Jel još nekom prikazuje ovaj iznos gb na aplikaciji, imam paket net petica m sto znaci da i sa prenetim internetom ne mogu da imam vise od 200gb neta, od juce mi ovako stoji i trosi se normalno. Ne znam da li ce mi stici veci racun sledeci mesec..

Isto5ica L. Verovatno je neka greska u sistemu pa prikazuje toliko GB
Kod mene sad vidim dva puta Roming net bonus jedan 8 a drugi 6GBMoguće, danas su objavili:
Kod njih je uvek u pitanju da li sleduje i postojećim ili samo novim korisnicima, itd...![]()
5ica postpejd tarife – više 5G neta
Postpejd tarife 5ica tarife ti donose još više brzog neta, dodatnim minutima i GB za roming. Odaberi svoju 5ica M, 5ica L ili 5ica XL tarifu.mts.rs
Npr. nije povećan roming net kao što su napisali... Bar kod mene.
Povećanje čega tačno?Bas nisam bio lenj zvao sam call centar kazu da jos nemaju zvanicnu informaciju ali izgleda da povecanje vazi za sve
Link? Nigde ne vidim na sajtu.Obaveštenje 01.04.2026. : Svi korisnici prelaze na trenutnu aktuelnu komercijalnu ponudu.
Rok izjašnjenja do 30.04.2026.
( trenutno sarkastično, za ubuduće ćemo videti ).
We'll see about thatObaveštenje 01.04.2026. : Svi korisnici prelaze na trenutnu aktuelnu komercijalnu ponudu.
Rok izjašnjenja do 30.04.2026.
( trenutno sarkastično, za ubuduće ćemo videti ).
Pogledaj datum opet 🙂Link? Nigde ne vidim na sajtu.
Kasno video datum.Pogledaj datum opet 🙂
Jel' pise negde u kojim zemljama vaze roming gb?
Bukvalno u prvom redu piše da nema potrebe da biraš mrežu, ne može se povezati na pogrešnu.Tnx. Znaci olako i dalje roming racun ako se kratko na pogresnu mrezu poveze.
Radi u tim zemljama. Ali ako si u dometu zemlje koja nije (tipa na granici) ode... desavalo se ljudima 🙁Bukvalno u prvom redu piše da nema potrebe da biraš mrežu, ne može se povezati na pogrešnu.
Koristio u 5-6 zemalja i radi, čak imam i 5g
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari