Šta je novo?

Google uvodi Nano Banana 2: donosi bolji kvalitet uz izuzetnu brzinu i stiže sa Gemini aplikacijom

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Google-Nano-Banana-2.webp

Google uvodi Nano Banana 2: donosi bolji kvalitet uz izuzetnu brzinu i stiže sa Gemini aplikacijom​

Google zvanično pustio Nano Banana 2 model generisanja slika u Gemini aplikaciji, donoseći kvalitetnije ilustracije, preciznije praćenje zahteva i Pro funkcije uz znatno brže pravljenje slika

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...zuzetnu-brzinu-i-stize-sa-gemini-aplikacijom/

Meni Gemini mnogo slabije pravi slike od ChatGPT-a. Još ako mu kažeš da ti ubaci neki tekst, pogubi se skroz. Nedaj Bože i ćirilicu da tražiš. Nadam se da je dvojka dosta bolja.

Meni Gemini mnogo slabije pravi slike od ChatGPT-a. Još ako mu kažeš da ti ubaci neki tekst, pogubi se skroz. Nedaj Bože i ćirilicu da tražiš. Nadam se da je dvojka dosta bolja.
Mislim da je midjourney sto se tice slika neprikosnoven. Za animacije ima boljih...

Mislim da je midjourney sto se tice slika neprikosnoven. Za animacije ima boljih...
Uskoro izlazi Midjourney v8, i ubedljivo je bolji od Gemini i GPT. Za video sam se na kraju odlucio za KlingAI, moracu da vidim Sora2 kako se snalazi sa image to video.

Uskoro izlazi Midjourney v8, i ubedljivo je bolji od Gemini i GPT. Za video sam se na kraju odlucio za KlingAI, moracu da vidim Sora2 kako se snalazi sa image to video.
Bio je bolji i u ranijim verzijama. Koristim ga 2-3 god aktivno i rade ljudi stvarno top posao. Kaskaju na animiranim/ video snimcima ali mislim da ce i tu sustici ostale

Nazad
Vrh Dno