Šta je novo?

VESA TV mount (adaptger plate)

BitrAtE

Znamenit
Urednik
Moderator
Učlanjen(a)
24.08.2003
Poena
1,165
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D @ NZXT Kraken Elite 240 AIO
Matična ploča
Gigabyte B650M AORUS ELITE AX ICE
RAM
32GB (2x16GB) Kingston FURY Renegade DDR5 RGB DDR5-6000 CL32-38-38 @1.35V
GPU
GIGABYTE RTX 5080 AERO OC SFF
Storage
Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD (2TB + 1TB)
Zvuk
Edifier S880DB MKII / Edifier T5 Sub @ AudioQuest DragonFly Black / Asus ROG Delta II Wireless
PSU
NZXT C1200 Gold ATX 3.1
Kućište
ASUS Prime AP202 ARGB White [5x Lian Li Wireless Fans]
Monitor
LG C5 OLED 42"
Miš & tastatura
Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless Gaming + ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition @ Razer Pro Glide XXL
Ostale periferije
C1 55" & PS5 & Q990B
Mobilni telefon
Samsung S25 Ultra
Pametni uređaji
Huawei GT2 Pro, GT4 Silver Elite, GT5...
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Ima li gdje u Srbiji ovoga, ovaj ili bilo koji drugi proizvođač?

Hmm, ovo je zidni nosač ali bez ovog manjeg dijela je taman klasičan VESA adapter.

Pa tako sam i ja mislio.
Mada sad razmišljam, imaš mesta kako da ovo montiraš na svoj tv/monitor. A kako se to onda montira na nešto drugo? Gde tu ima mesta za druge šrafove?
Morao bi da staviš odstojnike i matice.

Upravo gledam i vidim da se uz tvoj adapter to dobija. Verovato nie tragedija naći nešto adekvatno kod nas, ali da znaš da računaš na budženje.

Nađoh na kraju ovaj Vivo na ebay-u za 13e + poštarina 20e, kupljeno. 🙂

dobri si ti prosao. ja sad gledam 3 dolara adapter i 25+ dolara posiljka. a dobra varijanta da stavim veci tv na postojeci niosac da ne moram sve da menjam za to.
ako slucajno neko zna za nesto ovajo d avec ima u Srbiji znacilo bi, ja ne nalazim z asad.

dobri si ti prosao. ja sad gledam 3 dolara adapter i 25+ dolara posiljka. a dobra varijanta da stavim veci tv na postojeci niosac da ne moram sve da menjam za to.
ako slucajno neko zna za nesto ovajo d avec ima u Srbiji znacilo bi, ja ne nalazim z asad.
30 dolara , bar da je 3 😉

Nazad
Vrh Dno