ne može ni jedan addons da se instalira sem da se podesi RD ko izvor za video.

Apple App Store generalno ne dozvoljava aplikaciju koje imaju "addons" / "plugins" i/ili koje skidaju neki remote kod pa ga uzvšavaju. Zato tamo nikad nisi imao Kodi nego sakati "fork" pod imenom MrMC koji nije imao addons već si sa njim puštao lokalne streamove iz kućne mreže ili sa diskova.

Izgleda da uskoro o ničemu o tome ne ćemo da brinemo da li radi ili ne radi bar za android stremio i slične aplikacije biće beskorisne. Ako se android zatvori ko i iphone da se aplikacije mogu instalirati samo sa Google playa. A koliko sam upratio ovde na iphone može samo neka lite verzija stremia da se instalira a da ne može ni jedan addons da se instalira sem da se podesi RD ko izvor za video.
Verujem u underground scenu svim srcem 😎😁.

Kako bih mogao da gledam F1? Može pomoć prijatelja.

Izgleda je potpuno pukao. Otvara mi Comet i Jacketio. Stavi i njih, nemoj samo na 1 da se oslanjaš.

Tvorac Hayduka veli na Redditu da će vazda dodatak biti besplatan...jedna alternativa više u svakom slučaju.

Ja sinoc krenuo nesto da gledam izbacuje error. Krenuo veceras nesto da gledam, ne radi. Moram naci neku alternativu, od poslednjih 5 kad sam hteo nesto da gledam, uspeo sam jednom.

Šteta evo probam comet, meteor u pola epizode izbaci nekakvu grešku da se kao prebaci na vlc player cc

Nazad
Vrh Dno