Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Evo stigao za kolegu, definitivno deluje u ruci kao neki jeftiniji model kad uzmeš u ruku njega i s25u koji sada ima kolega.

Prilozi

• PXL_20260302_113512102.jpg
    PXL_20260302_113512102.jpg
    103 KB · Pregleda: 207
Nikad mi nece biti jasno zasto su odustali od rasporeda kamera i senzora kao sto je bilo na S10 seriji. Gledajuci ledja S10 i ostalih nakon toga, 10x bih pre izabrao S10 dizajn.

To na U26 bas deluje kao neka losa plastika

PS: Molio bih vas da ne blatite vise S26U, kolebam se zbog vas 😆

Poslednja izmena:
Pazi, ja kontam da je fon super ovako, jak ima te neke nove opcije itd itd. To cu tek videti kad kolega malo uzme da koristi, ali da je izrada i izgled losiji nego sto je bio, to je cinjenica.

Sta mislite da li ce ovaj Horizon Lock dodati i na 25U ili cak i starije generacije? Cinjenica da je softverska stvar, ali da li ce to zadrzati na 26U kao ekskluziv? 😅

Pa motorola to ima od davnih dana, tako da ono...

Sta mislite da li ce ovaj Horizon Lock dodati i na 25U ili cak i starije generacije? Cinjenica da je softverska stvar, ali da li ce to zadrzati na 26U kao ekskluziv? 😅

Horizon lock, to je ona stabilizacija kao na akcionim kamerama tipa gopro iIi dji action? Praktično vrtis telefon a slika kao zakucana po horizontali?

Horizon lock, to je ona stabilizacija kao na akcionim kamerama tipa gopro iIi dji action? Praktično vrtis telefon a slika kao zakucana po horizontali?
Pa da, svi su sad nalozeni na to na tiktokovima i glupostima. Msm ok stvar, ali realno koristice je 1% ljudi 😂

Sta se dobija danas u pakovanju uz uredjaj? Odavno nisam nov kupio, slusalice? Kabl bez punjaca?

Samo USB type C kabl, i to da budemo srećni što ga dobijamo. Ne bi me čudilo da ga Apple izbaci pa za njim i ostali, radi smanjenja CO2, pa da nam ga prodaju posebno za samo 3.999 dinara.😅

Videh i ja S26U malopre uživo, delim mišljenje sa većinom, a da kupujem sad neki Samsung, S25U za 805eur neotpakovan na KP je odlična kupovina.

Ako se ne varam, valjda je skuplje da se napravi manji telefon, displeji su skuplji?
Inace, krenule price sa zadusnica za novi S27 Ultra:

Pa zato sto ce da ima sve isto kao i "stari"😂...samo kutiju sa novim brojem

Nije lose ima neke sitnice ispod haube peglane

Mislim da si ovim odgovorio na tvoje pitanje. Jednostavno, premala je potražnja za malim telefonima pa im se ne isplati. Sigurno bi pravili da vide priliku za zaradu
A inace plus model u S seriji sabija prodaju... 🙄

^ Zato što je mala razlika u ceni u odnosu na Ultru, logično

Služi mene i dalje moja S23 Ultra, ali znam da će doći vreme da je menjam. Iz godine u godinu pada joj cena. Dogodine, kada izađe S27 Ultra, moja S23 Ultra neće ništa vredeti. I sad razmišljam da li je došlo vreme za upgrade. S23 Ultra i S25 Utra i nije neka velika razlika u hardveru, da bih uzeo S25 Ultra. A S26 Ultra je precenjen za ono šta nudi.
Koristio sam dugo Xiaomi, a onda poslednjih nekoliko godina samo Samsung. S10 plus, S21 Ultra i sad S23 Ultra.
Razmišljao sam i o drugim brendovima poput Pixela ili Honora.
Kod mobilnog mi je bitna da je stvarno kamera vrhunska ako se već daje mnogo novaca. Baterija da korektno traje, kao i podrška, trajanje nadogradnje softvera.

Nazad
Vrh Dno